Wkano

Hvordan å kle seg som en kjendis

Det er gøy å se på TV og filmer... bortsett fra en liten feil: Hele tiden du ønsker du var så glamorøst og sofistikert som stjernene. Har du noen gang lurt på hvordan Mary-Kate, Kirsten, Nicole og Lindsay kle på bare for å få kaffe, men fortsatt ser latterlig bra? Her ser du hvordan.

Trinn

Hvordan å kle seg som en kjendis. Få din egen, fancy par solbriller!
Hvordan å kle seg som en kjendis. Få din egen, fancy par solbriller!
 1. 1
  Dra på shopping! Prøve å kjøpe flere enkle stykker, ikke fulle. En jakke, en tank top, en høyhalset genser, low-cut bukser. Det er bedre å blande opp garderoben enn å kjøpe komplette sett med drakter. Handle på rimelige butikker for å få billige, men likevel elegante klær. En vintage butikken ville være en god idé å finne noe stort og trendy.
 2. 2
  Få din egen, fancy par solbriller! Gå glitrende! Få noen med studs eller diamanter. Noen ganger er det kult å ha flygere. Store hvite eller svarte seg for Mary-Kate Olsen utseende. Komme solbriller betyr iført dem uansett hvor du går. Som inkluderer Rimi også. Jeg mener, har du sett Paris Hilton rusler nedover dagligvarebutikk med sine mega elegante sorte solbriller selv om det ikke var så sol, så hvorfor kan ikke du gjøre det?
 3. 3
  Bruk store tilbehør. Alltid huske ordet "store". Tenk store armbånd, store vesker, store øreringer. Hoops fungere for alle, og det gjør store håndvesker. Med en veske, pakket opp jakke, jeans og solbriller, har du allerede fått den "Watch-out-I-am-a-kjendis" utseende.
 4. 4
  Være et skjerf jente for en dag. Bruk skjerf hengende rundt forsiden av halsen, eller på baksiden, eller knytte en rundt midjen din. For å holde utseendet flyter, får et skjerf.
 5. 5
  Sko, sko, sko! Knehøye boots er et klart skritt fremover. Iført leiligheter eller sandaler er søt også, men for superstjerne utseende bør du virkelig kjøpe en søt par kne høye støvler. Legg en hæl for en Dressy utseende eller holde dem flatt og skjegg for at boho look at mange kjendiser elsker. Arbeid din stil!
 6. 6
  Less is more. Hvis du tenker på å kjøpe den paljett skjorte, men bare har nok penger for en vanlig v-hals, gå med det grunnleggende. Legg en lengre kjede hvis du ønsker en mer glitrende utseende. Et antrekk mange kjendiser er sett shopping eller på gata i en vanlig skjorte, et skjerf, noen jeans, og noen støvler. Noen ganger kan de legge nyanser eller en skinnjakke for ekstra glamour.
 7. 7
  Husk, du trenger ikke alltid å se fabelaktig. Noen kjendiser gå til supermarkedet iført lave tråd bukser, en jakke og solbriller.
 8. 8
  Oppmuntre deg selv til å bruke stilige antrekk som skinny jeans med jakker og en stor Prada bag! Gå for Gucci og Chanel også. I spesielle tilfeller, slitasje flyter skjørt eller fest kjoler, som stroppeløs eller spaghetti strapped svart kjole, kanskje midnatt blå eller engleaktige hvite. Men svart er den store tingen.
 9. 9
  Hold drakter strømmer til neste nivå. Ta steget opp til den store nivå, noe som betyr holde antrekk treffer neste kanten. Du trenger ikke å holde tritt med alles stil, holde din egen stil! Vær deg selv!

Tips

 • Noen ganger kan du dra på shopping i skap. Du kan ha klær du kan sette sammen på måter du ikke visste. Du trenger ikke å bryte banken.
 • Skure internett for skjønnhet tips. Du trenger ikke nødvendigvis veldig dyrt sminke for å oppnå en kjendis utseende. Teknikk og verktøy (børster, etc) er mye viktigere.
 • Finn en god diett for huden din. Husk å vaske ansiktet to ganger om dagen, samt exfoliate med en skrubb en gang i uken. Fukte huden hver kveld og drikke masse vann til hydrat feilfri hud.
 • Noen ideell butikker hvis du ikke har råd designere er Forever 21, European Apparel eller Urban Outfitters.
 • Hvis du ønsker å se den delen du må handle en del, jobbe som strut du har vært hemmelighet utøver i speilet.
 • Ikke vær redd for å eksperimentere. Hvis du vil, velge leggings i stedet for jeans. Våg å være dristig! Være annerledes og spennende.
 • For vesker og sko, prøv å få en designer som Gucci, Louis Vuitton, Chanel eller Prada. Selv om du ikke har råd til det, ikke får forfalskninger. Finter ikke bare ser utrolig tacky, de er også ulovlig. Kjøpe forfalskninger støtter sweatshops og barnearbeid. Dette er annerledes enn knock-offs, som tar visse funksjoner i de eksklusive veskene til å imitere utseendet, uten å late som å være av samme høye etiketten. Knock-offs er akseptabelt hvis det ikke er for opplagt.

Advarsler

 • Ikke later til å være en faktisk kjendis! Ikke gå rundt å skryte av den nye filmen du var i som aldri har eksistert. Folk vil se ned på deg.
 • Ikke overdriv sminken, det siste du ønsker er å se trashy. Vil du se ut som en kastet Courtney Love?
 • Ikke handle hovmodige eller være slem mot andre!
 • Ikke smirk (kniper leppene, anyone?). Smile naturlig for en røde løperen klar uttrykk. Dessuten er nummer én ting du aldri skal gjøre er å fortelle noen at du er berømt, eller noe annet sånt. Det vil bli stygt!

Ting du trenger

 • En virkelig fin topp, en stor tee, søt grime, etc.
 • Fargerike skjerf
 • Søte halskjeder
 • Leiligheter / high-tops og andre stilige sko
 • Svart Eyeliner
 • Mascara
 • Vaselin (vaselin) eller klar lip-gloss
 • Stor pose!
 • Store solbriller!
 • En kjendis holdning (tror nydelig, føler nydelig, være nydelig! Være trygg-ikke cocky!)