Wkano

Hvordan å kysse noen for første gang

Kysse noen du liker for første gang kan være spennende, men du kan føle nervøs for det. Men ikke fortvil - hvis du vil kysse noen for første gang alt du trenger å gjøre er å slappe av, være komfortabel med kroppen din, og følge noen grunnleggende retningslinjer. Hvis du ønsker å kysse noen for første gang, bare følg disse enkle trinnene.

Trinn

Hvordan å kysse noen for første gang. Sørg for at partneren din er klar.
Hvordan å kysse noen for første gang. Sørg for at partneren din er klar.

Forbered deg på å kysse

 1. 1
  Friske pusten. Å ha friske, kissable pust er en viktig komponent for å ha en knockout første kyss. Kontroller at du har børstet tennene og brukes munnvann litt tid før kysset, eller at du tygges minty tyggegummi eller suge på en pust mynte før kysset. Du kan gjøre dette en time eller så før - du ønsker ikke pusten for å være for minty eller det vil se ut som du prøvde litt for hardt å bli klar for kyss.
  • Hvis du hadde middag eller spiste før kysset, bør du unngå å bestille noen matvarer som er tunge i hvitløk, løk, eller noen intense krydder.
 2. 2
  Sette stemningen. Det er viktig å dele ditt første kyss i en intim og romantisk atmosfære. Ditt første kyss kan være noe du huske for resten av ditt liv, så bør du gjøre det spesielle. Du trenger ikke å ta ut tusen lys eller serenade den personen, men du bør plukke den ideelle tid og sted for et kyss.
  • Kiss i kveld. Kyssing som solen er innstillingen, eller etter at det har falt er mer romantisk enn kyssing i løpet av dagen. Du vil også føle deg mindre sjenert om ditt første kyss hvis du kysser i mørket.
  • Kiss sted privat. Plukk en privat plassering som er fri for distraksjoner eller tilskuere, slik at du virkelig kan fokusere på kysse din. Plukk en bortgjemt park benk, et fint sted i nærheten av en strand eller en innsjø, eller din egen balkong.
  • Ser fint. Kle seg litt for å markere at du er i ferd med å ha et spesielt øyeblikk. Du ønsker ikke å ha ditt første kyss i gym klær.
 3. 3
  Sørg for at partneren din er klar. Dette er et viktig poeng. Du kan sette stemningen og forberede pusten alt du vil, men ingenting du ikke vil saken hvis partneren din ikke er klar for kyss. Før du deler kyss, sørg for at partneren har utstilt tegn til å like deg, enten det er gjennom å gå på en date, berøre deg, eller fortelle deg hvordan han eller hun føler.
  • Hvis partneren din holder stirrer inn i øynene, berøre deg lett, og smiler, så du vet at hun er klar for kyss.
 4. 4
  Husk å unngå noen kyssing fallgruvene. Før du gjør deg klar for kyss, må du sørge for å ta det rolig og å være forsiktig. Hvis du er for aggressiv eller grov, vil partneren din får feil melding, og kysset vil føle seg altfor tvang. Her er noen ting du bør unngå før du går inn for ditt første kyss:
  • Franske kyssing. Ikke umiddelbart skubbe tungen i partnerens munn og la spytt overalt. Hvis partneren din er fet og er forsiktig berøre tungen med din, så kan du gå inn for et fransk kyss, men ikke prøv dette i de første sekundene av den tradisjonelle kyss.
  • Biting. Småspise på partneren din leppe eller tungen kan være en kinky måte å krydre dine kyss. Men hvis du gjør dette under ditt første kyss, vil partneren din bli overrumplet og kan selv hoppe tilbake.
  • Roaming hender. Du bør sørge for fysisk kontakt med partneren din, flytte kroppene nærmere, og kjærtegne partneren din hodet eller skuldrene med hendene. Du bør ikke famle din partner i noen upassende steder i løpet av ditt første kyss. Dette gjør altfor mye på en gang, og vil komme ut som sleazy og vil gjøre ditt første kyss føler uekte.

