Wkano

Hvordan å ha en ganske komité sleepover

Har du noen gang blitt lei på en fredag ​​kveld? Ønsket at du hadde noe ah-mazing å gjøre? Vel, hvem bedre å se til enn Pretty Committee alfa Massie Block for inspirasjon? Massie har alltid en ultra eksklusive (streng GLU policy) sleepover. Her er hvordan du gjør ditt like bra.

Trinn

Hvordan å ha en ganske komité sleepover. Angi en bestemt dato, klokkeslett og sted for sleepover din.
Hvordan å ha en ganske komité sleepover. Angi en bestemt dato, klokkeslett og sted for sleepover din.
 1. 1
  Angi en bestemt dato, klokkeslett og sted for sleepover din. Massie har overnattinger hver fredag ​​kveld. Du kan ha dem på en hvilken som helst dag du ønsker. Foreldre vil at du skal få en god natts søvn på skolen netter, så fredag ​​og lørdag er gode. Fortelle gjestene tid til å være på huset ditt. Re super eksklusive og bare invitere din klikken. Du ville ikke ønsker å rett sladder og hemmeligheter med noen andre, ikke sant? Hold grense på gjester til tre eller fire. Mer enn det kan føre til for mye drama. Selv om sleepover skal være eksklusiv, bør en masse folk vet om det.
 2. 2
  Hold sleepover i et stort område der du vanligvis henger ut med venner. Dette kan være din soverommet, underholdning rom eller kjeller. La rommet føles som en ferie. Sett vanilje duftlys i trygge steder rundt i rommet for å sette stemningen. Foreldre kanskje ikke ønsker at du skal ha lys, så hvis det høres for farlig, bare spray Vanilla duftende room spray eller parfyme før gjestene ankommer. Ikke overdriv det selv - du vil ikke at gjestene å kvele! Lavendel ark spray er også tilgjengelig for soveposer på Massie er overnatting. Hvis du har nok penger kan du kjøpe hver gjest en neglelakk eller noe og sette den på sin sovepose. For å gi et fem stjerners føler, sette sjokolade eller Andes mynte sjokolade på putene. Også har lysene dimmes litt hvis du har en dimmebryter på rommet ditt. Ta med kjæledyret hvis hun vil bo - ikke tvinge henne! (Det er ytterst ubehagelig x10). Sørg for at ingen av vennene dine er allergisk. Fortell dine familiemedlemmer til å prøve å holde fra å komme på rommet ditt og avbryte sleepover.
 3. 3
  Sett opp soveposer i et kjølig arrangement, fortrinnsvis en "blomst" mønster, med hodet i midten. Dette gir enkel snacking, og enda viktigere, sladre! Dessuten er alle omgitt av venner og ingen er på kanten.
 4. 4
  Gjøre badet frisk. Sett tente duftlys (hvis det er ok med foreldrene dine) på badet, satte en ny rull med toalettpapir på holderen, må du sørge såpe beholderen er full, og holde rene håndklær på badet. Bare sette sjampo, balsam og body wash som du vil at gjestene å bruke i dusj / badekar. Unngå forvirring ved ikke å gjøre gjestene skal føle seg overbelastet av tonn med gamle, frekk beholdere av sjampo. Dessuten gir badet et Spritz av rommet spray for å matche lysene 'duft. Sørg for at du er nær til badet, så det gir enkel bad pauser og ingen rushing.
 5. 5
  Hvis du vil, tenke på et kjølig tema eller aktivitet for hver venn. Noen eksempler er camping (som i bok fem, "The Pretty Committee Strikes Back," Massie har en camping tema sleepover komplett med fersk furu duftende room spray, en falsk plast bål, glow-in-the-mørke stjerner hengende fra taket, en CD-spiller spiller falske cricket lyder, og nedtonet lys). Planlegg noen ideer for moro skyld, for eksempel:? Ville du heller, Wear or Dare, Truth or Dare, Twister, etc. Legg noen morsomme spill som du kan tenke på som samsvarer med overnattinger tema. Spille populære musikk hele natten lang (du kan lage en spilleliste før sleepover). Hold siste magasiner hendig.
 6. 6
  PC-er kjent for sin ah-mazing motesans. Hvorfor ikke ha et moteshow? Hvis du ønsker å tilbringe litt ekstra tid med klikken din, gå på shopping med dem og prøve på forskjellige antrekk for moteshow. Eller har din klikken ta med klær som de ikke ønsker, og krydre dem opp for en morsom håndverket. Gå på "rullebanen" og ta masse bilder. Prøv bringe klær som er søte, men fungerer ikke på deg. Du og vennene dine kan handle dem.
 7. 7
  Hvis du har en stasjonær og / eller bærbar PC (som Massie), ta både morsomme og ah-dorable bilder. Senere (enten senere samme kveld eller neste dag), legge ut disse bildene i en spesiell album på Facebook eller et annet sosialt nettverk. Beware: LBR er kan bli sjalu!
 8. 8
  Ingen filmer tillatt! Massie sa spesielt i "Invasion of the Boy Snatchers" at DVDer er utenfor grensene på hennes overnatting. Du kan se filmer på netter når du er alene.
 9. 9
  Har ah-mazing mat. Sett alle de beste snacks på et stort bord i hovedrommet. Ha en snack bolle for hver gjest full av sine favoritter. Vanligvis serverer Massie musserende cider. Ha alltid en ekstra drink valg (som brus) for kresen gjester. Kontroller at du har sunn snacks og junk food. Alle trenger sukker for å holde seg, og sunn snacks å holde seg i form. Pass på at maten er ok for alle å spise (Ingen kjøtt hvis du har en vegetarisk venn, ingen animalske produkter hvis du har en vegansk venn, lav sukker hvis du har en diabetiker venn, ingenting noen av dine venner er allergisk mot)
 10. 10
  Prøv å ikke sovne først. Du vil virke kjedelig og bare ikke morsomt! Prøv å holde seg våken i hvert fall inntil én person har fått avslag. På den måten vil du ikke gå glipp av noen sladder eller skøyerstreker! Ta en drink med koffein klar!
 11. 11
  Neste morgen, sørg for at det er en fin frokost for dine venner som pannekaker, bagels, fruktsalat, osv.. Smoothies er rask, enkel og sunn, så bruk det som en drink, kanskje. Du kan gjøre de fleste av disse før sleepover - bare la dem i kjøleskapet over natten.
 12. 12
  Som hver av jentene forlate, gi dem en søt fest favør, som en tube med lipgloss, en nøkkelring med et bilde av deg og henne i det, sjokolade, og viktigst, noe du har gjort på sleepover (hvis du har gjort noe!
 13. 13
  Ha det gøy og være hyggelig. PC-er grusom, men du bør ikke være.

Tips

 • ALDRI la klikken gå lei. Sørg for at alle er Ahl-måter underholdt.
 • Bruk alltid super søte pyjamas som er minst en 9.2!
 • Få alle de tingene du trenger dagen før, på den måten vil du ikke bli rushing rundt overalt på dagen for sleepover, og være for sliten til å gjøre noe når vennene dine kommer dit.
 • Ikke gjør ting foreldrene dine ikke tillater. Hvis du tror du vil komme i trøbbel og de vil ikke la deg ha lenger overnattinger.
 • Noen signatur ting (aktiviteter, pre-sleepover ritualer, inviterer, etc.) er alltid gøy. Shoppingturer, mani / pedis, eller gå til Starbucks er kule utflukter for før selve sleepover.
 • Lag en spilleliste med noen populære sanger og spille dem på sleepover din.
 • Ved planlegging, spør deg selv - WWMD: Hva ville Massie gjøre?

Advarsler

 • LBR er som ikke er invitert kan bli sjalu.
 • Hvis du bruker stearinlys, sørge for at det er god ventilasjon og at foreldrene dine er ok med det.
 • Du har lov til å sladre litt, men ikke fortelle hemmeligheter til noen om noen andre som er på festen.
 • Ikke bli for eksklusiv og ikke invitere noen av dine klikken medlemmer! Det er halt og ah-bnoxious.
 • Ikke pynte med lyse farger og pasteller. Det vil se tacky!