Wkano

Hvordan å gå som en catwalk-modell

Mange kvinner ønsker å se, kle og være som en modell. Men for å gjøre det, bør du først begynne å gå som en modell. Mens kvinnene på rullebanen kan gjøre det ser lett som strutter ting i 4-tommers hæler er det ikke. Her er hvordan å gjøre inntrykk på catwalken.

Trinn

Hvordan å gå som en catwalk-modell. Det spiller ingen rolle om du er komfortabel.
Hvordan å gå som en catwalk-modell. Det spiller ingen rolle om du er komfortabel.
 1. 1
  Det spiller ingen rolle om du er komfortabel. Velg de riktige skoene. Hvis du ikke er vant til å vandre i, vil du lære raskt. Hvis skoene er nye, riper i såler med saks slik at de ikke vil skli når de berører gulvet. Alternativt kan du dekke sålen på skoen med maskeringstape, hvis du ikke ønsker å klø skoene dine. Uansett hva du gjør, ikke bære flip flops!
 2. 2
  Lære å stå som en supermodell. Øv deg, kaste skuldrene fremover, og skyv bekkenet litt fremover. Det kan skape en illusjon om at du er lent forover litt, heller enn skjev rygg i en uvennlig positur. Du bør være i stand til å balansere en bok på toppen av hodet ditt.
 3. 3
  Plasser tærne av foten ned først, deretter hælen din, men holde det meste av vekten din balanserte på ballen av foten din i stedet for på hælen. Det kan føles rart, men holder mye av vekten din på ballen av foten gir deg mer av en elegant skritt enn en clunky (trappet ned) hæl-vektet spasertur ville. Det er nesten som å gå på tærne for, måten ballerinaer gjøre, men mer naturlig.
 4. 4
  Sette en fot foran den andre (bokstavelig talt). Tær skal vende utover. Footprints bør danne en sikksakk. Når det gjøres raskt, gir dette kroppen som karakteristisk swing. Du ankler bør aldri bump, dette er smertefullt og kan gjøre deg falle!
 5. 5
  Gjør din skrittlengde lete lenge og kommanderende ved å løfte bena nesten på samme måte en hest ville mens de gjør trav leg extensions. For hvert skritt, ønsker du å løfte foten et godt stykke opp fra bakken (med en sving i kne) og deretter plassere den ned et godt stykke foran den bærende ben, med en skrittlengde lenger enn en normal gange ville ha. Ikke gjør fremskritt for stor, da dette vil gjøre at du ser klosset og ungraceful, men sørg for at du tar store nok skritt, snarere enn bare baby trinn. Husk å snu med hoften. Det er vanskelig å beskrive, men lett å gjøre.
 6. 6
  Se rett frem, å fange essensen av de klærne du har på deg med uttrykket i ansiktet ditt. Fokusere på et objekt rett foran deg (men ikke stirre på en seer... det er skumle). Prøv å smize (smile med deg øyne). Dette vil gi en voldsom utseende til ansiktet og til turen. Hold haken nivå og dine øyne opp - du vil at tilskuerne å se ansiktet ditt. Hold hodet og skuldrene fortsatt som kroppen beveger seg nedover rullebanen. Hodet og skulderen skal føle seg litt som en solid kleshenger, og ting skal svinge derfra. Ikke sving skuldrene, og ikke over overdrive armbevegelser. Må passe på, men at hoftene svinge mer enn de ville gjort vanligvis. Dette kan ta litt øvelse for å se bra ut. Når beats til musikken din er tregere, svinge hoftene mer og sakte tempo. Når du gjør din tur på slutten, sørg for at din venstre fot er i front når du stopper for en beat eller dobbel beat i musikken din. Hoftene, skuldre og føtter bør være vendt mot siden av rullebanen som hodet er slått å se rett fram til publikum over skulderen din. Etter pause eller poserer for en beat, pivot føttene tilbake mot gardin eller glass, plukke opp foran foten først (høyre fot), og fortsette å gå. Sørg for at ansiktet ditt er den siste tingen å vende seg bort fra publikum.
 7. 7
  Fingers naturlig urolig eller knyttneven opp når du er nervøs, men ikke la dem! Det vil være en større distraksjon enn du innser. Bare la dem henge ned, avslappet. Rister hendene ut før du går vil hjelpe fingrene slappe av og se mer naturlig ut.
 8. 8
  Utvikle din egen signatur gange. Det er ingen enkel formel for å gå rullebanen, og hva som til slutt vil gjøre deg skiller seg ut er ikke bare hvor godt du kan bevege kroppen, men også hvor mye av din egen personlighet du kan injisere i ytelsen din å gjøre det minneverdig. Den beste måten å skape din egen unike stil er å eksperimentere, øve, og få tilbakemeldinger (selv om det betyr å ta litt konstruktiv kritikk).
 9. 9
  Viktigst, må du gå og spankulere sakene som du vet at du er vakker og du vet at du er smokin 'hot, og alle de unge menn der ute kommer til å gå gale når de ser deg!. Self-tvil og lav selvfølelse kan være ødeleggende og det er ingenting penere enn en jente med selvtillit.
 10. 10
  Du kan øve spankulerer ut som du mener det ved å lytte til din iPod eller mp3-spiller eller annen musikalsk enhet, legger en varm sang på og gå i takt!

Tips

 • Trinn grasiøst, ikke som du marsjerende.
 • Hvis du skal reise, fall, eller har andre uheldige omstendigheter, gjenopprette grasiøst., Og holde det gående som om det aldri skjedde. Ingenting vil demonstrere din tillit som din ytelse under stressende omstendigheter.
 • Ikke bevege armer eller skuldre for mye, og ikke flytte en arm mer enn du flytter den andre, eller det vil se ut som du bare har én arm som fungerer.
 • Og "Smize" som Tyra ville si, som betyr SMILE med øynene.
 • Videotape deg selv å gå, slik at du kan forstå hva andre mennesker ser. Også, ved å holde en visuell oversikt over din tur, vil du være i stand til å spore din fremgang som du lærer hvordan du kan spankulere sakene dine som en ekte supermodell ville.
 • Ikke overdriv ved å åpne øynene for mye eller løfte bena for høyt mens du går.
 • Hold din holdning fra "H2T" topp til tå
 • Se supermodeller walk the walk. Besøk moteshow og se dem på TV. Hvem var de modellene som skilte seg ut mest? Hva gjorde dem unike? Hvor ble hun gå forskjellig fra de andres? Lær av de beste, slik at du ikke trenger å finne opp hjulet.
 • Du kan reise. Tar deg selv og børste den av.

Advarsler

 • Tenk på hvorfor du ønsker å gå og se ut som en modell før du gjør det. Å ha klare mål om å se bra ut og glad fordi det vil legge til selvtilliten. Som igjen vil øke din attraktivitet gjennom utstråler selvsikkerhet. Hvis du bare gå gjennom bevegelser, vil den vise.
 • Gå i høye hæler kan ha alvorlige kortsiktige og langsiktige negative effekter på kroppen din. Enten det er en forstuet ankel fra en ødelagt hæl eller dårlige knær fra år med catwalking, sørg for å ta disse risikoene i betraktning når du bestemmer deg for å bruke høye hæler på en jevnlig basis.
 • Begrens rullebanen gange til rullebanen, eller i det minste en glatt overflate. Pass på at det ikke er noen hindringer, humper, eller sprekker i veien. Bruker høye hæler på en ujevn eller uforutsigbar overflaten kan resultere i at du skader deg selv, og ingen ser modelesque med krykker.