Wkano

Hvordan å holde et forhold frisk

Nye relasjoner er spennende og forfriskende. Hvordan kan du holde som SPUNK og vitalitet i et langvarig forhold?

Trinn

Hvordan å holde et forhold frisk. Dra nytte av ny teknologi, tekst og sende e-kort.
Hvordan å holde et forhold frisk. Dra nytte av ny teknologi, tekst og sende e-kort.
 1. 1
  Dra nytte av ny teknologi, tekst og sende e-kort. Med så mange av oss dårlig tid, hvorfor ikke bruke teknologien til å "holde kontakten" i løpet av dagen. Et kompliment, en hengivenhet eller en rask "Hei, du blir tenkt på" via tekst kan gnist noens dag. E-kortene er rask og praktisk. Det er mange nettsteder som lar deg sende dem gratis. Du kan finne alle typer følelser fra søte og morsomme, alvorlige og romantisk eller ertende sexy. Bonusen er at du kan inkludere en personlig melding sammen med det hvis du vil.
 2. 2
  Hold hender, klemme og gi raske kysser ofte. Ingenting er så bra for sjelen og den emosjonelle helsen til en person som den menneskelige kontakten. Som tenåringer, vi holder hender, gi raske kyss som hei og farvel og kos når vi sitter nær. Hvorfor ikke holde følelsen av ungdom uansett hvor gamle vi er eller hvor lenge vi har vært har sammen som et par? Holding hender holder en forbindelse og nærhet, uansett hva vi gjør. En entusiastisk klem løfter oss, et raskt kyss sier "glad for å se deg".
 3. 3
  Date ofte. Kontroller datoer og forutse dem med spenning. Dress opp og se ditt beste. Oppdag en ny cologne eller parfyme. Sette scenen som om du prøver å "imponere" slik du gjorde i begynnelsen av forholdet. Hvis budsjettet begrenser deg til en leie film hjemme, endre det opp. Sett ut ost og kjeks i stedet for vanlig popcorn. Slå av lysene og la din peis lyse opp rommet. Ingen peis? Stearinlys gjøre like godt. Poenget er å sette stemningen for en dato. Ønsket om å se din beste, føler ditt beste og har best mulig tid vil forynge disse følelsene av en første date.
 4. 4
  Skriv gammeldagse kjærlighetsbrev. Det er ingenting som kraften i det skrevne ord. Ideen om at en person skulle sitte og forsøke å formidle sine følelser gjennom ord er ikke bare en hjertevarmende gest, men en som kan fornyes igjen og igjen gjennom hver lese. Når du trenger en følelsesmessig løft, kan du besøke dem og umiddelbart få den emosjonelle oppladning. Rereading en partner kjærlighetsbrev umiddelbart bringer deg til intensiteten når forholdet var ung. Skrive brev gjennom hele forholdet forteller din partner disse følelsene er fortsatt levende og godt.
 5. 5
  Ros, ros og takk... og mer ros. Snarere enn å konsentrere seg om hva han eller hun "er ikke lenger", tenke på hva han / hun gjør. Han kan ikke gi deg blomster som han gjorde i begynnelsen av frieri din, men hans vurdering i pakking din lunsj eller gi deg litt tid med jentene er en annen type "blomstre". Hvis hun ikke synes å være like hengiven som når du først datert, setter pris på henne å se på spillet med deg, spesielt hvis hun ikke er en idrett fan. Den sier "se din glass eller halvfullt" har gyldighet. Hvis vi kompliment folk om hva de gjør, i stedet for harping på hva de ikke gjør det, vil vi bli overrasket over hvor mottakelig en person kan være. Å bli verdsatt med en "takk", gjør de fleste entusiastisk om å gjøre mer. Komplimenter din partner på sine kvaliteter tålmodighet og kreativitet vil lett bli et høydepunkt i sin dag. Og med nok Thank yous og komplimenter, du vet aldri. Det blomsterbukett kan bare følge.
 6. 6
  Lære noe "nytt" sammen.
 7. 7
