Wkano

Hvordan å komme over din kjærlighet, selv om du gjorde det slutt

Det tar et par sekunder for å si hei, men alltid å si farvel. ~ Anon


Det er tider i livet når vi vet at den eneste rette vei er å la noen vi er glad fordi alternativet er å alltid forbli vondt, agonised, og forvirret om hele forholdet. Dette betyr ikke at som den personen initiere bruddet at du føler deg bra om det. Langt fra det, ofte du bære byrden av skyld for å ha skadet dem, samt avhør selv kontinuerlig om hvorvidt eller ikke du har gjort det riktige valget. Det er sannsynlig at du har gjort en riktig beslutning, men som aldri leges en verkende hjerte. Denne artikkelen er rettet mot å hjelpe den personen som bryter den av og har også å stri med smerten av tap, endring, og går videre.

Trinn

Hvordan å komme over din kjærlighet, selv om du gjorde det slutt. Stopp all kontakt med personen.
Hvordan å komme over din kjærlighet, selv om du gjorde det slutt. Stopp all kontakt med personen.
 1. 1
  Stopp all kontakt med personen. Årsaken bak dette er å spare deg muligheten til å vurdere å knytte seg opp igjen på grunn av lindrende smerte, eller fordi det er praktisk. Verken Årsaken er solid nok til å gjøre et godt forhold til andre omgang.
 2. 2
  Ta deg tid til å gråte (alene). Selv om gråt ikke endre situasjonen, det gjør du føler deg bedre. Du må kanskje en pute også, i tilfelle du føler passer for å slå og skrike inn i den. Komme ut dine følelser er et stort skritt i å få over dem.
 3. 3
  Lytt til din ex om han eller hun prøver å forklare seg, men ikke gi etter. Ikke la dem be om unnskyldning uten å forklare hvorfor han eller hun gjorde det de gjorde. Selv da, vil begrunnelsen trolig være rettferdiggjørende og urimelig, så hvis du må lytte, gjøre det med dine ører og øyne vidåpne til egoisme av tankegangen. Til slutt bør det la deg vite og huske hvorfor du slo opp med dem i første omgang.
 4. 4
  Fortell ham eller henne igjen at forholdet er over. Dette er vanligvis den vanskeligste trinn. Husk at du ikke fortjener å bli behandlet på den måten at skade deg, og hvis han eller hun ikke kommer til å behandle deg som gullet du er, så han eller hun har mistet deg. Være veldig konkret i brevet, telefon, e-post, osv. Fortell ham eller henne hvorfor det er over veldig tydelig hvis de synes ikke å få meldingen. De vet hva de har gjort, du har gjort en beslutning om de ikke er til å stole på igjen med hjertet.
 5. 5
  Hold bor borte. Når du ikke rundt ham eller henne, vil du ikke tenke på ham eller henne så mye. Men hvis du trenger å se ham eller henne (som i kirken, på jobb eller skole, etc.), bare ignorere ham eller henne så mye som mulig.
 6. 6
  Hold deg opptatt. Hvis du er opptatt med noe annet, så vil du ikke tenke på ham eller henne så mye. Grave i ditt arbeid, din hobby, dine studier, uansett hva du har å holde deg opptatt. Tilbringe mer tid med familie og venner.
 7. 7
  Flørte med andre mennesker. Ser på andre bør virkelig bidra til å ta tankene bort fra eksen, spesielt hvis du er innstilt på å finne den rette personen. Men vær forsiktig i returen, ikke bare hoppe inn i et forhold som en måte å komme over den siste personen. Bare bli involvert med noen andre hvis du virkelig liker dem og ønsker å fortsette med en alvorlig, modent forhold. Noe annet enn det som kan sette dette forholdet på samme sted som den forrige var.
 8. 8
  Unngå å bringe ham eller henne opp når du snakker med venner. Vent til vennene dine først og få det ut av systemet, men så stoppe. Ikke ta ham eller henne opp hele tiden. Dette kan virkelig skade vennskap hvis du er alltid snakker om ham eller henne over en lengre periode, blir det kjedelig og frustrerende. Husk, du er over og du trenger ikke ham eller henne, så bare gå videre.

Tips

 • Uansett hvor mye du elsker dem eller de elsker deg, noen relasjoner er giftig for begge parter uansett hva. Prøver å fikse "ting" eller den andre personen holder deg fra å se at forholdet var ikke sunt, og at hvis du kunne ha jobbet ting, ville du allerede har gjort det nå.
 • Når du får ideen om at du er forelsket i denne personen igjen / fortsatt og at du ikke vet hva du skal gjøre uten ham / henne, ikke bort i den tankerekken - husker alle de gode grunner til hvorfor du brøt den av i første omgang.
 • Uavhengig av fysisk tiltrekning eller kompatibel interesse eller hva, er noen forhold ikke ment å være. Ikke fiksere på å huske og avspille alle de tingene du elsket om din ex og din tid sammen. Det gjør vondt som faen, og den blinde deg til det faktum at det er mange andre potensielle partnere for deg å møte som kan være mer tilfredsstillende og passer best sammen med deg.
 • Når kjærligheten svikter, vi noen ganger skylde oss selv. Husk: forholdet mislyktes, men du ga den til din beste innsats, i henhold til dine evner. Ikke unngå å lære av denne erfaringen, men fordi dette mislykket forhold kan forberede deg på "rett person", som er ennå ikke kommet.
 • Ikke prøv å "advare" neste person i din ex liv. Det er ikke din jobb, eller virksomhet for å forstyrre. Prøver å synke deres forhold som hevn vil bare forlenge din smerte og sinne.
 • Prøv ikke å plassere skylden. Vi er alle mennesker. Ingen av oss er perfekte. Tilgi hverandre og gå videre. Fremtiden vil bringe flere utfordringer, så gi slipp på fortiden og omfavne de nye utfordringer og muligheter som florerer!
 • Neste gang du er dating, må du være klar over advarselen tegn på at du lagt merke til i ex din slik at du ikke erstatte ham / henne med noen som dem. Har kvele han eller hun deg? Er han eller hun falsk?
 • Skriv ned dine grunner for å bryte opp slik at du kan se tilbake på dem når du begynner å føle at du var gal for å dumpe dem. Hvis det hjelper, legge disse påminnelser på speil slik at du kan bli minnet på hver dag at du gjør det riktige valget å gå videre fra forholdet.
 • Later til å være glad for ham eller henne og ikke vise ham eller henne dine svakheter. Vise ham eller henne at du er sterkere med eller uten kjærlighet.

Advarsler

 • Ikke gjør noe du vil angre.
 • Ikke gjør deg ansvarlig for hans / hennes evne til å akseptere dette og for hans / hennes evne til å gå videre. Bor i et forhold fordi partneren din vil gå tapt uten deg er ikke en grunn til å bo i et forhold.
 • Ikke la ham eller henne vite at du fortsatt liker ham eller henne, det vil bare gjøre dem føler at de har vunnet.
 • Ikke hør på sanger som minner deg om ham / henne, og i utgangspunktet bare prøve og slette ham / henne fra tankene dine.