Wkano

Hvordan å date en mormon

Er du dating eller interessert i dating noen som er mormon? Følgende trinn er en god start på å vite hva du kan forvente ut av forholdet.

Trinn

Hvordan å date en mormon. Forstå at mormoner har retningslinjer eller standarder de følger når det kommer til dating.
Hvordan å date en mormon. Forstå at mormoner har retningslinjer eller standarder de følger når det kommer til dating.
 1. 1
  Forstå at mormoner har retningslinjer eller standarder de følger når det kommer til dating.
  • De rådes til ikke å date før fylte 16 år.
  • De rådes til å begynne dating i grupper.
  • De søker ikke underholdning eller bruke penger på søndager.
 2. 2
  Være et åpent sinn. Mormonere gjøre ting som andre kan finne odd:
  • Be før måltider.
  • Gå til Seminar. Seminar er en religiøs klasse på Bibelen, Mormons bok, og andre skrifter. Det kan holdes før eller under skolen. Nesten hver Mormon i videregående skole deltar i noen form for Seminar.
 3. 3
  Vet at det er visse tider når de ikke kan gjøre betalte aktiviteter.
  • Søndager
  • Onsdag / Tirsdag kveld hvis de er 12-18 år gamle. Denne gangen er vanligvis satt til side for Kirkens ungdomsaktiviteter og sammenkomster, slik det vanligvis ikke vil være tilgjengelig for datoer eller andre aktiviteter.
 4. 4
  Snakk med dem - Din mormon signifikante andre vil trolig være villig til å snakke med deg om sin tro. Det vil hjelpe deg å forstå dem hvis du lære litt om dem. De kan invitere deg til Kirkens aktiviteter. Bestem selv om du ønsker å delta. Mange aktiviteter, som danser og ungdomsaktiviteter, er mer sosiale enn religiøse, og er en flott mulighet til å møte nye mennesker.
 5. 5
  Respekt - Ha respekt for andres tro. Hvis du respekterer andre folks tro, de er mer sannsynlig å respektere dine og mer sannsynlig å like deg.
 6. 6
  Husk at mormonere ikke drikker kaffe, te eller alkohol, og ikke røyker tobakk. De kan være ubehagelig i situasjoner der folk er å delta i disse stoffene, og spesielt hvis du er en av dem. (Dette gjelder mer til alkohol og tobakk, men avhengig av person kan gjelde for kaffe og te i tillegg.)
 7. 7
  Møte foreldrene - Når møte foreldrene sørge for at du kler deg fint. Ikke ha offensive t-skjorter eller avslørende klær. Ha respekt og ikke bann.
 8. 8
  Kyskhetslov - mormonere så vel som mange andre kristne trossamfunn tror på loven om kyskhet. Det betyr i utgangspunktet at de ikke skal ha sex før ekteskapet. Forstår at Mormon signifikante andre ikke vil ønske å ha fysiske relasjoner med deg før ekteskapet. Ha respekt for deres tro og ikke press dem. Mer spesifikt står det at, før etter ekteskapet, de også bør ikke:
  • Delta i lidenskapelig kyssing.
  • Ligg på toppen av den andre personen.
  • Trykk private deler av en annens kropp med eller uten klær.
 9. 9
  Visdomsord - mormoner har også et sett med helse retningslinjer kalt "visdomsord". Det forteller at folk spiser sunt og balansert kosthold, og særlig forbyr dem fra å konsumere alkohol, tobakk, kaffe og te. (Noen velger å holde klart fra alle koffeinholdige drikker, inkludert Colas og energidrikker.)

Advarsler

 • Respekterer deres standarder - mormoner tendens til å ha personlige standarder som du kanskje finner vanskelig å leve med, men hei hvem gjør ikke det? Respekterer dem og ikke be dem om å endre. (Side note:. Det er en god idé å respektere alles tro og moral, uansett hva ditt forhold til dem er)