Wkano

Hvordan å lette opp din bikini områder

Iført en snau micro bikini utsetter huden for ekstrem sollys som kan mørkere områder av huden din som allerede har en mørkere fargetone til dem. Området mellom lårene og området rundt bunnen av setet er deler av kroppen din som kan virke mørkere enn de andre deler av kroppen din. Her er noen tips om hvordan du trygt og naturlig lysne disse områdene slik at huden din tone vil se selv når du bestemmer deg for å spankulere sakene dine i din lille badedrakt.

Trinn

Hvordan å lette opp din bikini områder. Bruk en sitron juice, yoghurt mix.
Hvordan å lette opp din bikini områder. Bruk en sitron juice, yoghurt mix.
 1. 1
  Unngå sollys! Ikke utsett huden for direkte sollys. Solen er tiltrukket av mørke farger og det vil videre bli mørkere de områder av huden din som du prøver å lysne og jevne ut.
 2. 2
  Bruk sunblock. Når du går ut i solen, bruk en solkrem for å holde solen fra å trenge de områder av huden din som du ikke vil få mørkere. Velg en solkrem med høy solfaktor nummer (Sun Protection Factor).
 3. 3
  Drikke vann. Drikk rikelig med vann for å holde huden hydrert mens du går gjennom prosessen med å lysne det opp.
 4. 4
  Bruk papaya såpe. Papaya såpe er naturlig og bruke det regelmessig vil bidra til å lysne huden. Bruk den minst to ganger om dagen, en gang om morgenen og en gang om natten. Hold huden fuktig fordi det kan tørke ut huden.
 5. 5
  Bruk en sitron juice, yoghurt mix. Ta litt sitronsaft med litt yoghurt og bland det opp sammen og bruke den til huden din. Det fungerer som en mild bleking løsning som vil sikkert lysne huden. Ta hensyn til noen irritasjon og slutte å bruke hvis huden din er veldig følsom. Bruk aloe vera gel etterpå for å holde huden fuktig og hydrert.
 6. 6
  Bruk melk å lysne og fukte huden. Hell litt melk i en bolle, ta en fille eller håndkle og dyppe den i melk, da gjelde for huden din. Melk er en naturlig hud lightener og tørker ikke ut huden. Det kommer ikke til å skje over natten, men med regelmessig bruk, vil du se noen små resultater.
 7. 7
  Ta vitamintilskudd for å holde huden hydrert og fuktes. Tørr hud forårsaker misfarging som gjør huden mørkere i enkelte områder.
 8. 8
  Bruk disse teknikkene bare hvis du har lys hud og ønsker å ha en jevn hudtone for disse bikini områder over hele kroppen din for når du begir deg ut på stranden. Hvis du har naturlig mørk hud, og deretter lene seg tilbake og nyte fordelene.