Wkano

Hvordan å date en musiker (for jenter)

Det er massevis av jenter som største drøm er å date en musiker, og de fleste av dem går om det på feil måte, og ender opp enten som one night stands eller skrikende fan jenter. Her er de definitive instruksjoner.

Trinn

Hvordan å date en musiker (for jenter). Tenk på hvorfor du ønsker å date en musiker.
Hvordan å date en musiker (for jenter). Tenk på hvorfor du ønsker å date en musiker.
 1. 1
  Tenk på hvorfor du ønsker å date en musiker. Er det for glamour? Den kjølige faktor? Forbindelsen til geni (eller i det minste musikalske kompetanse)? Tanken på at du kan få sanger skrevet om deg? Dette er ikke de beste grunnene i boken, og det ville trolig være best å være glamorøs, kult, eller kreativ selv.
 2. 2
  Tenk på hva slags musiker du ønsker å date, og hvilket instrument du foretrekker de spiller. Vil du ha en hip indie rocker i trange bukser? En Macho metall fyr? En dramatisk goth gutt? En politisk punk? En jordnær folk guy? En ufattelig avant-garde musiker? Vil du ha en cocky gitarist? En kul bassist? En fin trommeslager? Et tastatur spiller? En sousaphone spiller? (Merk: forfatteren har ingen anelse om hvor du finner en sousaphone spiller, enda mindre hvordan å date en, lykke til.) (Sub-note:. Du kan finne en sousaphone spilleren i videregående skole eller høyskole musikkorps En sousaphone er egentlig en tuba laget for marsjering.)
 3. 3
  Utvikle en fungerende kunnskap om historien til pop musikk, spesielt som omgir din sjanger, også utvikle en fungerende kunnskap om kulturelt fenomen som omgir den bevegelsen (viktige bøker, filmer, etc), slik at når du snakker med den sannsynlige svært musikk / pop kultur fokusert musiker du vise en bevissthet om musikk utover det vanlige groupie angiveri.
 4. 4
  Kle deg for suksess, utvikle en stil som både passer inn med, og skiller seg ut fra andre jenter i ønsket scene. Ikke kle seg i en utilslørt seksuell måte, dette vil bare få deg one night stands, vanligvis med den minst attraktive fyren i bandet. Dette betyr ikke kle seg som en nonne, betyr det dressing som du ville gjort på en date. Tenk stilig (eller godt, intellektuell, eller generelt ikke "ha meg nå bære" avhengig av sjanger, punkere er sjelden "classy") I utgangspunktet trenger du ikke ønsker å se ut som en groupie, du ønsker å se ut som en potensiell kjæreste.
 5. 5
  Utvikle en kreativ interesse hvis du ikke allerede har en, og dyrke det. Det er vanligvis best hvis denne interessen er ikke musikk med mindre du allerede er dyktige på dette området, er dårlig gjort musikken en turn-off for de fleste musikere. Musiker er kreative typer, slik de vanligvis dater jenter med lignende temperament.
 6. 6
  Lær om din lokale underjordiske musikkscenen, begynne å gå på utstillinger. Plukk noen potensielle mål, og finne ut hvem som har en kjæreste (fra min kunnskap, jenter som skjøt på gutta med venninner får ofte svært dårlig omdømme i musikkscenen) og innlede en samtale med en av gutta du er interessert i. nevner du som bandet (men ikke rhapsodize om hvordan de er det beste noensinne) snakke om musikk for en bit (fortelle ham hvordan de minner deg om en av de bandene du lærte om i dine studier som høres ut som de påvirket bandet, og deretter gå av på generelle band du liker), og stille spørsmål om musikeren (ikke om bandet). Spør ham hvor han vokste opp, hvor han fikk den skjorta, den slags ting. Husk, han er sikkert lei av å snakke om bandet.
 7. 7
  Hvis du ikke synes å ha ting til felles, gå videre, et godt forhold er basert på felles interesser, og du vil ha et forhold.
 8. 8
  Ta noen leksjoner i gitar / piano / fiolin / etc. Dette vil ikke bare forbedre dine kunnskaper om musikk, kan det også gjøre deg smartere enn din potensielle musiker kjæreste, spesielt hvis han spiller gitar eller trommer (no offense til gitarister og trommeslagere). Det er ingenting bedre enn å ha en partner som kan gi ny innsikt i å forbedre ens egne båter. Jenter som synes svært utdannet i musikk (uten å være nedlatende) og er også lidenskapelig om det er svært attraktive for musikere. Merk: Du trenger ikke å ha en doktorgrad for å få den kunnskapen som trengs for å imponere ham. Bare les noen musikkteori bøker, og du vil ha ham i ærefrykt.

