Wkano

Hvordan å gi deg selv dreadlocks

Gi deg selv dreadlocks krever ikke mye mer enn dreadlock voks og mye tålmodighet. Du kan ha dreadlocks benyttet i på salongen, men å gjøre dem selv hjemme er mer naturlig og mye billigere. Tenkt å tilbringe flere måneder danner dreads og mer tid på å holde dem i god form. Her ser du hvordan du kommer i gang.

Trinn

Hvordan å gi deg selv dreadlocks. Begynn med rent hår.
Hvordan å gi deg selv dreadlocks. Begynn med rent hår.

Gjør dreads

 1. 1
  Begynn med rent hår. Sørge for at håret er rent og rest-fri gjør prosessen gå raskere. De naturlige oljer som bygges opp i håret ditt gjør det glatt, så det er bedre å starte med hår som har vært nystekte shampooed.
  • Ikke legg balsam eller andre produkter til håret etter sjamponering.
  • Pass på at håret er helt tørt før du begynner.
 2. 2
  Seksjon håret i firkanter. Hver rute av hår vil bli en dreadlock. Det er opp til deg å bestemme hvor stor eller liten du vil at dreadlocks å være. For et penere helhetlige utseendet, har tenkt å gjøre hver gruer samme størrelse.
  • Bruke et bredt-tannet kam til en del håret og avgrense rutene. Hold rutene fra hverandre ved hjelp av små gummistrikk.
  • Én etter én-tommers firkanter lage standard mellomstore-låser. 1/2-inch firkanter lage små, elegante låser. Husk at jo flere ruter du lager, jo lengre tid vil det ta å grue håret.
  • Seksjonene og rader i mellom rutene kan være synlig i det ferdige dreads. For å unngå en mønstret utseende, mote rutene i et sikk-sakk eller murstein lå format slik at det ferdige utseendet er mer naturlig.
 3. 3
  Backcomb håret seksjoner. Hold en del av håret rett opp fra hodebunnen din. Starter omtrent en tomme fra hodebunnen din, plasserer du en fintannet kam i den delen av håret og erte den ned mot hodebunnen. Gjenta denne "backcombing" teknikken flere ganger på den samme delen av håret til den begynner å blåse og pakke opp ved røttene. Fortsett backcombing den samme delen av håret i ett-tommers trinn til hele delen har blitt backcombed mot hodebunnen. Fest enden med en gummistrikk.
  • Som du backcomb med en hånd, bruk den andre hånden til å forsiktig vri den seksjonen du jobber med. Dette holder den i form og bistår med backcombing prosessen.
  • Fortsett backcombing hver del av håret ved hjelp av samme teknikk før alt håret har blitt backcombed. Å ha en venn hjelpe hastigheter prosessen sammen.
  • Bruk samme tålmodighet og omsorg med hver frykt. Hvis du stresser gjennom den siste delen av håret ditt, vil du ende opp med ujevn utseende dreads.
 4. 4
  Fest dreads. Hver frykt bør ha en liten gummi-båndet som fester enden. Sett en annen gummistrikk på hver gruer rett ved siden av hodebunnen. De to gummistrikk vil holde angsten på plass som den modnes.
 5. 5
  Voks dreadlocks. Bruk en naturlig frykt voks eller innstramming gel for å holde dreadlocks fra slitasje eller frizzing. Påfør voks eller gel til hele lengden av skrekk, ta vare å dekke hele tråden.
  • Velg en skrekk voks eller gel laget med aloe eller annen naturlig ingrediens for best resultat. Ikke velg en laget med petroleum, som hindrer gruer prosessen.
  • Du kan bruke vanlig aloe vera gel i stedet for frykt gel.

