Wkano

Hvordan å knytte en windsor knute

Mens det er mange forskjellige måter å knytte et slips, en av de mest kjente er Windsor knute og dens følgesvenn, the Half-Windsor knute. Det er elegant (noen anser den for å være den mest elegante måten å knytte en uavgjort), og det er mest egnet for den store spredningen skjortekragen. Denne artikkelen viser hvordan du knyte slipset i en Windsor knute.

Trinn

Hvordan å knytte en windsor knute. Sett slips rundt halsen.
Hvordan å knytte en windsor knute. Sett slips rundt halsen.
 1. 1
  Stå foran et speil. Observer hva du gjør i speilet for å hjelpe deg å se hva som skjer når du knytte knute. Du trenger ikke speilet når du har fått teken på utlikningsmålet, men i utgangspunktet det hjelper med å få slipset lengde riktig, osv. Sjekk at skjorta er kneppet til toppen og stå kragen opp før du fortsetter.
 2. 2
  Sett slips rundt halsen. Den ene enden av båndet bør være betydelig større enn den andre (den generelle regelen er at den brede enden henger dobbelt så lav som den smale enden). Plasser bredere enden på høyre, og om en fot (30cm) lavere enn den smalere siden mot venstre.
  • Hvis du er venstrehendt, er det anbefalt at du bytter sidene av brede og smale ender, som det er enklest for den dominerende hånden til å arbeide med den lengste enden. I så fall reversere instruksjonene som du går!
 3. 3
  Krysse den brede enden over den smale enden. Lag litt av en ujevn "X", med tynnere side ligger på bunnen og bredere side på toppen.
 4. 4
  Ta med slips gjennom løkken. Toppen "V" fra "X" du opprettet i forrige trinn og kragen på skjorten din bør gjøre en loop. Krysse den brede enden av slipset under tynne enden og gjennom løkken.
 5. 5
  Ta den brede enden ned igjen til der den var før du loopet det gjennom den øvre "v".
 6. 6
  Trekk den brede enden under den smale ende og mot høyre, tilbake gjennom den "V"-sløyfen og mot høyre igjen, slik at den brede ende er innsiden ut.
 7. 7
  Krysse den brede enden over den tynne enden igjen, krysset til høyre.
 8. 8
  Gjenta trinn tre.
 9. 9
  Det bør være noe av en løs knute pakket rundt den tynnere enden nå. Ta bredere enden som du bare trakk gjennom løkken og sette det gjennom løs knute.
 10. 10
  Bruk begge hender, forsiktig stramme knuten til den hviler en liten avstand under kragen, omtrent en tomme (2 0,5 cm). Skru ned krage, og pass på å gjøre det pent på baksiden hvor du ikke kan se. Foreta justeringer for å sikre at knuten sitter holdent i midten av kragen og kontrollere at tie ligger ned til bukselinningen. Ferdig.

Tips

 • For en mer moderne, moderne og casual look, gjør knuten en god noen inches ned under kragen. For alle formelle anledninger, men holde knute på den tradisjonelle avstand fra halsbåndet.
 • For riktig ferdige lengde, bør tuppen av båndet stopper ved midten av beltespennen.
 • The Windsor knute fått sitt navn fra hertugen av Windsor, en mann av royalty (en gang Kongen av England før han abdiserte for å gifte seg med fraskilte Wallis Simpson), kjent for sin elegante stil i 1930. Knuten er attraksjon kommer fra dens mer substans enn fire-i-hånd og sin elegante symmetri.

Advarsler

 • Ikke gjør båndet så stramt at det kveler deg eller hindrer puste. Du kan blokkere luftveiene til en viss grad for svak til varsel, men betydelig nok til å miste oksygen til hjernen.

Ting du trenger

 • Slips
 • Mirror