Wkano

Hvordan å ha to kjærester på en gang

Vel, du elsker Trey på fotballaget, ikke sant? Du vil gjerne gå ut med ham, men problemet er, elsker deg Travis som spiser lunsj med deg og er alltid der for å hjelpe deg ut. Ingen kommer til å la deg ha to kjærester - du må være fordekte om det. Hvis du trenger å være fordekte om noen, dette er bare for deg.

Trinn

Hvordan å ha to kjærester på en gang. Kontroller at begge kjærester ikke samhandler med hverandre.
Hvordan å ha to kjærester på en gang. Kontroller at begge kjærester ikke samhandler med hverandre.
 1. 1
  Kontroller at begge kjærester ikke samhandler med hverandre. Hvis de gjør det, kan din hemmelighet bli avslørt, og du vil være i dype problemer. Hvis de går på forskjellige skoler, er dette nyttig. Det er nesten umulig å date to gutter som er bestevenner, fordi de skal snakke til hverandre om hvem de dater, og du vil være busted quickly.Or du kan bruke kallenavn for en av dem og bruke ditt virkelige navn for den andre på den måten vil du ikke bli liggende.
 2. 2
  Kjenn deres timeplan. Vit hva klasser de har, samt når de jobber og driver med idrett slik at du kan få plass i privat tid med dem begge uten å bli tatt. Hvis du blir tatt i offentlig eller du ser den andre kjæresten kommer til deg, bøye seg ned for å knytte sko eller sjekke noe for å unngå å bli sett eller å gjøre det virke som du er bare med en venn.
 3. 3
  Later til å være venner med en kjæreste når den andre er rundt. Hvis du går til en sportsbegivenhet eller en aktivitet med en kjæreste og se den andre kjæreste der, si at de er en gammel venn, og dere to hadde noen å ta igjen. Men hvis den "gamle venn" legger armen rundt deg, sier kan du få meg en brus eller drikke.

Tips

 • Du kan bare velge en over den andre. Det er måten lettere.
 • Unngå å snakke om en kjæreste til den andre. Dette kan føre til å bli tatt.
 • Sørg for at du holde oversikt over dine løgner slik at du ikke blir tatt. Prøv å planlegge for beredskaps-situasjoner.
 • Du kan prøve å fortelle både av dem du ikke vil ha et seriøst forhold, på den måten hvis de finner du med den andre, kan du spille ", men vi faktisk ikke dating"-kortet.
 • Hvis du blir tatt, sier vennen din var dristig deg og komme tilbake sammen med en annen mann

Advarsler

 • For å unngå stadig å bli oppdaget og satt fremtidige relasjoner med kjærester i fare, ikke gjør dette. Hvis du noen gang blir tatt, ditt rykte vil bli ødelagt, vil du sannsynligvis miste begge kjærester, og det vil være vanskeligere å finne gode kjærester i fremtid.
 • Denne type ting er umoralsk, og for all del bør aldri bli forsøkt av noen, med mindre du er fornøyd med konsekvensene og forstå at alle involverte kan bli skadet.
 • Hvis fanget, kan du bli stemplet som en løgner og juksemaker.
 • Du kan bare bli fanget i nettet av løgner.