Wkano

Hvordan å kle seg i en elegant mote

De klærne vi går kan ha en stor innvirkning på hva andre synes om oss, og hvordan vi tenker om oss selv. Dressing som en fantastisk, dagens skjønnhet kan være vanskelig noen ganger, men jeg er sikker på at disse tipsene vil hjelpe deg.

Trinn

Hvordan å kle seg i en elegant mote. Begynn med ett element, og bygge videre på det.
Hvordan å kle seg i en elegant mote. Begynn med ett element, og bygge videre på det.
 1. 1
  Se stjernene! Nei, du trenger ikke å gå til en glamorøs film premiere, eller bor i en Hollywood-nabolaget, bare bla gjennom sidene av glanset magasin. Kjendiser som Kate Winslet, Dita Von Teese, Goldie Hawn og selv Victoria Beckham vet hvordan du ser moderne, men likevel sofistikert. Mange high-street butikkene har "copycat" antrekk og tilbehør tilgjengelig på mye billigere priser.
 2. 2
  Begynn med ett element, og bygge videre på det. Kanskje kjøpe et par sko (som høye hæler, eller ballerina pumper) og kjøpe matchende kjoler og fargekoordinerte tilbehør.
 3. 3
  Har en grunn til å kle denne måten. Enten det er en fancy fest eller bryllup natt, trenger du en god grunn til å kle en bestemt måte. Kanskje du ikke gjør det, og du vil bare legge til en touch av moderne glamour til garderoben din. Dette er helt greit, men sørg for at du har noen kommende hendelser å vise frem den nye antrekk.
 4. 4
  Få shopping! Kjøp glamorøse kjoler i sterke farger. Røde, svarte, hvite og gule hjelpe deg å skille seg ut og bli lagt merke til. Hoder vil snu hvis du prøver diamanter, glitter og paljetter. Perfeksjonere kunsten å kjøpe sko ved å kjøpe elegant fottøy. Hæler og en fantastisk par pumper for uformelle anledninger er must-haves når det kommer til sko.
 5. 5
  Accessorize! Sprute ut på sølv diamant øredobber, dyre halskjeder, og high-brow klokker. Håndvesker er must-haves, så kjøpe poser fra din lokale high street, eller Rodeo Drive Copycat.
 6. 6
  Hold hodet høyt! Elegance er ofte bare noen med en god smak i klær og er full av selvtillit. Ikke bry deg om dine baubles henger bare det, bare smile og ser trygg!

Tips

 • Velg en favoritt designer. Fra Christian Dior til Chanel, har hver elegant dame en favoritt motedesigner.
 • Bland `n 'match! For eksempel ser en rød kjole med sorte øredobber elegant, stilig og moderne.
 • Du kan koble en enkel hvit v-hals skjorte og en blyant skjørt. Pass på at du brette det i. Det vil skape en balanse mellom eleganse og enkelhet.
 • Bland `n 'kamp - del ii Hvis du har en favoritt skjorte, koble den med noe. T-skjorter over langermede skjorter er søt!

Advarsler

 • Ikke kjøp ting bare fordi din stil-ikon brukte dem - sørg for at de ser bra ut på deg.
 • Ikke bruk for mye! Mange vakre antrekk kan bli funnet uten å bruke sparepengene ferie.
 • Ikke endre over natten - tar det steg for steg.