Wkano

Hvordan å komme over din kjendis crush

De fleste jenter har minst ett kjendis crush... Justin Timberlake, Justin Bieber, eller Andrew Lloyd-Webber... Her er hvordan du glemme dem.

Trinn

Hvordan å komme over din kjendis crush. Først av alt, innse det.
Hvordan å komme over din kjendis crush. Først av alt, innse det.
 1. 1
  Først av alt, innse det. Det er mer enn sannsynlig at du aldri vil møte din kjendis forelsket, og selv om du gjør det, er det også sannsynlig at han (eller hun) vil ikke ta en interesse i som du er bare en annen fan til dem. Men, hvorfor skulle du sette deg på noen som ikke verdi fans som virkelige mennesker? Tror ikke du ønsker å være med noen som ønsker å bli kjent med deg nært?
 2. 2
  Også se på beundring for denne kjendis logisk. Søker du egenskaper for å knuse din uten å vite hvorvidt de faktisk har dem? Selv om en persons karriere kan være interessant, det betyr ikke nødvendigvis gjøre personen interessant. Det er sannsynlig at, foruten sitt arbeid, er din forelsket akkurat som alle andre vandre nedover gaten. De kan være høflige og morsomme, men de kan også være kjedelig, en snobb eller slask, grådig, eller har mange andre feil som de bare ikke vise offentlig.
 3. 3
  Distansere deg fra knuse din. Ta ned alle plakatene, ikke ser en film de er i eller lytte til en sang de synger, og ikke dagdrømme eller snakke om dem med andre. Fordype deg i noe annet som er lystbetont, men sunt. Til du enten komme over forelskelsen din eller setter pris på deres arbeid, men ikke bli besatt av dem, ta dem ut av livet ditt.
 4. 4
  Eller, bruker mye tid på å se eller høre eller hva på dem. Du tror kanskje at du aldri kan bli syk av knuse din, men du er mer enn sannsynlig feil. Når du ser den samme filmen, lytte til den samme sangen, eller se det samme intervjuet så mange ganger, vil du bare bli lei av det. Snart vil du innse hvor dumt det var å ha besatt over en triviell person. Dette betyr ikke at du ikke setter pris på deres arbeid eller talent, men du absolutt ikke trenger å gjøre dem i sentrum av oppmerksomheten din til enhver tid.
 5. 5
  Finn en venn eller spesielle personen du liker å tilbringe tid med. Se hvor mye mer du beundre noen som du allerede vet eller får vite tett da en kjendis som er stadig på reise, jobbe, og har ikke mye tid til småprat. Hvis noen som er i din umiddelbare liv ønsker å tilbringe tid med deg, benytte anledningen til å distansere deg fra din kjendis crush.
 6. 6
  Hvis din kjendis crush er tatt, bør du vite for å back off. Selvfølgelig kan du kommentere hvor kjekk eller vakker en kjendis er, men når du begynner å mislike eller hate sin jente (gutt) venn eller ektefelle eller ønsker å ha et forhold med dem mens de er tatt, ikke ta det for langt. Det er åpenbart upassende - hvordan vet du at det ville nytte for deg eller din kjendis crush mer hvis du var i et forhold med dem? Hvis kjendis er tatt, vet at de sannsynligvis funnet noen riktig for dem, og være glad for at din kjendis forelskelsen er glad i forholdet deres.
 7. 7
  Hvis du heier på en kjendis som er å skille / skilles fra sine signifikante andre, vet at dette kjendis er sannsynligvis føle smerte akkurat nå, og du bør ikke svir. Håper at de kan finne litt fred og lykke, men ikke hoppe i den tro at det er nå din tur til å rive dem.

Tips

 • Det er gøy å betro seg til noen du stoler på om en kjendis forelsket. Men, er det enda mer moro å hjelpe hverandre å finne noen ekte i livet sitt for å begynne et forhold med!
 • Hvis kjendis forelskelsen er mye yngre eller eldre enn deg, må du komme over det. Det ville være upassende, mest sannsynlig, hvis du noen gang var i et forhold med dem, og du er bedre med noen som du vet hvem er din egen alder.
 • Aldri grøft din moral for hva som vil mest sannsynlig være en kortvarig forelsket.

Advarsler

 • Vennligst ikke la kjendis knuse påvirke noen av de aktuelle romantisk forhold du har. Det er greit å beundre noens ser litt, men ikke begynne å sammenligne din bedre halvdel til din kjendis knuse. Hvordan vet du at din kjendis forelskelsen er riktig for deg hvis du aldri har hatt et forhold til dem før? Og siden du allerede er i et forhold, tydeligvis noe klikket og jobbet, så hvorfor forandre det?