Kiss

 1. 1
  Gjør fysisk kontakt. Begynne å bevege seg nærmere den personen du ønsker å kysse, enten det er ved å flytte nærmere hverandre hvis du sitter ned, legge armen rundt personen, eller pusse bort persons hår. Som du begynner å berøre person til å holde blikket for å gjøre dine intensjoner klart.
  • Ditt første kyss vil føles mer naturlig hvis du allerede berøre person og komfortabel med det. Hendene skal ikke streife til noen upassende steder - holde det PG.
  • Din fysiske kontakten kan også starte fra noen lys og mild erting. Du kan lekent truffet eller lett skyve den andre personen, inntil dine handlinger blir mer alvorlig.
  • Prøv å lage en romantisk kompliment før du går inn for kyss. Bare si: "Dine øyne drive meg gal" eller "Du ser så vakker i kveld."
 2. 2
  Gå nærmere til ansiktene deres er bare inches fra hverandre. Når du har gjort fysisk kontakt, manøvrere deg selv inntil ansiktet ditt er bare inches bort fra din partners ansikt. Du bør holde øyekontakt, og du kan til og med smile litt for å vise din hengivenhet for personen.
  • Flytt nærmere før hoftene er nesten rørende, og bruk hendene til å beite personens kinn, hår, eller skuldre.
  • En tradisjonell kyssing posisjon er når fyren wraps armene rundt en jente midje mens hun wraps armene over skuldrene og bak nakken - du kan tenke på dette som "slow dance" posisjon.
 3. 3
  Kiss. Når du er i posisjon, er det ingenting igjen å gjøre, men kysse. Ikke nøl. Hvis du har begge gjort det så langt, så er det klart at du er begeistret kysse hverandre. Forsiktig lene tettere og lås lepper. Bare husk å ta det rolig. Har leppene berøre mykt som du føler den personen ut. Hold leppene bare litt skiltes, og fortsette kysse person for fem eller ti sekunder før du lar gå.
  • Hold hendene aktiv mens du kysser. Bruk hendene til kopp personens ansikt, stryke hans hår, eller kjærtegne nakken. Du trenger ikke å overdrive det med hendene. Bare sørg for at hele kroppen er engasjert slik at kyss er enda søtere.
 4. 4
  Trekk unna. Sakte trekke bort fra personen. Ikke brått stoppe kyss og dra bort med hele kroppen, hopping miles bortsett fra din kysse partneren. I stedet opprettholde fysisk kontakt mens du trekker bort og holde partneren blikk. Hold stryke din partner lett med hendene for å la henne vite hvor stor kysset var.
  • Ta deg tid til å trekke bort fra fysisk kontakt. Hvis du er for brå, kan partneren din tror du ikke inn i det.

Reagere hensiktsmessig etter kyss

 1. 1
  Gå inn for en annen kyss hvis det føles riktig. Hvis du bare ikke kan bryte fysisk kontakt eller du holde stirrer i din partners øyne, så bør du holde kyssing toget rulle. Lett hjerneslag partnerens hår eller kinn og flytte inn for en annen kyss. Du bør likevel ta det rolig når du føler den andre personen ut, men du kan være litt mer dristig og eventyrlysten som kyssing utvikler seg.
  • Hvis det føles riktig, kan du sakte bevege seg i for den franske kyss. Bare sørg for at partneren din er også forsiktig med tungen slik at du ikke fange ham av vakt.
 2. 2
  Ikke bli skuffet hvis det ikke går bra. Hvis det første kysset var ikke så god som du forventet, ikke bekymre deg. Første kyss er ofte vanskelig fordi begge folk er fortsatt å bli kjent med hverandre, og kyssing vil forbedre med praksis. Du kan ta en pause og prøve en annen gang når det føles riktig.
  • Selv om det ikke går bra, bør du likevel dra forsiktig vekk fra personen og gå videre. Ikke dvele ved hva som skjedde, og visualisere suksess for din neste kyss.

Tips

 • Ha en mint før du går inn for kyss.
 • Bare gå så langt som du føler deg komfortabel å gå. Ikke gjør noe du ikke ønsker å gjøre.
 • Sørg for at du virkelig kjenner personen.
 • Hvis du bump tenner, det er greit, hvis du elsker fyren / jenta, vil de synes det er søt og du kan holde på låsing.
 • Hvis du virkelig har sprukne lepper, ikke kysse. Alle har sprukne lepper på ett punkt, så finn et bedre tidspunkt for kyssing.