Wkano

Hvordan å imponere skater og emo gutter

Trenger du hjelp med at hot emo eller den bedårende skater?

Trinn

Hvordan å imponere skater og emo gutter. Lær at emos kommer til å ønske en følsom jente.
Hvordan å imponere skater og emo gutter. Lær at emos kommer til å ønske en følsom jente.

Den emo

 1. 1
  Lær at emos kommer til å ønske en følsom jente. Ut av alle emo folk, de vil ha noen følelsesmessig uavhengig av hvilken kategori de faller inn. Ikke glem emo betyr emotive hardcore.
 2. 2
  Kle seg litt emo også. Ikke plutselig komme seg svart og kjeder, men kanskje en svart skjorte og jeans. Forsikre deg om at endringen er subtil. Du vil ikke se bra for ham hvis du kommer ut som en poser.
 3. 3
  Vet at hvis den nevnte gutten er den normale media versjon av en emo du kan begynne å skrive poesi og prøve å gå til neste nivå for å få det publisert, så kan du snakke med ham om det, og han vil kanskje hjelpe på hans!
 4. 4
  La ham gjøre det første trekket, og ikke glem å være deg selv.

Skater PUNK

 1. 1
  Vet at de fleste løperne liker klær som tripp og skelon. Så kanskje prøvd disse ut og se hva her du liker, men ikke endre for mye med det.
 2. 2
  Prøv å lære å skate om han er denne typen punk, hvis han ikke er det, kan du likevel imponere ham med det og fange hans oppmerksomhet, mange jenter rundt er redd for ikke å lære å skate, ikke alle jenter, men mye.
 3. 3
  Lær noen rockeband, et par gode til å begynne med ville være drop dead gorgeous, krets overlever, bærer djevelen Prada, rustning for søvn, Asking Alexandria, gi meg horisonten eller svart slør bruder. Ikke hør på mainstream band slik som Fall Out Boy. Det er en veldig god sjanse for at han vil synes du er en poser. Den viktigste delen av en sang er dens betydning, så lytt til låter med tekster som gjør at du tror.
 4. 4
  Aldri presse deg selv til å bli en poser for ham. Hvis han ikke liker hvem du er da han ikke vil like deg når du begynner å slappe av rundt ham. La ham vite at du er ikke den poser.
 5. 5
  Ha en seighet til deg og bare generelt "nærvær".

Tips

 • Vær deg selv
 • Endre litt, ikke mye.

Advarsler

 • Ikke gjør store endringer fordi han vil vite det!
 • Ikke forandre deg selv for andre mennesker, noensinne!