Wkano

Hvordan å komme over noen du besette over

Komme over noen du er besatt kan være veldig vanskelig. Det er ingen enkel løsning, men med noen få skritt, er det mulig å legge fortiden bak deg og ta et skritt inn i fremtiden. Her er en enkel guide for å hjelpe de som har behov for å glemme noen de brukes til å besette over.

Trinn

Hvordan å komme over noen du besette over. Spør deg selv hvorfor du fortsatt holder på.
Hvordan å komme over noen du besette over. Spør deg selv hvorfor du fortsatt holder på.

Endre dine tanker

 1. 1
  Spør deg selv hvorfor du fortsatt holder på. Besvare det sannferdig, også. Kanskje det er: "Å, vel, vi hadde slike gode stunder sammen," eller "jeg bare finne denne personen så stor." Uansett hva det er, svarer den. Men også se på hva du ignorerer om denne personen. «Han var alltid sent." "Han stadig kritisert meg." Du kan oppleve at det du trodde var ideell egentlig ikke var.
  • Hvis du prøver å komme over noen, er det trolig noen grunner til at du ikke ønsker å beholde tenke på den personen. Finne ut noen av disse grunnene og fortelle deg selv hvorfor du bør bruke disse grunner til å la gå.
   • Har Fortell personen du besette over behandler deg dårlig konsekvent? Selv at du fortjener bedre. Finn en måte å øke selvtilliten. Du trenger ikke å betale for noen du behandler deg dårlig fordi du tror du fortjener det.
   • Har den personen du besette over en annen kjæreste / venninne? Personer med kjærester / kjærester er bare utenfor grensene. Hvis personen cheats på hans kjæreste / venninne med deg, hvorfor skulle ikke de også jukse på deg?
   • Har du hatt forhold i fortiden, men de aldri trene? Du har sannsynligvis føle lojale til person, og du er redd for hva livet kommer til å se ut uten ham / henne. Men noen ganger er det bare bedre å innrømme at du hadde et flott løp, og la det bli med det. Hvis du virkelig er ment for hverandre, vil det skje en dag.
   • Gjøre andre omstendigheter, som foreldre, beste venner, avstand, alder, etc., gjøre forholdet ikke praktisk? Hvis de er forhold du ikke kan kontrollere, og deretter slutte med å prøve å bekjempe liv og fokus på ting som du kan kontrollere. Du fortjener noen som er stor og praktisk. Du finner den personen.
 2. 2
  Fjern alle minnene / minner av personen fra hverdagen. De sier at fravær gjør at hjertet vokser Fonder. Det de ikke forteller deg er at for mye fravær gjør at hjertet vokser distrahert. I ditt tilfelle, dette er bra!
  • Gå gjennom rommet ditt og fjerne alle bilder av, brev fra, referanser til den personen du prøver å slutte fokuserer for mye. Hvis du har en dagbok hvor du skriver om den personen, begynner en helt ny en, prøv å ikke skrive om den personen.
  • Fjerning er forskjellig fra å ødelegge. Med mindre du aldri vil at personen skal være en del av livet ditt i fremtiden, ikke ødelegge gjenstander eller minner knyttet til person. Når du er gammel og besatt med noen du elsker som elsker deg tilbake, vil minnene være morsomt å tenke på.
 3. 3
  Spille en forening spillet. En forening spillet er et fancy navn for å lure hjernen din til lumping den personen inn i en kategori som er dårlig, eller en kategori som du ikke liker. På kort sikt vil det hjelpe deg å tenke på de delene av den personen som du ikke liker i stedet for de delene av den personen som du besette over.
  • Trikset til foreningen spillet er bare tenker på noe dårlig når du tenker på personen. Hva er det første som popper opp i hodet ditt når du tenker på den personen du fokuserer for mye? Sannsynligvis noe godt, ikke sant? Prøv å tenke på noe dårlig i stedet.
  • Ikke handler personen aldri dusj, arrogant eller innbilsk, bære for mye sminke, aldri følger med, spille spill, etc.? Uansett er verst om personen etter din mening, fokusere på det. Ikke bli bety om, men bare bore det inn i hodet ditt, slik at når du tenker på ham / henne, du tenker på noe dårlig første.
   • Noen dårlige kvaliteter vanligvis forbindes med gutter: altfor innbilsk, arrogant eller hovmodig, utnytter andre mennesker, for fokusert på utseende, ikke fungerer godt med andre mennesker, ikke viser respekt eller oppførsel, er ikke nysgjerrig på verden, også besatt av penger og sex, er kjønnsdiskriminerende og avvisende av kvinner, er ikke troverdig.
   • Noen dårlige kvaliteter vanligvis forbindes med jenter: altfor gossipy, for fokusert på uviktige ting (kjendiser, sminke, osv.), tar ikke sjanser, er ikke eventyrlystne, ingen sans for humor, er "fake", og ønsker at alle skal like henne, altfor besatt av penger, ikke vet hvordan å bare henge med gutter.