  Ta dansetimer, ta en kunst klasse eller lære å skøyte sammen! Ta en dagstur til et nytt sted ingen av dere noensinne har besøkt før. Hvis du ser tilbake på livet ditt, har du sannsynligvis sammenheng med personer du delte nye hendelser eller opplevelser, noe du opplevde sammen for første gang. Disse opplevelsene skape nærhet. Finn noe som kan være en "første" for dere to. Du kan også utvikle en ny interesse dere to kan nyte!
 8. 8
  Make love ofte og med lidenskap. Det fine med et langsiktig seksuelt forhold er at intimiteten bygger opp gjennom årene. At intimitet gjør sex mye mer ekte, gledelig og givende. Det er også et område som ikke er ofte satt høyt på viktigheten skala. Arbeid, karriere, skole, og barna ofte eksos vår energi slik vi finner det vanskelig å "være i humør." Gjør den intime delen av forholdet ditt høy prioritet. Sett av tid til "kjærlighet økter." Ta deg tid til å "make love" heller enn bare å ha sex. Bruk stearinlys, parfyme, eller hva som er å få at saftene renner. Som alt annet i livet, dør intimitet hvis det ikke er næring. Fôring med hengivenhet, komplimenter og tiden vil gjøre det noe som føles mindre som en forpliktelse på slutten av en hard dag, men noe å se frem til.
 9. 9
  Styrk din kunsten å samtale. Hvis du finner deg selv med "ingenting å snakke om lenger", finne noe å starte samtalen. Fylle din partner i på "morsomme" ting som skjedde på jobb, den sladder, noe trivielt og interessant. Husk, vi trenger alle å bruke våre partnere som en "samtalepartner", men hvis det er den eneste samtale som vi har med vår "signifikante andre", selv den mest sympatiske lytteren kan ha en bristepunktet. Sørg for å "dele dagen" en fornøyelse hendelse, ikke en fryktet onde.
 10. 10
  Vær en god lytter. Det er fortsatt den tiden da din partner må du være der, bare for å lytte. Du har sikkert hørt spøk tusen ganger og hørte familie problemet dobbelt så ofte, så lytter til partneren din er ikke alltid lett. Den ekstra innsats, derimot, kan være uvurderlig. Husk, ofte folk ikke vil ha sine problemer løst, bare en skulder å lene seg på. Tar bort byrden av "fikse det", kan gjøre det lettere.
 11. 11
  Ta vare på deg selv, sinn, kropp og ånd. Være lidenskapelig om livet. Det er sannhet i troen på at hvis vi gir næring til barnet i oss vår ånd kan holde seg ung, selv når våre ytre kroppen ikke. Hold deg ung i sinn og ånd. Ta vare på din helse, emosjonelle og fysiske. Det er mye lettere å holde et forhold ung når du utstråler at aura selv. Start med å holde deg "unge til sinns".
  • Å holde et forhold pulserende årevis kan være en utfordring, men som ikke trenger å være en negativ. Som med alle utfordringer når oppnås, blir suksess mye søtere, gjennomføring mer spennende. Den slags energi er sikkert å gi en kick start for alle forhold!
 12. 12
  Alltid prøve å forstå den andre personen perfekt. Du kan være på to helt forskjellige tankesett, men du må vite at du er sammen fordi du er ment å være. Så ikke ødelegge den. Når den andre personen gjør noe galt eller ikke kommer frem i tide, ikke starte med å være så aggressiv. Du må først spørre personen hva som skjedde på en rolig måte og fortelle at du forstår, så ikke bekymre deg. Disse små trøstende ord kan styrke forholdet sterkt.

Tips

 • Ikke hopp inn i et seksuelt forhold for fort fordi det kan ødelegge alt!
 • Dont gå fort og være grådig all tid tid og spør partneren din for mer! Det kan ødelegge forholdet ditt!
 • "Paret som drikker sammen, holder sammen." - CJ Tillman