Wkano

Hvordan å male tåneglene

Maleri tåneglene er lettere enn å male neglene for den åpenbare grunn at begge hendene vil være gratis, men ikke bekymre deg det er enklere enn du tror, ​​bare følg disse enkle trinnene.

Trinn

Hvordan å male tåneglene. Fjerne den gamle polsk.
Hvordan å male tåneglene. Fjerne den gamle polsk.
 1. 1
  Fjerne den gamle polsk. Før du gjør noe, fjerne polish du har hengende ut på tærne. Male over gamle fotpleie aldri en god idé. Bruk en q-tips hvis du må for dem vanskelige å nå kantene.
 2. 2
  Buff toppen av neglene. Neglene på tærne er vanligvis grovere enn de på fingrene siden de er alltid gni mot sokker og sko. Bruk en spiker buffer for å glatte ned rygger og spor. Rasping bidrar til å fjerne eventuelle rester igjen av den gamle pedikyr og gjør ditt nye pedikyr varer lenger og ser bedre ut. Det er også primtall spiker å suge opp base coat for å beskytte den mot flekker.
 3. 3
  Klipp og fil neglene, også. Clip til du kan se ca 1/16 av en tomme (ca en millimeter) av neglen din strekker seg fra spiker bed. Deretter filen til ønsket form. Du kan gjøre rette kanter, runde kanter, men ikke spisse, som spisse negler kan brekke lett. Det og du kan skade noen med dem.
 4. 4
  Vaske. Du trenger å få alle de neglelakkfjerner av (fordi restene kan varme opp og slå inn gass under neglelakk, forårsaker boblende) og myke opp neglebåndene for senere. Og du lukter du bare løp en maraton.
 5. 5
  Når du er klar, kan du bruke en cuticle stick å skyve neglebåndene tilbake, klippe dem med en cuticle kutter hvis du føler behov. Når de er til din smak og av neglen, kan du bruke en cuticle krem. Tørk av eventuelle krem ​​som får på neglene.
 6. 6
  Skille tærne for å gjøre resten av søknaden trinn enklere.
 7. 7
  Påfør en base coat. Dette neste skritt kan være den siste for deg hvis du leter etter den naturlige utseende. For dette trinnet, du kommer til å trenge en base coat som beriket med kalsium.
 8. 8
  Velg din farge. Color er en stor faktor i hvordan du føler om tærne og deg selv Reds er søte dagen etter når du kommer ut av dusjen og vifte med tærne. På tidspunktet for maleri, skjønt, kan de virke litt moden. De er også vanskeligere å få av og kan bli veldig rotete hvis du ikke har en stødig hånd. Hvis du er bekymret for å komme over så altfor vokst opp eller ikke ønsker å forholde seg til i rotet, rosa og koraller er alltid et godt valg. Eller du kan male hele regnbuen på tærne. Bare ikke gjør dem ser tacky.
 9. 9
  Det er på tide å male. Maleri fargen på er avgjørende, så vær oppmerksom på kraften du holder. Sakte, selv penselstrøk. Ikke bli hissig. Du har fått så langt. Male et lett, tynt lag og la tørke i 10 hele minutter.
 10. 10
  Med mindre du har en veldig lys farge, bør den andre strøk være alt du trenger. Etterfulgt av top coat. Samme prosessen som sist. Sakte, selv penselstrøk. Det andre laget kan bli stressende. Hvis du farge utenfor linjene, er det greit. Når du gni tåneglene, få en q-tip og dyppe den i noen neglelakkfjerner. Deretter jobber det over smittefrie før alle bevis til uhellet er borte. Hvis du fjerner litt for mye polsk og kan se negl, bare sette på mer maling. Du kan håndtere situasjonen slik du vil. Du kommer til å ønske å vente 20 minutter før du går videre til neste trinn, skjønt.
 11. 11
  Påfør et toppstrøk. Top coat. Det bevarer din pedikyr og hindrer chipping. Det er det minste du kan gjøre for deg selv etter alt det harde arbeidet du har gjort. Og med meg puster deg i nakken hele tiden. Vel, bortsett fra den gang du var i dusjen. Påfør en top coat fra et merke du stoler på. Sally Hansen er en eksepsjonell stoffet butikken merkevare. OPI er litt mer high-end. Poenget er, gjør at du ikke kjøpe top coat fra Jim nedover gaten. Påfør et lag med top coat, la tørke i 20 minutter, ta tå separatorer, og beundre alle dine hardt arbeid.

Tips

 • Finn en farge som passer din hudfarge.
 • Velg en farge som passer til humøret ditt.
 • Vær forsiktig! Prøv å ikke male for langt utenfor linjene.
 • Hvis du har problemer med neglelakk bobler, holde den oppbevares i kjøleskapet. Det vil hindre skille slik at du slipper å riste og forårsake bobler. Hvis det fortsatt skiller, vil som noen billigere polish, rulle flasken mellom håndflatene eller snu den opp ned, så høyre side opp, så opp ned sakte til det er blandet. Du bør aldri riste en flaske med kjemikalier. Selv om det er stabilisert.
 • Kjøp god neglelakk. Billigere neglelakk vil ha dårligere resultater
 • Prøv å holde neglene når du ikke tar vare på dem malt. Cuticle cream, klipping og filing er ikke bare for når du vil tærne til å oppføre seg. Gi dem kjærlighet og de vil gå tilbake.
 • Hvis du har sopp under tå negler, se en hudlege og slikt.
 • Prøv noen funky ting hvis du er i humør for det. Det er som en fransk manikyr, men mindre alvorlig.

Advarsler

 • Neglelakkfjerner stikk fotsopp, så behandle det først. Dessuten spiller det ingen rolle hvor pen tærne er hvis huden din er peeling mellom dem.
 • Ikke mal tå negler hvis du har en åpen, gapende sår i midten av en toe spiker. Det vil ikke hjelpe.
 • Røyk kan rote med deg, så hold neglelakkfjerner dekket når du ikke bruker den. Hvis du føler at du har vært maleri, fjerne og bruke det samme farge neglelakk for fire timer fordi det er ikke perfekt nok, du er høy.

Ting du trenger

 • neglelakk
 • neglelakkfjerner
 • bomullsdotter
 • neglefil
 • spiker clippers
 • cuticle krem
 • cuticle stick
 • q-tips (valgfritt, men nyttig)