Wkano

Hvordan å kle seg som en crusty

En Crusty er punks mest ekstreme avlegger. Denne artikkelen vil vise deg hvordan å kle seg som en!

Trinn

Hvordan å kle seg som en crusty. Kroppen modifikasjoner.
Hvordan å kle seg som en crusty. Kroppen modifikasjoner.
 1. 1
  Fottøy. Kjøp deg noen passende fottøy. Berget eller bruktbutikker converse trenere eller plimsolls er gode, men combat boots er bedre, så lenge de ikke er laget av skinn.
 2. 2
  Bukser. Få noen svarte stretch jeans eller svart arbeid bukser fra en bruktbutikk. Alternativt kan du få kamuflasje bukser (eller shorts for sommeren) fra en hær overskudd butikken. Hvis du ønsker å være veldig sprø, kan du bare sy dine egne bukser fra grunnen av med billig kjøpt eller funnet stoff.
  • Tilpass. Screen skrive noen politiske eller skorpe bandet patcher med hvitt stoff maling. Deretter syr disse på buksa med hvit tanntråd. Du kan også sy vanlig sorte flekker på buksa. Prøv å fullstendig dekke buksa i patcher. Ikke bekymre deg hvis de overlapper hverandre, dette ser veldig sprø. Du kan også sy formålsløse glidelåser på buksa. Plain patcher laget av kamuflasje, leopard print eller veganer vennlig falsk skinn er også kul. Feste stendere eller flatet lysere hoder på toppen av lommene er en fin touch.
  • Butt flaps er en veldig kul crusty tilbehør. Dette er et grovt firkantede flekker av stoff som du kan feste til forsiden av buksa (i så fall kan du sy den slik at den fungerer som en lomme) eller baksiden av dem (i så fall det stopper din, men å bli kaldt når du sitte ned og det stopper baken på buksa seg gjennom). Uansett, maleri eller patching DIY silke screenet bandets navn eller politiske slagord eller symboler på baken klaff veldig sprø.
 3. 3
  Belter. Når det gjelder belter Du har to alternativer: Enten en lengde på tau eller en kule beltet. Ikke vær redd for å bruke begge deler!
 4. 4
  DIY t-skjorter. Kjøp svart t-skjorter fra en veldedig butikk eller hær overskudd butikken. Deretter male politiske design eller skorpe bandets navn / logoer (som ofte kommer til å bli politisk ladet uansett) på dem med hvitt stoff maling (bruk en hjemmelaget sjablong for ekstra presisjon). Hvis du ikke vil risikere å rote til din t-skjorte du kan bare sile ut en stor lapp og sy dette på din t-skjorte. Kutte ermene og kragen av din t-skjorte er veldig skorpe. Du kan deretter re-cycle dette stoffet for å lage patcher.
 5. 5
  Hettegensere. Kjøp en svart hettegenser fra en bruktbutikk. Tilpass det som buksa. Fest studs og flatet lysere hoder på panseret rim. Sy hjemmelaget flekker over det og sy en stor tilbake patch på baksiden. Husk å bruke hvit tanntråd. Hvis det er en genser hettegenser, kan du prøve å male en skorpe band eller politisk uttalelse på forsiden av deg.
 6. 6
  Jackets. Prøv å finne en svart denim jakke. Tilpasse den på samme måte som buksa bortsett fra denne gangen kan du dekke det i metall pigger eller pigger. Sette disse på over sletten patcher ser veldig bra ut. Prøv å sy på en hjemmelaget tilbake lapp med din hendig tanntråd. Du kan prøve spruter jakken med blekemiddel før du begynne å tilpasse den for en svært crusty effekt. Feste politiske / bandet knappene på fronten av jakken er kult. Enda bedre hvis du kjøper et merke gjør maskinen og lage dem selv
  • Alternativt kan du kjøpe en hær jakke fra en veldedig butikk eller en hær overskudd butikken. Tilpasse det ved å legge patcher og lengder av kjede.
 7. 7
  Hode tilbehør. Kjøp en svart baseball eller trucker lue fra en veldedig butikk, eller en svart hær cap fra en hær overskudd butikken. Sy hjemmelaget patcher på den eller male ting direkte på det! Du kan også prøve innebygging pigger bort på regningen.
 8. 8
  Generelle tilbehør. Smykker laget av hamp eller funnet materiale er veldig sprø. Kjettinglengder festet med en carbiner eller hengelås er også kul. En svart tørkle ville toppen av ditt utseende, så lenge du får det fra en veldedig butikk.
 9. 9
  Hair. Prøv å unngå å bruke hårfarge eller hårprodukter. Bare la det vokse fritt og bli naturlig sammenfiltret og uflidd. Det kan dreadlock på egen hånd, eller du kan velge å dreadlock det selv. Du kan også barbere deler av håret ditt for å få en dreadhawk eller en dreadlet.
 10. 10
  Kroppen modifikasjoner. DIY tatoveringer og piercinger er en god idé. Men husk å ta vare på dem og unngå smitte.

Tips

 • 3 vesentlige av å være en crusty: Politikk, DIY og cheapness. Hvis du kan bygge noe selv i stedet for å kjøpe det, gjør det. Hvis du kan komme opp med en smart politisk slagord, satte den på klærne dine.
 • Pass på at du faktisk er medlem av den politiske organisasjon som knappen du har på deg, eller at du liker bandet som har lappen du har på deg.
 • Unngå skinn for enhver pris. Bruk kun vegan vennlige produkter i konstruere ditt utseende.
 • DIY utseende er et uttrykk for anti-kapitalisme. Hvis du ikke kan gjøre noe eller kjøpe det fra en veldedig / hær overskudd butikken, klare seg uten det.

Advarsler

 • Mange mennesker liker ikke crusties, inkludert punks, så forberede seg til å ta varmen.
 • Hvis du kommer til å være en sprø, er du nødt til å være vegetarianer minst, hvis ikke veganer. Unngå skinn, ull og andre animalske avledet klær materialer.