Endre vaner

 1. 1
  Unngå å være på samme sted som den personen, hvis mulig. Unngå at personen er en god måte å fortelle din kropp og sinn at det er nok av andre mennesker i verden som kunne kreve din oppmerksomhet. Fordi det er sant: Det er nok av andre mennesker der ute, og hele livet trenger ikke å dreie seg om én person.
  • Kanskje du er på skolen med den personen, eller involvert i en aktivitet. Unngå den person så mye som mulig. Ikke sitte med personen til lunsj, ikke melde deg på de samme prosjektene. Så mye som mulig, være på et annet sted på et annet tidspunkt.
  • Utsett ikke deg selv i situasjoner hvor du kan støte på hverandre. Hvis han går til en rekke konserter i løpet av sommeren, gå spille tennis i stedet. Hvis hun hjemsøker kjøpesenter på lørdager, bare gå til kjøpesenteret i løpet av uken.
  • Hvis du blir tvunget til å være i samme rom, eller trenger borti ham / henne, bare smile, gjøre lite snakk om nødvendig, og gjøre en unnskyldning til å forlate. "Beklager, trenger min venn litt hjelp med leksene", eller noe sånt, kan lett fungere.
 2. 2
  Ignorere dem. Prøv å ikke snakke eller se på den personen. Det er vanskelig å, selvfølgelig, men når at noen gjør noe for å bli lagt merke til, eller være i nærheten av deg, prøv å legge merke til noe annet eller være et annet sted. Du vil ikke komme over noen du besette over ved å bare gå med strømmen.
 3. 3
  Spill en negativ forsterkning spillet. Dette er typen som foreningen spillet, bortsett fra denne gangen er det faktisk innebærer noe fysisk i stedet for å være rent mentale. Se om det fungerer for deg.
  • Sett en løs strikk rundt håndleddet. Hver gang du tenker på denne personen, gi deg selv et lite blunk med gummistrikk på innsiden av håndleddet ditt. Dette fungerer for folk som ønsker å slutte å røyke. En besettelse er en vane tanke (en bestemt måte å tenke på) som du kan bryte med negativ forsterkning, dvs. smerte av bandet snapping mot håndleddet. Snart vil du se hvordan sjeldnere tanker om dem krysser tankene dine. Det er fremgang!

Skape nye muligheter

 1. 1
  Få en ny hobby. Hvis du fremdeles fokuserer for mye på person, kan det være fordi du bare har for mye tid til å la tankene vandre. Dette er ikke en fryktelig ting, men det er nok å gi deg for mange muligheter til å dagdrømme. Plukk opp en ny hobby ved å hoppe inn i noe du vet gjør deg glad og opptatt, eller utforske noe helt nytt!
  • Hvis du er en jente, bør du vurdere fotturer, surfing, keramikk, ridning, marinbiologi, mote, fotografi, skriving, hagearbeid, rulleskøyter / skøyter, modellering, eller laging. Noe som holder deg aktiv vil gjøre. Ikke bekymre deg om å plukke opp noe som bare gutta er ment å gjøre.
  • Hvis du er en fyr vurdere sykling, racing, fotturer, surfing, rafting, debattere, landskapsforming, sjakk, arkitektur, camping, skriving, fotografering, robotikk, eller fekting. Noe som holder deg aktiv vil gjøre. Gjøre hva interesserer deg, selv om det er tradisjonelt reservert for jenter.
  • Frivillig. Frivillig arbeid er viktig fordi den viser deg hvor mye du har. Det tvinger deg til å innse at en liten problem - prøver å slutte fokuserer for noen - er en svært privilegert problem å ha.
 2. 2
  Lean på vennene dine. Vennene dine er der for å hjelpe deg. Gjennom tykt og tynt. De gir deg råd, sammen med en skulder å hvile på. Gå ut med venner, være fornøyd med dem. Ikke bare sitte innelåst på rommet ditt, isolert fra folk som ønsker å være rundt deg.
 3. 3
  Hevne deg selv, hvis det er nødvendig. Dette er ikke ment i det tøffe fysisk måte. Det betyr at du bør gjøre alt for å vise dem at du ikke bryr seg lenger. Noen ganger kan dette bare oppnås ved å være din normale selv. Stopp prøver å imponere dem hvis du gjorde det i fortiden. I stedet begynne å gjøre de tingene du ønsker å gjøre, som å bruke klær du faktisk liker, gjør sport du liker, lytte til musikk du liker, etc.
 4. 4
  Gå på tur. Det trenger ikke å være langt hvis det ikke er praktisk. Mange mennesker tar tid å "gjenoppfinne" seg selv etter et samlivsbrudd, kommer til steder som India eller Sør-Europa. Disse stedene er langt unna og dyrt å reise til, så de kan ikke være praktisk. Men finner et sted som er spesielle i hjertet ditt.
  • Gå et sted du aldri har vært før. Som nevnt tidligere, det trenger ikke å være veldig langt unna eller dyrt å reise til. Så lenge du er interessert i å gå der, kan reise være en fin måte å stoppe besatt over noen.
  • Snakk med lokalbefolkningen, engasjere seg i samfunnet, og ha det gøy. Når du reiser, fokusere på den nye deg. Den nye du er begeistret for læring, vil sette ham / henne selv der ute, og ønsker å ha nye opplevelser. Hva er vitsen med å reise hvis du ikke sette deg der ute?
 5. 5
  Ta den tiden du trenger. Ikke glem: tar tid. Det kan ta så lenge som år å komme over noen. Men det blir lettere. Livet er aldri lett, men jo mer du forstår, og jo bedre du forstår om deg selv, jo lettere vil det bli. Ganske snart vil du se tilbake, le, og lurer på: "Hva tenkte jeg på?"

Tips

 • Ikke tekst som person. En litt "ufarlig" tekst kan føre til at du helt mislykkes i oppgaven din når du blir ignorert. Smerten vil være dårlig og vil bare føre til over-tenkning situasjonen og ikke resulterer i at du får over denne personen.
 • Hengende rundt venner og familie kan virkelig bidra til å få tankene bort ting, og kanskje til og med hjelpe deg. Prøve og sosialisere mye.