Wkano

Hvordan å kjøre i høye hæler

Noen ganger blir i stand til å gå i høye hæler er bare ikke nok. Det er desperate tider som kan føre til behov for å kjøre i høye hæler. Det er der høy hæl connoisers ofte snubler. Denne guiden vil lære deg hvordan du skal kjøre i høye hæler uten å bryte en hæl og ser bra ut.

Trinn

Hvordan å kjøre i høye hæler. Å begynne å kjøre, må du først ha god holdning.
Hvordan å kjøre i høye hæler. Å begynne å kjøre, må du først ha god holdning.
 1. 1
  Ta på hælene.
 2. 2
  Å begynne å kjøre, må du først ha god holdning. Stå oppreist og plasser hendene ca 6cm vekk fra sidene. Peke håndflatene på gulvet og bøye fingrene vannrett til gulvet.
 3. 3
  For flate overflater: Trykk hælen din foretrukne fot (høyre fot i de fleste mennesker) fast til bakken. Følg raskt med toe din. Deretter må du gjøre dette med den andre foten og fortsette. Sørg for at du holder din holdning når du kjører, og innlemme noen hip svinger inn løpeturen å gjøre det mindre anstrengende og for å gi deg mer "sprette".
 4. 4
  For noen få skritt, vil du være i stand til å mose dine sko på bakken på en gang, jeg. E. Ingen hæl-tå. Du kan finne dette litt enklere å gjøre, men pass på at du ikke gjør det for ofte, eller det kan være smertefullt og er dårlig for skoene dine.
 5. 5
  Selvfølgelig, når det er et kall for deg å kjøre i høye hæler, har du sannsynligvis ikke vil kjøre på en helt flat overflate fri for gjenstander som du ville gjort inne. Lære å navigere slike hindringer er den vanskeligste delen.
 6. 6
  Å kjøre ned trapper eller inn i en takrenne, er det langt enklere å kjøre på tærne. Løft hælen minst en centimeter over bakken og steg ned, og pass på at du lander med foten i den posisjonen.
 7. 7
  For å navigere rundt et objekt, bare endre retning litt ved å vende på hælen din og fortsette å kjøre.
 8. 8
  Å hoppe over et lite objekt, lande din foretrukne fot på tå sin heller enn hælen til å drive deg opp og sparke føttene tilbake mot knærne. Land med hele sålen på hver fot, begge føttene flatt.
 9. 9
  Å slutte å kjøre, ikke plutselig sette begge føttene ned som dette fører til skade på skoen. Gradvis tregere kjøre inn i en rask spasertur, og så stoppe.

Tips

 • Husk å holde hodet høyt ennå se ned ofte nok til ikke å miste fotfestet.
 • Hold din holdning som du kjører, men hvis du gjør en liten hoppe, ikke prøv å forbli rettrygget og flexed-hender.
 • Praktisere dette først i sakte film og deretter gradvis bli raskere til du er trygg nok med teknikken din for å begynne å kjøre.

Advarsler

 • Kjører i høye hæler bør unngås for enhver pris, da det er potensielt skadelig for din skoen og foten.
 • Ikke forsøk å navigere rundt eller over gjenstander eller kjøre på ujevnt underlag inntil du føler at du er erfaren nok.

Ting du trenger

 • Komfortable høye hæler
 • Helst ha strømpebukse når du kjører, er det langt mer behagelig enn å ha ingenting mellom foten og skoen.
 • En stor flat overflate for å øve på, det gjør ikke vondt for mye å falle på.