Wkano

Hvordan å kysse kjæresten din i det offentlige


Kyssing er en av de søteste uttrykk for kjærlighet, og når du gjør riktig, kysse offentlig aa fin måte å vise kjæresten din og verden hvordan du føler deg. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan kysse din offentlig med lidenskap, respekt og klasse.

Trinn

Hvordan å kysse kjæresten din i det offentlige. Viktigst, sørge for at kjæresten din er komfortabel med å kysse i offentligheten.
Hvordan å kysse kjæresten din i det offentlige. Viktigst, sørge for at kjæresten din er komfortabel med å kysse i offentligheten.

Forberedelse for kyss

 1. 1
  Viktigst, sørge for at kjæresten din er komfortabel med å kysse i offentligheten. Du kan finne ut ved å observere hennes reaksjoner til andre kysse offentlig, eller du kan snakke med henne på forhånd. Hvis hun er ukomfortabel med PDA, så ikke prøv å kysse henne før hun lar deg vite noe annet.
 2. 2
  Friske pusten. Ingenting er verre enn å kysse en person med dårlig ånde. Dårlig ånde kan ødelegge øyeblikket, og det kan hindre kjæresten din fra å kysse deg i fremtiden. Her er hvordan du kan sørge for at pusten er alltid frisk:
  • Puss tennene, og bruke munnen vask før du henger ut med kjæresten din. En sunn munn er den beste måten å sikre pusten er frisk.
  • Drikk rikelig med vann, og unngå å drikke kaffe eller brus før du kysser henne.
  • Pop sukkerfrie drops eller tyggegummi.
 3. 3
  Ta vare på leppene dine. Rough lepper er en turn-off, så sørg for å bruke leppepomade jevnlig for å holde leppene glatt og hydrert.

Under kyss

 1. 1
  Finn den perfekte tid og sted. Selv om kjæresten din er inn i ideen om å kysse offentlig, kan feil plassering og timing frata henne. Prøv å kysse henne etter skolen, bursdagsselskaper, utflukter, på turer, på kino, etc.
  • Vent til kjæresten din ikke er å snakke med andre, det er respektløst overfor kjæresten din og andre mennesker hvis du kysse henne under en samtale.
  • En god tid til å kysse henne for første gang er når du sier farvel til henne. Dette er en ideell strategi fordi du kan unngå en pinlig øyeblikk hvis hun ikke liker det, eller dette vil forlate henne ønsker flere kyss til neste gang hun ser deg.
  • Unngå kyssing kjæresten din er foran hennes familie, lærere, eller sjefen (hvis hun jobber). Kysse kjæresten din foran disse menneskene setter henne i en vanskelig situasjon, og hun vil sannsynligvis ikke kysse deg tilbake og vil bli opprørt med deg.
 2. 2
  Ta deg god tid, og være forsiktig. Ikke bare gå opp til henne og gjøre ut med henne. Lag øyekontakt med kjæresten din før du kysser henne. Gi henne en myk klem mens du kysser henne, klemmer henne i hånden, eller stryke henne på kinnet.
  • Hvis det er første gang du kysse henne i det offentlige, lett hakke henne på kinnet. Ta hensyn til hennes kroppsspråk. Hvis hun kysser deg tilbake, gi henne en annen rask Peck. Hvis hun virker anspent, ikke kysse henne igjen.
  • Kysse henne på munnen etter at du har kysset henne på kinnet et par ganger. Igjen, vær forsiktig og respektfull, ikke famle kjæresten din. Hold kysser kort som du ikke ønsker å gjøre ut i offentligheten.
 3. 3
  Mens i det offentlige er greit, ikke gjøre ut i offentligheten. Det er ikke stilig, og det er ikke måten å vise folk (og kjæresten din) som du bryr deg om henne og respekterer henne. Alle rundt deg vil føles vanskelig og vil trolig snakke stygt om dere begge. Være raffinert.

Tips

 • Husk at jenter kan være nervøs og sjenert. Hvis det er hennes første kyss, vennligst ikke gjør det i offentligheten! Det ødelegger et veldig spesielt øyeblikk for henne.
 • Hold kyss kort. Lange kysser vil tiltrekke ekle blikk fra andre.

Advarsler

 • Hvis hun ikke kysse deg i offentligheten, ikke bli fornærmet, og ikke press henne. Hun kan ikke være klar, eller hun kan være lurt å holde det privat.
 • Ikke noen gang famle kjæresten din i offentligheten. Dette vil gjøre henne tror du ikke virkelig bryr seg om henne, og andre vil tenke det samme.