Hjelp dreadlocks låse

 1. 1
  Vask håret med rest-fri shampoo. Vaske håret regelmessig vil hjelpe dreads fortsette å få stram og glatt, en "låsing" prosess som tar minst tre måneder å fullføre. Bruk en skrekk bar eller en annen sjampo som ikke inneholder parfyme og balsam, som kan bygge opp i dine dreadlocks og få dem til å lukte.
  • Når du vasker håret ditt, konsentrere seg om hodebunnen din. Ikke overhandle dreadlocks selv, siden du ikke vil at de skal begynne å gå av.
  • Vask håret i morgen slik at dine dreadlocks har tid til å tørke. Hvis du går til sengs med vått hår, mugg og mugg kan vokse der.
 2. 2
  Fukte dreads. Bruk en blanding av olje og vann å sprøyte dine dreadlocks hver noen dager for å hindre at de tørker ut og frynsete. Bruk en eterisk olje som tea tree eller lavendel. Ikke legg for mye olje, eller dine dreadlocks kunne se fettete; en Spritz med noen dager er tilstrekkelig.
  • Ikke bruk vegetabilsk olje, olivenolje, eller andre mat-baserte oljer på dine dreadlocks. De vil bli absorbert inn i håret og harskne.
  • Spesielle gruer fuktighetskrem er tilgjengelig på nettet.
 3. 3
  Stikke i de løse hårene. Går om din daglige rutine vil uunngåelig føre til at noen av hårene til å bli løst fra dreads. Bruk en heklenål eller en pinsett til å brette bortkommen hår tilbake i dreads.
 4. 4
  Rull dreads og sløv endene. For å opprettholde den glatte formen på dreads, kan du rulle dem mellom hendene med jevne mellomrom. Gjør endene ser avrundet ved å knuse dem mot håndflaten for å oppmuntre hårene til å rulle opp i frykt.
  • Hvis du liker å ha pistrete ender, er det ingen grunn til å dempe endene.
  • Ikke overdriv rullende, eller dreads vil være mer sannsynlig å rakne.

Øv langsiktig vedlikehold

 1. 1
  Fjern gummistrikk. Som dine dreadlocks helt låse, du ikke lenger trenger å holde dem på plass med gummistrikk. Fjern gummi band fra røttene og tips av de dreads etter ca 3 måneder.
 2. 2
  Gni røttene. Som dine dreadlocks modne, de enkelte hårene begynner naturlig knyting på hverandre. Den nye veksten som kommer inn vil være rett og unknotted, så du må gjøre litt arbeid for å innlemme det i de dreads. Bruk fingrene til å gni den nye veksten, seksjon for seksjon, for å oppmuntre den til å knute opp med resten av dreadlocks.
  • Det er ikke nødvendig å gni dreads for ofte, så dine dreadlocks modnes, den nye veksten vil naturlig knute opp omtrent en tomme fra hodebunnen din.
  • Vær forsiktig så du ikke overarbeid hår på røttene dine, siden du kan få den til å begynne å falle ut.
 3. 3
  Hold sjamponering. Oljer og rester bygget opp i hodebunnen holde håret rett, hindrer det fra knyting opp med resten av skrekk. Hold den nye veksten rent og tørt slik at det naturlig blir en del av resten av skrekk.

Tips

 • Mange ting kan gjøres for å dekorere dine dreadlocks. De kan være farget, perler, og tovet å krydre din låser opp.
 • Ikke bekymre deg, kan alle hår og låses uten produkter eller arbeid. Bare len deg tilbake og la håret gjøre sin ting.
 • Hvis du noen gang ønsker å miste dine dreadlocks det er et alternativ til hakking av alt håret. Noen selskaper (Knotty Boy, for eksempel) foretar nød gruer fjerning kits som untangled og dyp-tilstand håret. Håret ditt vil sannsynligvis må trimmes etterpå for å bli kvitt flisete tupper, men dreads vil bli fjernet.
 • Hele gruer prosessen vil gjøre håret ditt virker kortere. Den gjennomsnittlige lengden er omtrent en tredjedel av den opprinnelige lengde.
 • For å unngå "wet-dog smell" stereotypen av folk med dreadlocks, ikke begynne å grue håret før det er tørt, ellers vil du begynne å få en muggen aroma.

Advarsler

 • Ikke trekk i dine dreadlocks etter at de har vært i håret for en stund.
 • Bare bruke gummistrikk for seksjonering. Fjern dem før backcombing. Hvis igjen inn, blir de meget vanskelige å fjerne.