Wkano

Hvordan å behandle kjæresten din

Så jenter og kvinner... Har du noen gang lurt på hvordan du skal behandle din kjæreste på riktig måte? Hvis du tror at du vet hvordan å behandle kjæresten din godt, da har du noen gang stoppet for et øyeblikk å tenke at du kanskje hadde gått glipp av et par ting? Vel, denne artikkelen vil vise deg ting du bør vite om oss gutta, og hvordan du skal behandle din kjæreste!

Trinn

Hvordan å behandle kjæresten din. Ikke forvent gutta til å alltid være en gentlemen.
Hvordan å behandle kjæresten din. Ikke forvent gutta til å alltid være en gentlemen.
 1. 1
  Stol. Det er trolig den viktigste i ethvert forhold.
 2. 2
  Vær ærlig. Selv om noen gutter lyver til sine venninner, og det er aldri en behagelig følelse, så gjør det for oss er ikke bra heller. Hvis du ikke ønsker å bli løyet for, ikke lyve. Gutta har følelser også, og det er trist for oss også. Plus, vil det plett NOEN forhold fordi det er normalt et tegn på mistillit.
 3. 3
  Respekt. Disrespecting gutta er aldri en god ting, og vice versa til jenter også. Løgn og mangel på respekt er alltid en sårende ting.
 4. 4
  Ikke forvent gutta til å alltid være en gentlemen. Noen ganger kjæresten din kan ha dårlige dager eller er humørsyk også fordi vi kan ha en haug med ting på hjertet vårt, og kan ikke handle som om det hele tiden.... selv om vi ikke mener det.
 5. 5
  Gi kjæresten din noen plass. Stol på mitt ord på dette, folkens noen ganger ønsker og trenger litt alene tid til å tilbringe med sine fyr venner å gjøre noen male bonding i baren eller something.So ikke bli bekymret hvis kjæresten grøfter du for kameratene sine. Alle trenger litt plass det er alt.
 6. 6
  På våre fødselsdager eller spesielle anledninger, kjøpe oss en fin dag ville være hyggelig. Det trenger ikke alltid å være den andre veien rundt. Ikke vær en vesentlig jente som alltid ønsker gaver og slikt, og aldri gir i retur.
 7. 7
  Ikke bli for sjalu, og ikke alltid mistenker gutta. Hvis noen kvinne noensinne prøver å treffe på kjæresten din, ikke alltid anta at det var han som gjorde det første trekket, som det kunne ha vært kvinnen som gjorde det først. Og ikke bare være raske til å anklage noen. Har tillit til at han snakker bare med seg en venn som er en jente. Det er kanskje ikke alltid være sant, men det er verdt å tenke dette for å spare deg selv sjalusi.
 8. 8
  Ikke bli sjalu når kjæresten din begynner å sjekke ut jenter. Det er helt naturlig for gutter å tilfeldigvis begynte å sjekke ut andre jenter i tillegg til deg selv! Jenter, da du var med kjæresten din, ikke si at du aldri gjorde det samme med andre gutter også!
 9. 9
  Kompliment ham. Du vet hvor godt det føles å bli fortalt at du ser bra ut i dag av kjæresten din, så gjengjelde tjenesten hver gang på en stund. Hvis han kledd opp for en av dine hyggeligere datoer, så la ham vite at han gjorde en god jobb.

Tips

 • Gi oss en fin stor klem er også fint.
 • Noen ganger, alle gutta bare ønsker å gjøre er å sitte rett og slett med kjæresten vår på sofaen å se litt halt og / eller tilfeldig ting på TV dele en stor pizza og slappe av en stund!
 • Gi oss en hyggelig overraskelse kyss en gang i blant. Franske kyssing kan være en fin touch.
 • Hvis du har prøvd å antyde noe, ikke forvent kjæresten din til å alltid få bilde. Noen ganger trenger du bare å være sløv og si hva du vil.
 • Noen ganger oss gutta liker det når dere jenter åpner opp til oss. Bare prøv å holde det ned til et minimum eller ikke gjør det i løpet av en dårlig tid.
 • Ikke bli sint på oss hvis vi ikke finner nok fritid til å tilbringe med deg som vi ikke alltid gjør det med vilje!
 • Hvis vi ikke føler for å utføre (sex) om natten, ikke tvinge oss som det kan gjøre natten verre i slutten.

Advarsler

 • Aldri bli sint på oss hvis vi glemmer ting. Vi kan ikke ha gjort det med vilje.
 • Ikke alle gutter tenker på sex eller er etter sex hele tiden. Så ikke mas i det med oss ​​hvis vi ikke er i humør.
 • Guys (vanligvis) ikke er like følsom som jenter. Ikke forvent ham til å forstå deg hele tiden, hvis du ikke forklare.