Wkano

Hvordan å få en atletisk kropp

Ønsker du å miste noen pounds, få litt muskler, og forandre kroppen din fra flab til ab? Mange mennesker sliter med hvordan å komme i form, og bygge muskler. Hvis du prøver å få en atletisk kropp, les videre.

Trinn

Hvordan å få en atletisk kropp. Ikke hopp over frokosten!
Hvordan å få en atletisk kropp. Ikke hopp over frokosten!
 1. 1
  Miste junk food! Så mye som du elsker det, la oss innse det, det er ikke bra for deg. Junk food bremser majorly ned muskel byggeprosessen fordi kroppen vil prøve å skape fett i stedet for muskler. Bli kvitt alle usunne matvarer, inkludert brus. Når du går til butikken, ikke engang friste selv ved å gå ned snack midtgangen. Plukk opp litt frisk melk, egg, ost, kylling, yoghurt, fisk, bønner, grønnsaker, brød, ris, pasta og frukt. Når forberedt på riktig måte, kan til og med sunn mat være deilig!
 2. 2
  Trene! Nå som du har begynt å spise sunnere, er det på tide å treffe tredemølle og begynne å bygge muskler. Hvis det er vinter, får et medlemskap på et lokalt treningssenter, slik at du kan trene innendørs. Gå til gym 4-5 dager i uken. Hvis det er sommer eller vinter er mild i ditt område, kan du gjøre dette hjemme. Studier viser er treningen mer gunstig når det gjøres om natten, så prøv å passe det inn i timeplanen din også. Din rutine bør være: jogge 1/4 av en kilometer, 10 push-ups, 10 sit ups, 2 sett på to £ 8 manualer, 10 sit ups, 10 push-ups, jogge en mil, stretch. Dette er en god rutine å begynne med. Tilpasse den for å bedre passe deg, men husk å presse deg selv. Og ikke glem å intensivere treningen som du avanserer.
 3. 3
  Drikk vann! Dette er trolig den viktigste trinnet. Drikk 8-10 glass vann om dagen. Virkelig. Det hjelper kroppen bygge muskler, og forbedrer huden din. Når du arbeider ut, drikke mye vann, og alltid bære en flaske med deg slik at du kan drikke hele dagen lang.
 4. 4
  Ikke hopp over frokosten! Den som sa frokost er dagens viktigste måltid av dagen var rett. Ikke hopp over frokosten. Det gir deg energi til å holde seg aktiv hele dagen. Hvis du vanligvis ikke liker å spise frokost, eller ikke har tid, kan du prøve å følge denne oppskriften for en sunn smoothie: blanding 1 banan, 1 kopp skummet melk, 2 ss honning, 1/2 kopp müsli, 1/4 kopp vanlig yoghurt og 1/2 kopp is. Dette deilig frokost kan spises på farten også!

Tips

 • Drikk vann!
 • Ikke gi opp! Din atletisk kropp vil komme med tiden.
 • Cardio vil ikke gjøre det! De fleste tror at hvis de går på løp eller treffer tredemølle hver dag, og ikke gjør noe annet, vil de få det stramt, tonet kropp de ønsker. Kombinere kardio med vekt trening og styrketrening er den beste veien å gå for gode resultater. Prøv ulike former for cardio også, for eksempel svømming, boksing og tennis.
 • Gjøre det for deg. Ikke alle vil forstå hvorfor du har gjort denne beslutningen, men det handler om å gjøre i dag hva andre vil ikke, slik at du kan gjøre i morgen hva andre ikke kan.
 • Ta fremgang bilder. Dette vil vise deg hva du trenger å jobbe med, og vil også motivere deg ved å vise deg hvor langt du har kommet.
 • Miks det opp! Du bør fokusere på en forskjellige kroppsdeler og muskelgrupper hver gang du trener, f.eks bryst og rygg, skuldre, armer og triceps, ben og rygg. osv.
 • Ikke press deg selv for hardt når du trener. Ikke gå forbi dine grenser, særlig i løpet av den første uken.
 • Ta en vitamin supplement hver dag.
 • Powerade etter intens trening hjelper erstatte mineraler kroppen din tapt. Under treningen.

Advarsler

 • Du vil ikke se resultater med en gang. Etter en måned eller så av denne rutinen, vil du mest sannsynlig se at musklene begynner å skjemaet.
 • Ikke ta steroider.
 • Etter at kroppen blir atletisk, ikke gi opp rutine, eller det vil gå rett tilbake til slik det var.