Wkano

Hvordan å kle seg som en sekstitallet hippie jente


Husk Sixties klær reflekterte en self-made stil som inkluderte jordnære stiler som de innfødte eller afrikansk europeisk utseende. Bjelle nederst jeans ble favorisert av begge kjønn og psykedeliske farger var alle raseri. For ekstra flare og farge begge kjønn lært til skjorter og annet tilbehør. Mennene hadde langt hår og kvinner valgte å gå uten bh. Sixties hippier var om frihet og avhør myndighet.

Trinn

Hvordan å kle seg som en sekstitallet hippie jente. Gjør litt research så du vet ideene bak hippiebevegelsen.
Hvordan å kle seg som en sekstitallet hippie jente. Gjør litt research så du vet ideene bak hippiebevegelsen.
 1. 1
  Gjør litt research så du vet ideene bak hippiebevegelsen. Den ble drevet av en ønsker for fred og klærne reflektert ideen om fred mellom andre og miljøet. Sjekk ut noen gamle bilder fra Woodstock Music and Arts Festival fra 1969. Sjekk også ut noen av de "muser 'fra 1960-tallet, jenter som rockestjerner ikke kunne leve uten, inkludert Marianne Faithfull (som var med Mick Jagger fra The Rolling Stones), Pattie Boyd (som var med George Harrison i Beatles og Eric Clapton) og Anita Pallenberg (som var med Keith Richards og Brian Jones av Stones).
 2. 2
  Hår: å oppnå den perfekte hippie hår, vaske den, kjøre en bit av produktet gjennom og rote det opp å få "Jeg bare våknet opp og var for opptatt med å gjøre en sol hilsen til å gjøre håret mitt" utseende. Deretter kan du enten bare la det (a la Sienna Miller og Kate Moss), eller du kan knytte en paisley eller psykedelisk mønstret skjerf rundt det, flette små deler eller sette det opp i en løs bun. Du kan virkelig gjøre noe med det, så lenge det er lang og rotete.
 3. 3
  Make up: de fleste hippier aldri bry seg med sminke (de var alle trolig for steinet til å tenke på det - dette mener du bør være også). Hvis du liker å spille opp øynene, bruke en sort kohl blyant for å line dem (bruk blyant fordi i løpet av dagen, vil det smudge litt gi en pen utseende ved nattestid) og tre strøk med mascara. (Du bør alltid bruke tre lag, og en til å krølle seg, en å tykne, og deretter en til for lykke). Men hvis du ønsker å gå for en mer rocker hippie look (ja, hippier er imot sminke, men mange jenter i slutten av 60-tallet gjorde dette) bruker en grå-ish svart øyenskygge på øyelokkene, en kohl blyant eller flytende liner over toppen vippene og et par strøk med mascara på både topp og bunn vippene. Hvis du liker å spille opp leppene dine, bare litt mascara med en leppe farge som passer din egen farge bør være i orden. Ikke bruk for mye foundation som du vil da bare se ut som en helg hippie (noen som bare lar håret ned i helgene, og i løpet av uken har en komplett to-tommers ansiktet av sminke).
 4. 4
  Topper: for på toppen, prøv floaty bluser og skjorter, en enkel 70-tallet stil løs hvit skjorte med en fringed vesten ser så Sienna Miller, men også veldig Anita Pallenberg. Prøv å kilden ut noen vintage mønstrede skjorter eller stoff å gjøre til skjorter. Alltid se i din lokale markeder, men gå til andre på den andre siden av byen. Jeg har funnet en sort silke Biba skjorte, og en kanin pels og semsket skinn bomber jakke, begge under 25€. Prøv å mikse og matche teksturer av tekstiler, semsket med silke, knust fløyel med skinn og så videre. På sekstitallet de ikke bryr seg om det matchet så lenge det var "der ute, mann!"
 5. 5
  Bottoms: blusset jeans er en klisjé for Sixties hippie, men dra dit hvis du må. Prøv kordfløyel eller fløyel for bukser. Jeg vet at min far hadde et par høye innsnevrede lilla kordfløyelsbukser i 1969, si hva du vil, men jeg vil ha dem i dag! Hvis du ønsker å gå for denim, prøv falmet blå, (som fargen på de Sass og bides som var populære ca 7 år siden eller så). Gå for bukser med farger du ikke ofte ser, grønn, lilla, rød og med gult er alle veldig kul. Brodert jeans med Sixties logoer som Fred Symbol. Hvis du ikke liker iført bukser, så lang, fargerik, flytende bonde eller kosteskaft skjørt var også svært populære.
 6. 6
  Kjoler: gå for morsomme kjoler, de som du vil føle deg komfortabel i å gå til en musikkfestival. Alle i 1960 var besatt av musikk og dette var der musikkfestival ble født, var det Monterey Pop, Woodstock, Isle of Wight, og mer. Prøv for hekle og blomstrete kjoler. Lengden er ikke strengt. Maxi kjoler laget sitt første steg inn i ung mote på sekstitallet som gjorde miniskjørt, så gå med enten avhengig av hva du liker.
 7. 7
  Sko: skinn sandaler ble alle raseri, som var tooled skinnsko og flate støvler for vinteren. Cowboy boots var populære også. Prøve og få noen vintage seg. Mine er fra Missouri i 1960!
 8. 8
  Over toppen: kilde markeder og vintage butikker for 60-tallet kåper og jakker. Pels var overalt på sekstitallet som den yngre generasjonen plutselig hadde den innen rekkevidde. Av erfaring kan jeg fortelle deg, ingenting holder deg varmere. Rabbit er veldig, veldig myk, men er også ansvarlig for å 'moult' etter førti år, mink er ikke så myk som kanin, men er svært høy klasse, kan være litt dyrere, fox er nesten i mellom de to, og er trolig kommer til å koste deg. Hvis du ikke liker pels eller skinn, hold deg til menneskeskapte. Velvet og knust fløyel var stor på sekstitallet som var vinyl. Ikke se ned på nesen på vinyl det kan være veldig kul i form av rødbrun blazer hengende i garderoben min, men velger vinyl forsiktig, ikke gå for svart, ser det akkurat som du var for billig å kjøpe skinn.
 9. 9
  Tilbehør: masse, masse! Gå for skjerf i utskrifter og dristige farger, og med bare et langt stykke farget fløyel ser bra (jeg fortalte deg fløyel var stor!) Tie flettede lær fletter rundt håndleddet og hår. Ikke gå for mye smykker eller vil du se ut som en bit av en prøve-hard rik hippie. Hvis du kommer til å bære smykker, uttelling for det. Ikke bare bære en stabel av tynne gull armbånd på den ene håndleddet, gå for en forskjønnet fargerike jewelled en som folk vil stille spørsmål om det. Ikke glem Kjærlighet perler eller fred Symbol smykker heller. Begge var tres chic for den ultimate Sixties Hippie utseende.

