Wkano

Hvordan å ignorere noen

Ignorerer noen kan være vanskelig, spesielt hvis du ikke kan slutte å kjøre til den personen du prøver å unngå, eller hvis den personen holder prøver å snakke med deg og ikke får memo. Men hvis du virkelig ønsker å ignorere noen, du må bare se opptatt, endre rutine, og kuttet all kontakt med den personen. Hvis du ønsker å vite hvordan å ignorere noen, bare følg disse trinnene.

Trinn

Hvordan å ignorere noen. Ikke få øyekontakt.
Hvordan å ignorere noen. Ikke få øyekontakt.

Bruk kroppsspråket

 1. 1
  Ikke få øyekontakt. Ikke gjør øyekontakt er den beste måten å ignorere noen. Når du låser øynene, du er erkjennelsen av at du vet at personen eksisterer og blåser dekket ditt. Hvis denne personen er deg nær, unngå øynene på alle kostnader ved å sørge for å få øyekontakt med hver person, men ham, ser rett frem, eller til og med ute på gulvet.
  • Hvis personen er kortere enn deg, så bare stirrer rett over hodet hans. Hvis personen er høyere enn deg, sørg for ikke å se opp.
  • Hvis personen er nøyaktig samme høyde som deg og som stod i nærheten, kan du prøve å tåkelegge din visjon slik at du har en "død" se i øynene hvis du gjør lock øynene ved et uhell.
 2. 2
  Gå raskt. En annen måte å ignorere noen er å gå så raskt som mulig. Dette vil vise at du er en travel person med steder å gå, og at du ikke har noen intensjon om dvelende rundt for å fange opp med den personen du ignorerer. Gå med armene langs siden og hodet holdes høyt, som du stirrer fremover på ditt neste mål, selv om du egentlig ikke noe sted spesielle.
  • Hvis du ser at personen nærmer seg på avstand, la nok plass mellom deg slik at du ikke pusser opp mot denne personen.
  • Ikke gå ut i veien for å gå bort fra denne personen. Hvis du krysser gaten eller duck inn i en korridor, som vil gjøre det ser ut som du bryr deg for mye. Men hvis du ser personen fra et langt stykke, og du er sikker på at han ikke ser deg, så du bør bare prøve å gå i den andre retningen.
 3. 3
  Se "stengt av." Hvis du tilfeldigvis være i nærheten av personen, folde armene over brystet, krysse bena, slentre, og gjøre alt du trenger å gjøre for å se helt utilnærmelig. Kroppen bør si: "Ikke snakk til meg, kompis", og forhåpentligvis den personen vil få meldingen.
  • Smiler ikke, heller. Hold en rett i ansiktet, eller til og med en rynke, plantet på ansiktet ditt til å se ut som du ikke ønsker å snakke med noen.
  • Du kan også gå for den skumle tomt blikk på ansiktet ditt - det vil skremme noen bort fra å prøve å snakke med deg.
  • Hvis du har lengre hår, smell, eller en lue, prøve å holde en del av ansiktet dekket for å hindre personen fra å prøve å få øyekontakt.
 4. 4
  Hold kroppen opptatt. Som et alternativ til jakt stengt av, kan du også bare se veldig, veldig opptatt, som du ikke kunne snakke med denne personen fordi du har hendene fulle og ikke har et sekund tid til overs for en dum samtale med ham.
  • Hvis du er sammen med venner, snur meg mot dem og gest vilt, ser så animert at du ikke kunne stoppe å snakke med den personen du ignorerer - enn si å se på ham.
  • Hvis du er alene, ser oppslukt i en bok, et magasin eller en lærebok. Du kan selv stille lese ordene til deg selv, ser ut som du er innstilt på å memorere dem.
  • Hold hendene fulle. Enten du går eller sitter, hold telefonen, lærebøker, eller til og med en uhåndterlig potteplante. Dette vil hindre personen fra å prøve å snakke med deg.

