Wkano

Hvordan å flørte med jenter

Har du noen gang likt en jente, men visste ikke hvordan de skal vise det? Dødsens redd for avvisning? Som den berømte sitat fra Alfred, forteller Lord Tennyson oss: "det er bedre å ha elsket og tapt enn aldri å ha elsket i det hele tatt." Gå for det! Her ser du hvordan.

Trinn

Hvordan å flørte med jenter. Arbeidet med å bygge din.
Hvordan å flørte med jenter. Arbeidet med å bygge din.
 1. 1
  Arbeidet med å bygge din. Jenter ikke ønsker å være med en fyr som ikke kan snakke med dem. Tenk på de tingene du er trygg på (spiller en sport, en fantastisk anime samling, din besettelse med skateboarding) og snakke om det. Viser tillit er en av de mest sexy ting en mann kan gjøre.
  • Pass på å ikke overdrive det. Du ønsker ikke å virke som en stuck-up know-it-all. Hvis læreren forteller klassen å være stille shush folk, men ikke hennes og gjøre det stille eller hun kanskje ikke liker det!.
 2. 2
  Begynn gradvis. Hvis du begynner å flørte opp en storm plutselig, kan det hende at jenta du er interessert i å tro at du er en falsk eller har endret personligheter uten noen god grunn, noe som er rart.
 3. 3
  Smile. Når du ser henne i gangene, smile til henne, bare en rask smil da se bort. Si hei og spørre hvordan hun er. IKKE ignorere henne!
 4. 4
  Finn en måte å starte en samtale med henne. Spør henne om seg selv. Jenter elsker å snakke om seg selv spørre om du har noen ting til felles. Hvis hun har facebook, chatte med henne. Hvis hun ikke si noe sånt som "det er ingen god prat på min datamaskin" det er en god sjanse for at hun liker deg.
 5. 5
  Kontakt med nettet sitt. Men, ikke bare legge henne til som venn på facebook eller ta kontakt på IM. Melding henne først, og gjøre noe som kommenterer på hennes profil. Dette kan være en fin måte å starte en samtale før en faktisk ansikt-til-ansikt en.
 6. 6
  Være hennes venn. For jenter, er vennskap viktig. Hvis hun trenger hjelp, kan du se hvordan du kan hjelpe henne. Men, pass på å ikke overdrive det og hjelpe henne for mye. Deretter vil hun ikke setter pris på deg og kan bare bruke deg. Prøv ikke å sette deg opp for det. Hvis du ser henne på kino eller kjøpesenter, snakke med henne.
 7. 7
  Gi henne komplimenter. Jenter elsker å være.
 8. 8
  Tabbe av. Sannheten er, hvis hun liker deg selv i den minste bit, vil corniest vitser virke rart, og dine dummeste påfunn søt.
 9. 9
  Savner henne gjør du. Ikke henge rundt henne hele dagen, eller være for tilgjengelig. Dette blir irriterende. Tilbring tid med dine egne venner og sørge for at hun vet at du har venner. La henne gjette. Det er en stor turn-on. Hvis du spiller et spill, ikke spør om hun vil bli med, men når hun ser et par ganger og deretter ser på jenta du spiller med gå opp til henne og be henne om å bli med. Ikke bare rope over et bord eller noe.
 10. 10
  Berør henne forsiktig. Dette kalles å bryte kontakten barriere. Hvis hun hopper og skyr, ikke prøv det igjen på en stund. Hvis hun viser tegn på oppmuntring i fremtiden, gi henne et lett dytt på armen eller shoulder.If du sitter ved siden av eller motsatt du sjekke om hun flopper skoene ok, så ta av deg skoene og med tuppen av tærne berører hennes og hvis hun ser på deg og holder føttene det deretter gå videre, kanskje gå mer på foten. Hvis du sitter ved siden av henne som kan være vanskeligere så prøv med armen satte den på plassen sin bak ryggen hennes, eller når gi ting til å røre henne hennes hånd.
 11. 11
  Hvis ikke noe av dette fungerer, gå videre til neste jente. Holde mulighetene åpne og holde ting i bevegelse. Det vil definitivt være jenter der ute venter på en kul fyr som deg. Kanskje hun bare ikke kan gå ut på egen hånd, så sørg for at du vet at første eller bare prøve igjen senere eller flørte med andre jenter for en reaksjon!

Tips

 • Kontroller at flørting passer jenta. Du bør ikke fortelle en god-jente at hun ser hot.
 • Bare vær deg selv! Jenter hater det når du prøver å være noe du ikke er bare for å imponere dem.
 • Jenter liker komplimenter
 • Jenter elsker gutter som gjør dem spesielle.
 • Øv deg snakker. Volum, pacing, og selv de ordene du bruker. Hvis hun ikke kan høre eller ikke forstår hva du sier, er du ikke kommer til å komme veldig langt.
 • Sørg for at hennes venner som deg. Girls 'venners meninger bety verden for dem. Sjansene er, hvis hennes venner ikke liker deg, hun vil ikke heller.
 • Pass på at du faktisk liker denne jenta. Hvis du bare føre henne på at hun blir lei seg, og du kan få et rykte for å være en flørt og ikke mer enn det.
 • Øv på dine kvinnelige venner. De vil ikke ta det for alvorlig, vil sette pris på oppmerksomhet og det vil tillate deg å se hva som fungerer bra for deg og hva som ikke virker.
 • Hvis du er ute av lykken på skolen, prøve møte jenter utenfor skolen, som på en tennisklubb eller frivillig gruppe.
 • Sørg for at hun ikke har en kjæreste (selv om dette ikke alltid saken).
 • Hvis du ser at hun henger rundt hennes andre venner og ignorerer du gjøre det samme, hvis hun liker deg, og merker dette hun vil nærme deg og starte samtalen.

Advarsler

 • Noen jenter enten ikke ønsker en kjæreste eller ikke er klar for en. Hvis kjæresten din faller i denne kategorien, gå videre.
 • Jenter er sensitive. Hvis du velger å erte henne, gjøre det om dumme ting som egentlig ikke betyr noe for henne. Prøv ikke å erte henne om hennes personlige opptreden noensinne!
 • Husk at uansett hvor godt du flørte, vil du ikke alltid være vellykket. Ikke engang den mest selvsikre fyren får 100% av jentene han liker.
 • Jenter handle annerledes enn gutter. Vær forsiktig med hvordan du opptrer, ikke tøffer melk ut av beholderen, for eksempel. Et glass kan utgjøre hele forskjellen.

Ting du trenger

 • Guts
 • En jente å flørte med
 • Noen ideer til temaer å snakke om