Tips

 • Ikke be om å få sanger skrevet om deg. Sangene vil komme, bare hvis de føler du elsker dem for dem, ikke fordi de spiller et instrument!
 • Unngå dating en musiker som fast mener at hans "karriere" må involvere tung narkotikabruk. Ditt liv vil bare gå nedenom og hjem hvis du etterligne hans oppførsel. Og hans karriere ikke vil gå langt...
 • Ikke legg opp med atferd som gjør at du føler deg ensom, dårlig, eller verdiløs i forhold til andre i bandet, fans og andre jenter / groupies. Dumpe ham og gå videre hvis musiker ikke også er en flott fyr.
 • Husk, en musiker akkurat som alle andre, og han ønsker å bli elsket for mer enn hans imponerende gitarriff.
 • Husk at en ekte musiker er en person som har en forkjærlighet for musikk og et håndverk / talent for å spille det. En ekte musiker er ikke en dude i trange bukser i stand til å spankulere rundt på scenen, skrikende hodet av i en mikrofon, mens å sette ned andre musikere eller andre typer musikk. Musikk er en kunst, og kunsten skal være allment verdsatt for hva det er, til tross for ulike estetiske preferanser. En ekte musiker bør vite dette og respekterer dette.

Advarsler

 • Noen musikere er enten følelsesmessig utilgjengelig, eller for opptatt å ha stor en-night stands for å være interessert i en jevn kjæreste.
 • Husk at de fleste lokale musikere er i band som ikke er veldig talentfull - det er tøft å være interessert i dårlig musikk, men du ønsker ikke å være taktløs når du prøver å fortelle ham at hans musikk suger.
 • Ikke la instrumentet blind deg til en uverdig fyr.
 • Husk musikere er ofte følelsesmessig ustabil
 • Husk at et flertall av unge gutter ønsker å være i eller allerede er i et band. De fleste av disse båndene mislykkes. De fleste av disse typer av unge menn er hengt opp på seg selv. Gå date en normal person med normale mål. Disse målene er høye og kan være forholdet-enders.
 • Omfang ut resten av bandet når dating en musiker. De kan utsette deg for "Yoko Ono" status og umiddelbart demonisere deg. Hvis dette skjer - komme seg ut og komme seg ut raskt. Disse menneskene er ikke vennene dine.
 • Noen musikere er egoistisk og musikalsk elitistisk - prøver å vise dem ny musikk er nesten umulig og få dem ned fra sin høye hest vil ikke skje. De er normalt egoistisk / kjedelig i senga - derav deres rockstar livsstil er der for å gjøre opp for hvor de mangler i intimitet. Gå date en forfatter eller en lærer - de er mer stilig, dyp og intelligent - pluss de er mye bedre i senga.
 • En musiker - spesielt en gitarist - vil være mer hengt opp på sin musikalske karriere enn på deg
 • Lær å kjenne igjen når de er faktisk i det for musikk eller bare enda et par netter i måneden ut med gutta forkledd som "band praksis." Aldrende musikere kan vokse opp grasiøst, men mange gjør det ikke. Hvis du vil til slutt ha en ekte forhold eller familie, må du date en musiker med et grep om virkeligheten, ikke noen som bruker musikk til å klamre seg til ungdom..

Ting du trenger

 • Intelligence
 • Charm
 • Musikksmak
 • Billetter til show
 • Evnen til å holde tilbake fra angiveri
 • Et godt sett med ørene for når han ber deg om å lytte til alle tingene hans