Wkano

Hvordan å kle å imponere som en jente

Du har en jobb intervju, og du vet ikke hva du skal ha. Hvordan imponere du uten å gå over toppen? Her er noen grunnleggende retningslinjer for å se bra ut til enhver tid!

Trinn

Hvordan å kle å imponere som en jente. Når du kjøper klær, se etter elementer som vil passe deg og flatere kroppen din type.
Hvordan å kle å imponere som en jente. Når du kjøper klær, se etter elementer som vil passe deg og flatere kroppen din type.
 1. 1
  Når du kjøper klær, se etter elementer som vil passe deg og flatere kroppen din type. For eksempel, hvis du er litt større, ikke bruke tettsittende skjorter. Velg farger som ser fint med huden din, eller hente ut øynene dine. Ikke kjøp trendy klær bare fordi de er trendy! Slitasje hva du liker og hva du ser bra ut i. Det er en god idé å begynne å bygge opp en garderobe av grunnleggende. Prøv noen vanlig farget t-skjorter og tank topper for lagdeling, og et par gode lette jakker. Du vil være i stand til å blande-og-match og fortsette å se bra for dagene som kommer!
 2. 2
  Være beskjedne i utseendet ditt. Det betyr ikke at du må se ut som en nonne, men ikke vær altfor avslørende! Tro det eller ei dette er en turn-off til noen jenter fordi det gjør at du ser trashy. Du ønsker å imponere, ikke lete desperat! Vise for mye hud kan være skjemmende og selv distraherende! Kanskje en low cut skjorte eller noe jentas oppmerksomhet.
 3. 3
  Ikke bli for over-the-top. Det ser ut som du legger altfor mye vekt på det, og ender opp som ser dårlig på slutten. Noen ganger er det godt å holde ting enkelt!
 4. 4
  Nå som du har det perfekte antrekket, ikke slakk på håret! Det spiller ingen rolle hva do er, men holde det ser stilig og elegant! Du ønsker ikke å ødelegge flotte antrekk med dårlig hår.
 5. 5
  Husk god hygiene er nøkkelen! Hva er poenget med å gå til alt det arbeidet for å se flott hvis folk blir skremt av lukten din? Å være ren vil holde deg ser sunnere og føle deg bedre!
 6. 6
  Nå er alt du trenger å bekymre deg om er din personlighet. Vær trygg, men ikke cocky, og du vil imponere alle! Hvis du ikke føler deg trygg før, vil dine nye dressing ferdigheter øke selvtilliten din i enhver situasjon!
 7. 7
  Husk å prøve ting på før du kjøper eller de vil være til stor eller liten.

Tips

 • Ikke glem hvem du er! Du trenger ikke å lage en komplett stil endring, kanskje alt du trenger er å tone ting ned litt.
 • ! Bare fordi du har endret utseende betyr ikke at du er nødt til å være alt sjenert.
 • Trendy er ikke veldig viktig for folk flest.
 • Velge klær som er litt mer spesiell enn en vanlig T-skjorte eller jeans er imponerende. Kanskje en dekorasjon eller krusning på topp eller et halskjede. Balansering og accenting det beste av kroppen din uten å være trashy kan være vanskelig.