Bruke teknologi

 1. 1
  Bruk telefonen. Bruke telefonen vil også hjelpe deg å ignorere nesten alle. Det er et par ting du kan gjøre for å ignorere noen med telefonen. Først, kan du bare bruke telefonen til å se opptatt når du ser den personen. Snakke med noen andre på telefonen, ler vilt, eller ser oppslukt i en intens tekst-meldingsutveksling med noen du faktisk ønsker å snakke med.
  • Endre telefonnummeret ditt slik at personen ikke kan ringe eller tekst du.
  • Blokker at person nummer fra telefonen din slik at du ikke kan motta meldinger fra ham.
  • Sette en alarm på telefonen for å ringe når du vet du er i nærheten av denne personen, slik at du kan plukke den opp og later til å være å snakke med noen.
 2. 2
  Spille musikk. Invester i noen hodetelefoner, og bære dem hele tiden når du er alene, selv om du ikke hører på musikk. Når du ser denne personen, sprenge musikken til øredøvende volum og sprette hodet i takt, slik at du ser helt absorbert i låtene dine, med absolutt ingen tid å kaste bort på den personen du prøver å ignorere.
  • Hvis du ønsker å være veldig irriterende, kan du selv lukke øynene og signere med til musikken, og gir den personen du ignorerer nesten ingen sjanse til å snakke med deg.
 3. 3
  Ignorer noen på nettet. Ignorerer noen på nettet er enda enklere enn å ignorere ham i person fordi du ikke trenger å fysisk unngå ham. Å ignorere noen på nettet, bare sørg for å unngå noen av vedkommendes e-post, Facebook innlegg eller meldinger, Twitter-feeder, eller andre forsøk på å kontakte deg på nettet.
  • Blokkere den personen fra noen av dine sosiale nettverk. Sørg for at han ikke har noen måte å nå ut til deg på nettet.
  • Endre din e-postadresse og andre brukernavn hvis du må. Denne personen bør ha noen måte å kontakte deg på nettet.

Endre rutine

 1. 1
  Finn en ny turveg. Hvis du ønsker å ignorere noen ved å endre rutiner, er det enkleste å gjøre for å endre turveg slik at du ikke lenger borti den personen. Hvis du alltid støte på at personen mellom klasser, ta den lange veien for å komme til din neste klasse, slik at du ikke trenger å se den personen. Hvis du alltid får den personen på jobb, begynne å bruke en annen korridor eller bad for å minimere kontakt.
  • Hvis du alltid se at personen når du går uansett hvor du går, begynner å kjøre steder.
  • Hvis denne personen ser ut til å ha endret sin walking rutine for å passe til din, holde endre deres inntil vedkommende gir opp.
 2. 2
  Unngå at personens favoritt hangouts. Dette er en no-brainer. Hvis du vet at personens favoritt barer, restauranter og parker, bare ikke gå dit lenger. Det vil ikke være verdt det, med mindre du ønsker å bruke det hele tiden aktivt ignorerer den personen.
  • Du kan også lære de dager da vedkommende går ut. Hvis han bare går til hans favoritt restaurant i helgene, og du virkelig ønsker å gå dit, kan du bare gå i løpet av uken.
  • Hvis denne personen bare går til en viss baren under happy hour, bare henge ute senere på kvelden.
 3. 3
  Oppsøke steder som person vil aldri gå. Hvis denne personen er en kjøtt lover, begynne å sjekke ut de vegetariske restauranter i panseret ditt. Hvis denne personen hater jazz, sjekk ut den nyeste jazzkonsert i ditt område. Hvis han er dødelige fiender med en av dine venner, så at venns partier er et flott sted å unnslippe den personen.
  • Ved å aktivt gå til steder der vedkommende aldri vil gå, er du ikke bare ignorere ham, men søker ut nyere, kulere hangouts som ikke involverer den personen.

