Wkano

Hvordan å erobre en jentes kjærlighet

Det er mange gutter som har et øye på deres spesiell jente, og kanskje du er en av dem. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du får den jenta du elsker på en dato i stedet for å kaste bort tid ved å sjekke henne ut.

Trinn

Hvordan å erobre en jentes kjærlighet. Det er et tysk ordtak.
Hvordan å erobre en jentes kjærlighet. Det er et tysk ordtak.
 1. 1
  Det er et tysk ordtak: ". Som ikke kjemper har allerede mistet" "Wer nicht kämpft hat schon verloren" som i utgangspunktet betyr Derfor, ta mot og ikke nærme seg jenta du elsker med et ønske om å spørre henne ut, deretter raskt tilbake ut i siste minutt og løpe vekk. Selv om du kan være redd for at hun vil avvise invitasjonen, vil du aldri vite om du hun virkelig er interessert i deg eller ikke hvis du ikke tar mot til å spørre henne.
 2. 2
  Hold et øye med henne kroppsspråk for det er veldig viktig. Hvis du oppdaterer deg selv hver dag på hennes interesse for deg, vil du være i stand til å fortelle om hun liker deg eller ikke. Bevegelser som berører deg for små ting (ex: du fortalte henne en morsom spøk), holde en jevn øyekontakt, og dukke opp der du er mye. Men hvor dristige og åpenbare hennes handlinger er vil avhenge av hvor mye tillit hun har i seg selv.
  • Hvis hun har høy tillit, vil det være lettere å lese hennes kroppsspråk.
  • Hvis hun har lav selvtillit, kan det være litt vanskeligere å lese hennes kroppsspråk.
 3. 3
  Forsøk å ha noen private tid med henne, som å ta en tur med henne og andre uskyldige, søte aktiviteter som ligner på det. Små bevegelser på hengivenhet - som sitter ved siden av henne i klassen - ikke bare vil muligens gjøre hennes hjerte flagre, men det vil også skille henne ut fra alle de andre jentene og la henne vite at hun er den du tenker på.
  • Ikke glem å gi henne plass som hun trenger. Unngå å sitte ved siden av henne hele tiden ellers hennes venner vil begynne å vokse irritert og muligens irritert.
 4. 4
  Snakk med henne og finne ut hva dere to har til felles. Dette vil bygge noen broer på den lange veien for dating. Dessuten er det nyttig å vite hva hennes favoritt band er når du prøver å kjøpe henne en plakat for hennes bursdag.
 5. 5
  Send henne en søt kjærlighetsbrev eller en rose. De trenger ikke å være store gaver, men søte og små ting vil bety mye for henne. Det vil også la henne vite at hun har på hjertet, og at du bryr deg om henne.
 6. 6
  Når du er positivt at jenta er interessert i deg, be henne ut på en date, men husk å ikke framstå som desperat og redd. Ellers kan hun velge å avslå invitasjonen, tenker at du ikke er den rette typen for henne eller er skremt av henne. Hold tone vennlig og høflig. Sørg for at setningen er søt, kort og klart.
 7. 7
  Be henne om å gå til byen eller på kino med deg. Være litt romantisk mens du prøver å ikke bli revet med og også holde et øye med henne kroppsspråk uten å være merkbar. Hvis hun er å vende seg bort fra deg, vet å stoppe romantikk på et passende tidspunkt. Merk hva som tenner henne på og hva som ikke virker.
 8. 8
  Når du er på en date med jenta, husker den første regel: Aldri se på henne under halsen. Hvis du allerede gjør det, er du definitivt ute av spillet, og du også kan skremme henne, med mindre hvis hun er trygg type som ikke har noe imot gutta sjekker henne ut. Når du øye henne under halsen, du merking deg selv som noen upålitelige som er kanskje bare interessert i jentas kropp i stedet for hennes personlighet. Også, hvis det kommer ut, kan ditt rykte senkes og ditt forhold til den jenta teeters på kanten av knuste i stykker. Gi henne den respekten hun fortjener, og hun vil mest sannsynlig varsel og setter pris på deg for det.

Tips

 • Vær modig!
 • Ha en ridderlig mentalitet. Mange jenter sånn. Men vær klar over at ikke alle jenter gjør.
 • Vær deg selv. Jenter liker ærlige, rettferdige menn.
 • Gjør vennene hennes også dine venner (tilsvarende allierte).

Advarsler

 • Ikke kast deg på henne, så du får slått.
 • Husk de tre reglene for dating:
  • Ikke se mye under halsen i en samtale. Imidlertid vil noen naturlig oppmerksomhet spille en god rolle. Hvis du er usikker på hva naturlig oppmerksomhet er, er det anbefalt at du unngår å se på henne under halsen til enhver tid.
  • Hold jevn øyekontakt å la henne vite at du lytter og betaler oppmerksomhet til henne. Hvis øynene vandre rundt i rommet, kan hun føle seg fornærmet og hennes tillit vil bli senket.
  • Aldri satt press på en jente til å gjøre noe hun ikke liker. Det er en stor avkjøring.