Wkano

Hvordan å fortelle om Rolex ur er en ekte eller falsk

Rolex-klokker er et symbol på rikdom for mange mennesker, og som et resultat er det mange imitasjoner og forfalskninger der ute. Fortelle forskjellen mellom en ekte Rolex klokke og en falsk en er ikke alltid opplagt, men det er tegn du kan se etter.

Trinn

Hvordan å fortelle om Rolex ur er en ekte eller falsk. Sjekk forstørrelsen.
Hvordan å fortelle om Rolex ur er en ekte eller falsk. Sjekk forstørrelsen.
 1. 1
  Se på kilden. Det første du må gjøre når de vurderer ektheten av en Rolex er å se på hvor den kommer fra. Et hederlig gullsmed eller en fin klokke forhandler er trolig kommer til å være selger ekte artikkelen. En mann med et marked stall selge dem for mye mindre enn den vanlige markedsprisen er vanligvis selger noe enten stjålet eller falsk. Bonde butikker er noe av en blandet pose fordi de er avhengig av skrupler av de enkelte selgerne. Noen bonde butikker vil sørge for at de bare får ekte klokker, men andre vil ikke bekymre deg for å selge forfalskninger og stjålne varene, som betyr å kjøpe fra en bonde butikk er ofte en risiko.
 2. 2
  Sjekk forstørrelsen. Mange Rolex klokker har en forstørrelse panel over stedet der datoen skal vises. Falske klokker vil ha det som ser ut til å være en forstørrelse panel, men vil egentlig bare være vanlig glass. Ekte Rolex klokker selvfølgelig alltid ha reell forstørrelse. Forstørrelsen på en genuin er 2x, men vær forsiktig med dette som falskmyntnere kontinuerlig forbedring
 3. 3
  Ta av baksiden. Ser på baksiden av noen Rolex vil avdekke at saken og innmaten er alle laget av metall. Finter vil vanligvis bruke plast fordi det er mye billigere å produsere. Rolex bruker kun de beste materialer og selvfølgelig metall varer mye lenger og koster mye mer å gjøre. Mange forfalskninger vil også ha en plast indre sak under et metall ytre casing.There er høyere kvalitet forfalskninger alle metalldeler inners, merket Rolex, disse er vanskeligere å vurdere for amatører! se http://www.bobswatches.com/rolex-watches/blog/the-top-ten-ways-to-spot-a-fake-rolex.html
 4. 4
  Lytt til den andre hånden. Den andre hånden på de fleste klokker er det som gjør den tikkende lyd som den rykkvis beveger seg langs. Rolex, og andre fine klokker andre hender gjør ikke denne lyden fordi de rent feie sammen heller enn krampetrekninger sammen. Bevegelsen av en ekte Rolex er også mye jevnere enn forfalskninger som ikke gjør dette sound.This er irrelevant hvis du ikke er dyktig som du ikke vil vite ett kryss fra en annen takk

Tips

 • Du kan også sjekke utskriften på skiven under forstørrelse, vil en ekte element være pent og skarpt skrevet ut, vil en forfalsket noen ganger har skew skrift, dårlig malt. Mange av forfalskningene vil også ha støv, hår osv. under glass på urskiven. Dette bør varsle deg umiddelbart som sveitsiske produktene koster 20 ganger mer for en grunn!
 • Hvis uret har en boks i boksene for forfalskninger vanligvis veden er som en sponplate og puten er som en dårlig kvalitet semsket materiale.
 • Google modell og serienummer, og sammenligne ur egenskaper med uret egenskaper.
 • På baksiden, se hvor klokken ble laget. Rolex-klokker er produsert i Sveits. Hvis det står et annet land, er klokken falske. Dette er ikke en god måte, med mindre selvfølgelig er sier Shnitzerland.
 • Ta av armbånd eller stroppen med en liten binders. Så ta en titt mellom knastene, området nå utsatt av deg å fjerne stroppen / armbånd. Det er to sett med tall, et serienummer på seks og en modell nummer på 12
 • En annen ting å se etter er den personen prøver å selge deg uret. Vær på vakt hvis de sa at de kjøpte det i utlandet eller fikk det som en gave, da disse kan være tegn på at det er en forfalskning.
 • Ta det med til en Rolex urmaker la ham åpne og fortelle deg.

Advarsler

 • Ikke la ansiktet få riper av å gå å sove med den, spiller grove idretter eller aktiviteter.
 • Bruke den hjemme, men husk å fjerne den før du dusjer med mindre du har en vanntett klokke.
 • Pass på at du ikke mister din vakt.
 • Pimped ut Rolexes dvs. Rolexes med ettermarkedet diamanter på ringer osv. vil ikke bli betjent av Rolex.