Wkano

Hvordan å farge håret ditt uten din mor å vite

Har du alltid ønsket å farge håret, men din mor vil ikke tillate det? Noen ganger, foreldre forby ting som er ufarlig, men de virkelig bare ønsker ditt beste. Men de kan ikke forstå noen ganger. Hvis dette er tilfelle, kan du fortsette å lese denne artikkelen for noen forslag, men hvis du kommer til å bruke en tone som er langt annerledes enn din naturlige farge holde seg borte fra mamma.

Trinn

Hvordan å farge håret ditt uten din mor å vite. Besøk en butikk for å kjøpe hårfarge.
Hvordan å farge håret ditt uten din mor å vite. Besøk en butikk for å kjøpe hårfarge.
 1. 1
  Tjene nok penger til å ha råd til hårfarge. Innse at moren din ikke kommer til å kjøpe den for deg eller tonehøyde uten å vite hva du gjør. Så, prøv å gjøre ekstra oppgaver rundt i huset eller få en deltidsjobb for å ha råd til hårfarge. Du kan også vurdere å trekke tilbake noen penger fra bankkontoen din hvis du vet hvordan.
 2. 2
  Besøk en butikk for å kjøpe hårfarge. Enten gå til en butikk som selger hårfarge, ta buss, eller har en venn mor kjøre deg hvis du ikke har førerkort. Hvis du bare har en liten sum penger, kanskje du bør besøke flere butikker for å få best mulig avtale. Se også etter kuponger i avisen, for de vil spare deg et par dollar på det meste.
 3. 3
  Velg farge på hårfarge du ønsker å kjøpe. Prøv å gjøre det et par nyanser lysere eller mørkere. hvis du ønsker et mer naturlig utseende. Kanskje du ikke skulle få en fet farge, for eksempel rosa eller rødt, for dette vil bli mer merkbar til mamma hvis hun fanger deg off-vakt. Spør rundt om varemerket av håret fargestoff, for noen merker er kjent for å permanent skade håret. Prøv å få en type som du kan fortsatt bruke vanlig sjampo på.
 4. 4
  Ta med hårfarge hjemme. Gjemme den i din skuff, skap, eller noe annet sted der du vet at moren din ikke vil se. Hold den der til du er klar til å faktisk gjøre håret døende. Prøv å unngå å sette hårfarge direkte under tunge elementer, for dette kan forårsake noen skade. Unngå også å sette i nærheten av vindu eller vent, for ekstreme temperaturer kan føre til at håret fargestoff til å gjøre rare ting.
 5. 5
  Velg en dato på hvor du ønsker å farge håret. Ring opp en venn, og spør dem om du kan komme til huset deres for å farge håret. Kontroller at datoen er en dag når begge familiene er ikke opptatt. Husk å ringe flere venner hvis den første du ringer ikke vil la deg komme over. Målet er å unngå å dø håret på ditt eget hus, for det kan forlate en lukt som moren din vil mest sannsynlig varsel.
 6. 6
  Gå til din venns hus, valgt dato. Ta alt håret døende forsyninger med deg i en pose. Forklar moren din før du reiser at du bare kommer over til en venns hus, hvis en grunn er nødvendig. Din transportmiddel spiller ingen rolle, for moren din ikke vil vet du vil være på vei over til din venns hus å farge håret.
 7. 7
  Farge håret ved å følge instruksjonene på boksen. Les dem minst tre ganger før du begynner slik at du vet nøyaktig hva du skal gjøre. Har din venn hjelpe deg hvis du trenger litt hjelp. Når du tror du er ferdig, pakke sammen materialer og hodet på hjemmebane. Men pass på å spraye en air-freshener på badet av din venns hus, og takk vennen for at du kan komme over.
 8. 8
  Bære en lue eller skjerf på hodet. Ikke la din mor se håret ditt når du kommer hjem. Dekke det opp det alle mulige måter. Prøv å unngå moren din ved å gå inn i et annet rom og ikke snakke med henne. Også, må du kanskje å skjule det fra søsken hvis de er typen til å snitch på deg.

Tips

 • Ved første prøve vaskes hårfarge og vise moren din, men ikke fortelle henne at det er vaskbart hvis hun er ok med det da farge det at samme farge hvis hun ikke fortelle henne det er vaskbart hårfarge.
 • Det kan være lurt å starte med en midlertidig fargestoff for å måle din mors reaksjon. Hvis ting ikke går over godt du kan bare vaske det ut.
 • Du kan også si at du og din venn lekte rundt med håret ditt, og du måtte vaske det fordi det var så rotete. Men, du brukte tilfeldigvis din venns mors midlertidig hårfarge som sjampo, fordi du ikke har lest etiketten. Få en venn til å sikkerhetskopiere deg opp på dette, men sørg for at din venns mor er ute av bildet.
 • Det er bedre bare å spørre moren din om du kan farge håret - hun kan overraske deg, og si ja! (Husk også at når du går til college du kan gjøre hva du vil.)
 • Det kan hjelpe å farge håret sakte. For eksempel, hvis du ønsker en brun hårfarge og har blondt hår, farge det en litt mørkere blond, så kastanjebrun, og så videre med noen ukers mellomrom. Påfør olje til håret ditt, og fortelle moren din dette er grunnen.
 • Som et alternativ til hatter og / eller skjerf, investere i en jakke med hette. Hvis noen spør hvorfor du ofte iført hette, fortell dem at du er nylig gangsta.
 • Få en rekke forskjellige hatter / skjerf slik at du ikke alltid iført den samme.
 • Etter en stund, kan det være lurt å bare fortelle moren din at du farget håret ditt. Forklar moren din hvorfor du gjorde det, og prøver å høres overbevisende.
 • Du bør spørre, før døende håret ditt. Ikke bare skade håret, men bryte den respekten din mor trodde du hadde for henne.
 • Tenk å få en parykk i en annen farge i stedet. De kan være litt kostbar (for en realistisk ser en,) men, de gir deg fargen endres uten forpliktelse. Moren din kan være mer villig til å la deg bruke en parykk enn å la deg farge håret.

Advarsler

 • Tenk to ganger før du dø håret. Det er ingen vei tilbake når du setter farge på!
 • ALLTID følg instruksjonene og gjøre en allergi test i henhold til instruksjonene.
 • Hvis foreldrene dine sier "håret ditt ser lysere" si, "Jeg var ute og solen må ha bleket det ut (bare hvis det har vært sol de siste dagene).
 • I stedet for å ta en stor risiko med døende håret ditt, kan du prøve å sette presset sitronsaft på håret før du går ut på en solrik dag.
 • Den hårfarge kan brenne hodebunnen.
 • Beklager, men du kan ikke holde dette opp for alltid. Hun vil finne ut før eller senere. Forvent en enorm vilje> straff.

Ting du trenger

 • Hatter
 • Skjerf
 • Hårfarge
 • En overbevisende historie for moren din
 • En venns hus å gå til