Tips

 • Komme i stemning, lytte til god musikk fra sekstitallet, jeg snakker Jefferson Airplane, The Rolling Stones, The Beatles, Jimi Hendrix, Crosby, Stills & Nash, The Doors, Joni Mitchell, Bob Dylan, Joan Baez, den listen er lang. Spør foreldrene dine hva de lyttet til, stol på meg, det så ikke kult å diss foreldrene dine når det kommer til sekstitallet, ble de sannsynligvis virkelig hip da!
 • Stikke opp bilder av din favoritt Sixties kjendiser. For eksempel har bilder av Anita Pallenberg overalt - nå var hun noen å se opp til (mote-messig som er, hvis du har gjort din forskning).
 • For mer inspirasjon, slå til tradisjonell indisk, tibetansk, og Native europeisk kultur. Dette kan gjelde for klær, musikk, og til og med mat og medisiner! Det er der de opprinnelige hippier fikk sin inspirasjon fra!
 • Brenne noen essensielle oljer og gjøre rommet lukter godt. Hvis du er på et sted som lukter godt, så vil du føle deg bra og slappe av, perfekt hippie / Sixties sinnstilstanden.
 • For partier, drapere farget skjerf over din lamper for å gi stedet en groovy stemning (et konsept elsket av Keith Richards), bare sørg for at de ikke blir for varmt, om du ikke ønsker en brannfare på hendene.
 • Ha det gøy! Hippie chicks aldri moped rundt fordi de bare slo opp med kjæresten sin, eller fordi de hadde en "feit dag" og ikke kunne passe inn i deres favoritt smaragdgrønt fløyel flares, de er enkle gikk ut og møtte nye gutter og setter sin favoritt hekle kle på stedet!
 • Nå som du ser ut som en groovy moderne hippie prøv dette: