Wkano

Hvordan å ha en sunn venn med fordel forholdet

Denne typen "forhold" er en som skal være basert på gjensidig forståelse av privatliv, udefinerte tid linjer (videreføring og frekvens) på møtene, og komfort med partner. Dette er den enkleste formen for seksuelle møtet, og har mer verdighet og en bedre følelse av pålitelighet enn one-night stand.

Trinn

Hvordan å ha en sunn venn med fordel forholdet. Vær forberedt på å la det gå.
Hvordan å ha en sunn venn med fordel forholdet. Vær forberedt på å la det gå.
 1. 1
  Vær forberedt på å la det gå. Ikke bli for knyttet, den "forhold" kan ende når som helst og med lite notice.Whatever deres resonnement er, alltid huske å nyte det mens det varer.
 2. 2
  Refererer ikke til den, eller se på det som et forhold, det er ikke noe mer enn en avtale mellom to personer skal ha No Strings Attached typen sex.
 3. 3
  Aldri tenkt for langt foran eller for strengt. Dette kan "skremme" noen som er redd for engasjement. Det gir inntrykk av at "forholdet" er mindre om "trang og klikk" og mer om å bli en del av livet og selskap.
 4. 4
  Ikke send blandede signaler. Gjør det klart om "forholdet" er vennlig, seksuell eller romantisk, og hvor mye du er villig til å forplikte seg. Hvis en mann inviterer en kvinne ut i offentligheten bare for selskapet, er det en stor sjanse for at uansett hvor kul og forståelse hun er, hun kommer til å begynne å få blandede signaler. Hun kan bli forvirret om hva slags "forhold". Fremfor alt, kommunisere - dette er den beste måten å sikre at begge har de samme ønsker og forventninger.
 5. 5
  Med mindre du er både komfortabel med å gjøre det uten følelser komme i veien, prøver å bruke så lite tid sammen som mulig.
 6. 6
  Ikke gå inn i denne type "forhold" i håp om at det vil bli romantisk. Det er hva det er. Du er hans go-to, pålitelig, forståelse, enkel sex partner. Han må bli det samme til deg i ditt sinn. Intet mer, intet mindre. Selv om en romanse kan blomstre fra disse "relasjoner", bør det være en overraskelse snarere enn et mål. Å forvente noe annet er å sette deg opp for skuffelsen.
 7. 7
  Ikke bli sjokkert over å se dem i offentligheten med en annen person. Husk, du er ment å være forståelse. Du står fritt til å date andre også. Gi en uformell bølge, eller hvis vennskap er tett, kinn kyss. Motstå trangen til å bli sjalu. Husk, bare fordi du har bestemt at partneren din er nok til å tilfredsstille din trang, betyr ikke at det er det samme for dem. Ikke spør så mange følger opp spørsmålene, med mindre de frivillig informasjon. Til slutt, reflekterer ikke de negative følelsene til den andre personen.
 8. 8
  Ikke la dine eiendeler på sin plass. Forlate en tannbørste eller et par undertøy kan tolkes som nedlatende eller territorielle. Dette oversteps grensene igjen.
 9. 9
  Ikke fortelle alle om "forholdet". Har litt anstendighet og respekt overfor den andre personen. Dette bør diskuteres mellom dere to, det er viktig å ta stilling til om "forholdet" er offentlig eller privat.
 10. 10
  Ikke kjemp / krangle eller ha for mange terapitimer. Disse "relasjoner" er ment å være frigjort, morsom, avslappende, og så stygg som du ønsker å være. En gang følelser, sjalusi, personlige problemer, og lignende ting som også spiller inn, er det tid for en exit-strategi eller en annen type "forhold".
 11. 11
  Utøve din egen dømmekraft på Valentinsdag eller noen annen ferie. Siden du er i en konsekvent "forhold", kan en gave være naturlig og gjennomtenkt. Truser, kropp olje, nye ark? Uansett representerer ditt arrangement. Ingenting er for personlig, i hvert fall det første året eller hvis Valentinsdagen faller innenfor de fire første månedene av dine møter.

Tips

 • Unngå å si "Vi må snakke sammen". Din partner vil trolig hoppe til konklusjoner, graviditet, STD, en diskusjon av følelser, eller slutt på "forholdet". Implikasjonen av disse alvorlige temaer kan skade lav konsekvens appell av "forholdet". Men hvis du trenger å diskutere noen av disse spørsmålene, ikke nøl. Gjemmer problemer med å opprettholde den "forhold" vil bare gjøre mer skade når konsekvensene er endelig avslørt. Være direkte.
 • Ikke ring eller tekst hver dag eller koble opp mer enn tre ganger i uken. Denne atferden er på vei mot "seriøse" territorium - enten avstand selv, eller diskutere utvikling av "forhold" til en mer forpliktende ett.
 • For damer, ikke ser din venn med fordeler hvis du har din menstruasjonssyklus.
 • Ikke la eiendeler på sitt bosted. Det kan bli sett på som territorial eller nedlatende.