Wkano

Hvordan å bleke brunt hår

Er du lei av din kjedelig, brunt hår? Klar for noe lyse, blonde, og spennende! Les HER!

Trinn

Hvordan å bleke brunt hår. Kjøp riktig blekemiddel!
Hvordan å bleke brunt hår. Kjøp riktig blekemiddel!
 1. 1
  Kjøp riktig blekemiddel! For en mørkere brun / brun svart, vil du åpenbart trenger en sterkere volum blekemiddel fordi du vil trenge mer lyn styrke til å komme til ønsket nyanse. Hvis håret ditt er en av de mørkere brune nyanser, anbefaler jeg en 40 volum blekemiddel kit. For en lettere eller middels nyanser av brunt, opt for en 30 volum kit, fordi du ikke trenger så sterkt et blekemiddel. Du kan finne disse pakkene på de fleste skjønnhet forsyne butikker og supermarkeder. De er generelt billig og effektivt for lyn.
 2. 2
  Få håret forberedt FØRST! Kjøp en dyp conditioner eller naturlig olje behandling for bruk etterpå. Du er ment å IKKE tilstand håret før bleking for å gjøre prosessen enklere. Conditioner forhindrer blekemiddel komme inn i håret skikkelig slik at du ender opp med å sette mer på og måtte forlate det på håret lenger for å få ønsket resultat som kan føre til mer skade enn du trenger å gjøre for håret ditt.

Hvis du ikke har tenkt å farge håret etter bleking det, er at tiden for å være raus med balsam.

 1. 1
  Ha riktig klær. Bleach vil farge flertallet av klær veldig dårlig, så det er viktig å ha noe du ikke tankene å få klatter på, for eksempel en gammel t-skjorte og shorts.
 2. 2
  Bruk hansker. Bleach er ganske harde på huden. Du ønsker ikke å få det på hendene, stole på meg. Hansker vanligvis kommer i blekemiddel kits, men hvis ikke, må du skaffe dem før du begynner.
 3. 3
  Bland det bleike! Når du er skikkelig forberedt, kan du nå begynne! Du må helle pakken (e) av lyn pulveret i creme utvikler og bland til alt pulveret er oppløst inn utbygger. Når blandingen er godt blandet, kan du nå bruke den til håret ditt.
 4. 4
  Sett det på at håret! Fordele blandingen på håret. Start ved å mette endene av håret, og deretter bruke blandingen til røttene av håret. (Røttene vil lysne raskere, så du bør gjøre dem sist for å sikre en jevnere bleking resultat.)
 5. 5
  Tid det. Instruksjonene som fulgte med settet bør skissere en riktig timing diagram for din skygge for å oppnå de resultatene du ønsker. Hvis ikke skjønt, la blekemiddel sitte på håret i 15 minutter, så sjekk en veldig liten strand ved å tørke forsiktig av med en varm vaskeklut. Hvis det ikke er så lett som du vil ha den, tørk av blekemiddel tilbake på det og vente i 15 minutter. Gjenta dette helt til håret ser så lett som du ønsker det. IKKE OVER 1 TIME..
 6. 6
  Skyll den. Med varmt vann, forsiktig skylle alle rester fra håret. Bruk en mild sjampo til lett skum røttene, for å fjerne alle rester. Bruk en dyp conditioner etter skylling sjampo. Dette vil gjøre håret mer håndterlig når det tørker.
 7. 7
  Ta veldig godt vare på håret ditt for de første dagene eller så. Ikke bruk mye varme verktøy eller styling produkter på håret. Dette kan føre til unødig skade og brudd. Let hår lufttørke, heller enn blåse tørking ned til noen få dager. Deep tilstanden den daglig for noen påfølgende dager. Det bør begynne å gjenvinne sin mykhet og glans snart hvis det var i god stand før du bleket.
 8. 8
  Nyt det nye blondere look!

Tips

 • For gul farget hår, prøv en lilla shampoo. Deponering av lilla pigmenter på håret vil forsiktig motvirke de gule toner, noe som gir en mer nøytral effekt.
 • For oransje farget hår, prøv en blå shampoo. Deponering av blå pigmenter på håret vil forsiktig motvirke de gule toner, noe som gir en mer nøytral effekt.
 • Ved hjelp av en aske-farget hår farge på bleket hår nesten alltid eliminert oransje eller gul toner. Fordi aske-tone hår fargestoffer inneholder blå og grønne farger, avbryter de ut i varme toner av din nåværende hårfarge. En god idé er å bruke en lett eller middels ASH blonde på bleket hår. På den måten vil håret fortsatt være ønsket lys blond, men de uønskede toner vil bli kansellert ut for det meste.
 • Husk, fordi blekemiddel heiser pigment fra håret, forårsaker håret til å gå gjennom ulike farger stadier, kan resultatene svært sannsynlig komme ut litt oransje. Her er noen tips for å korrigere / minimere oransje eller gul toner i nylig bleket hår:
 • Disse sjampo kjøre på en ganske rimelig pris, og kan finnes på de fleste skjønnhet forsyne butikker og supermarkeder.;)
 • Ved hjelp av en toner for å sette motstridende toner på oransje eller gulaktig hår kan nøytralisere disse uønskede toner for å bringe blondiner for en renere, kjøligere platina. Disse toner kan bli funnet på skjønnhet forsyne butikker og salonger. De er vanligvis ikke veldig dyre i det hele tatt, og sjelden forårsaker skade på håret, siden de er semi-permanent.

Advarsler

 • Ikke vask håret ditt rett før du bleke det. Håret ditt vil bli betydelig mer ødelagt enn hvis du ikke hadde vasket det i 24 + timer før bleking.
 • Ikke få blekemiddel også gnis inn i huden din. Det skal brenne den.
 • Får ikke blekemiddel på ethvert stoff du ikke ønsker å være flekkete og flekkete. Det vil brenne og flekker.
 • Ikke få blekemiddel også gnidd inn i hodebunnen. Det skal brenne den.
 • Husk alltid at blekemiddel er en av de mest skadelige kjemiske prosesser du kan bruke på håret ditt. Hvis håret ditt er svært skadet allerede, kan det være lurt å velge andre mindre skadelige alternativer, som å bruke sitronsaft soaks å gradvis lysere. Stol på meg, vil det fungere ut til det bedre til slutt.

Ting du trenger

 • Bleach kit
 • Hansker
 • Bleach trygt antrekk
 • Sunt hår
 • Dype condition eller naturlig olje behandling
 • Mild shampoo
 • Vann
 • Vaskeklut
 • Ting du kanskje også trenger:
  • Toner
  • Pigment-legge sjampo
  • En aske-blonde hårfarge for senere