Ignorer noen i enhver setting

 1. 1
  Ignorer noen i skolen. Ignorerer noen på skolen kan være vanskelig, spesielt hvis du deler alle dine klasser med denne personen, men du kan fortsatt finne en måte å ignorere noen i skolen uten å være for opplagt om det. Her er hvordan du gjør det:
  • Hvis du pleier å sitte ved siden av den personen i klassen, bytte sete. Hvis du har tilordnet seter, snakke med læreren din og spør om du kan endre.
  • Hvis du ser at personen i kantina, se om du kan sitte på et nytt sted.
  • Hvis du kjører inn i den personen i gangene, bare se rett fram, som du er så fokusert på å få til neste klasse som du ikke engang merke til.
  • Hvis denne personen spør deg et spørsmål i klassen, bare se bort og late som om det ikke skjedde.
 2. 2
  Ignorer noen på jobben. Ignorerer noen på jobben kan være vanskelig, fordi det er sannsynlig at du sitter i nærheten som person eller arbeide på prosjekter med den personen. Likevel er det et par ting du kan gjøre for å minimere kontakt.
  • Unngå pauserom eller kjøkkenet når den personen er der. Lær når personen går inn på kjøkkenet for å få sin lunsj eller for en refill av kaffe, og sørg for å holde en annen spising og koffeininntak planen.
  • Hvis du sitter i nærheten som person på jobb, holde fokus på datamaskinen, og holde en bunke papirer på pulten din slik at du alltid ser virkelig oppslukt av dem i stedet for å se opp på den personen.
  • Ikke sette ditt yrkesliv. Hvis du virkelig trenger å snakke med denne personen for å få unnagjort litt arbeid, gjøre det. Personen vil bli enda mer irritert hvis du snakker med ham på jobb og deretter ignorere ham fullstendig etter jobb.
 3. 3
  Ignorer noen sosialt. Ignorerer noen er sosialt enkelt hvis du vet hva du skal gjøre. Du trenger bare å lene seg på venner og prøve å bo så langt borte fra den personen som mulig selv om du er i samme rom. Her er hva du kan gjøre:
  • Hold deg opptatt med vennene dine. Snakk med venner og le det opp som om du har den mest morsom samtale i historien av verden.
  • Danse. Hvis personen kommer i nærheten av deg, og det er musikken spiller, ta en venn til dansegulvet og begynne å rocke. Hvis personen fremdeles nærmer deg, lukk øynene som om du virkelig føler musikken.
  • Hvis denne personen står i sirkelen din, være ekstra engasjert med alle andre rundt deg. Når den personen snakker, klø øret eller sjekke telefonen - handle som om ingenting skjer.

Tips

 • Lære å se folk ut av hjørnet av øyet ditt - så kan du fortsatt late som du ikke ser dem.
 • Bruk en MP3-spiller for å distrahere deg vekk fra den personen som forstyrrer deg.
 • Hvis hvem du prøver å ignorere fortsatt kaller navnet ditt eller forsøker å fange din oppmerksomhet, kan du fortsatt komme ut av det raskt fordi hvis du så ut som du var opptatt, sier "oh hei" og fortsette på veien som om det haster.
 • Hvis du er på jobb, holde døren lukket eller handle som om du er på telefonen.
 • Hvis du vet at du kan kjøre inn i dem på et bestemt sted (dvs. matbutikk), sjekk for å se om bilen er parkert utenfor før du går i.
 • Vurdere å snakke med den personen hvis det er en løsbar årsak / problem på hvorfor du ignorerer ham eller henne i første omgang.
 • Når personen prøver å snakke til deg, ta ut telefonen og later til å være å svare en samtale / prate.
 • Kontroller at du har en legitim grunn til å overse denne personen. (For eksempel, hvis de prøver å be om unnskyldning for noe, kanskje gi dem en sjanse.)

Advarsler

 • Ignorerer noen som virkelig ønsker å snakke med deg er dypt sårende og føre til at personen reell følelsesmessig skade. Før du begynner å ignorere noen, sørge for at han virkelig fortjener det.