Wkano

Hvordan å krølle håret som Vanessa Hudgens

Å krølle håret ditt til å se ut som Vanessa Hudgens, trenger du en 1/2 tommers curlers. Håret bør være lang og lagdelt, og det skal være tykk og full av volum for å se de beste effektene.

Trinn

Hvordan å krølle håret som Vanessa Hudgens. ta en dusj natten før, og ikke børste håret og sove med det vått og rotete.
Hvordan å krølle håret som Vanessa Hudgens. ta en dusj natten før, og ikke børste håret og sove med det vått og rotete.
 1. 1
  ta en dusj natten før, og ikke børste håret og sove med det vått og rotete. Det avhenger også alltid, hvis du har veldig krøllete hår børste det og i morgen rette det, eller sette ruller i det og la det lufttørke eller bruk en hårføner.
 2. 2
  Varm håret curlers når u våkner det bør være en tomme og en halv tykk av en krølltang, hjelper dette fordi hvis du bruker en stor krølltang det ikke vil fungere tillit meg prøvd det før resultatet vel bare ende i store bølger som du vil ikke engang merke at du jobbet på dem.
 3. 3
  når du våkner opp om morgenen håret ditt kommer til å være et rot, men ikke bekymre deg bare skille håret i to rett i midten og holder den ene siden med en hårspenner mens den andre siden du skjære håret i tre seksjoner avhengig på hvor mye hår du inneholde. starte fra bunnen og holder den andre med en hårspenner.
 4. 4
  Bruk litt hår olje eller hår poleringsmaskin, hva du vil kalle det, på hver hårlengde du starter på. du kan kjøpe den hvor som helst kjøpe noen på Walgreens, vil dette hjelpe fra å skade håret ditt, pluss dette vil holde frizzy ut og gjør håret mykt
 5. 5
  så får du en mellom tykk til tynn klump eller belastning av hår og snurre den rundt curler starte det fra roten til tuppen av håret. Ikke hold håret super tight og la den på det i 2-4 minutter avhengig av tykkelsen på stammen av hår du skiltes
 6. 6
  avslutte den med en svært liten mengde hårspray, hvis du bruker for mye av dette vil du ikke få det fin flyt i håret som gjør det ser naturen. bare bruke litt å holde.
 7. 7
  Dens en god idé å ikke gjøre det mens håret er vått
 8. 8
  Hvis det ikke ser perfekt ikke freak, bildene hennes er redigert og håret hennes er gjort av fagfolk.

Tips

 • Sette håret i seksjoner ville hjelpe mye.
 • Ved hjelp conditioner bidrar til å holde håret fra å få flyaways og holder den fin og myk.

Advarsler

 • Håret curlers bli veldig varmt, så vær forsiktig fordi du kan brenne deg selv.
 • Det er en mulighet for håret blir flisete tupper eller tørker ut. Kontroller at du bruker en varme protectant serum.
 • Hvis håret ditt ikke skje for å få flisete tupper, kan du bruke en umiddelbar smelting masque. Dette reparasjoner skade på håret i løpet av sekunder!

Ting du trenger

 • hår serum
 • hårspray
 • blowdryer
 • børste
 • curlers eller sylindrisk børste