Wkano

Hvordan å manipulere folk

Å kunne manipulere menneskene rundt deg, både for å få venner, og å hevde din dominans over mobbere og fiender er et svært nyttig verktøy. Det kan hjelpe deg til å få en forfremmelse, få venner på skolen, eller stå opp til antagonizers.

Trinn

Hvordan å manipulere folk. Bli venner med de rundt deg.
Hvordan å manipulere folk. Bli venner med de rundt deg.
 1. 1
  Bli venner med de rundt deg. Prøv å lære å være morsom og til enhver tid være snill og hjelpsom, veldedige og uselvisk. Dette vil sikre at det er folk villige til å stikke opp for deg hvis du er i en vanskelig situasjon, og du vil finne at å gjennomføre disse enkle handlingene kan være svært givende.
 2. 2
  Alle som fysisk eller følelsesmessig skade deg eller forsøker å offentlig ydmyke deg på noen måte er din fiende. Ethvert forsøk på å løse situasjonen på en vennlig måte er nytteløst. Du må hevde din dominans over dem eller de vil behandle deg som det alltid er.
 3. 3
  Følelsene du uttrykker vil avgjøre hvordan folk vil se deg. Det vil avgjøre deres reaksjon. Hvis du har vært flau, men ikke vil at folk skal le av deg, så holde ansiktet blank, og de vil ha noe å le av.
 4. 4
  En verbal trussel er ubrukelig, det viser bare en person hva du tror du er i stand til. Hvis de tror de er i stand til mer enn det, vil de fortsette å trakassere deg. Det spiller ingen rolle hvor fysisk sterk du er, det betyr noe hvor mye lidelse du er villig til å sette en person gjennom. En visuell trussel er den eneste måten å uttrykke dette. Du må lære å utføre "The Stare".
 5. 5
  Å peform "blikket" du må se på først helt blank. Ansiktet ditt må være blottet for følelser. Så tynn øynene litt, og lavere vinkelen på ansiktet ditt, slik at det synes å være skygger under øynene. Resultatet er en veldig kald, hard stirre som viser hvor villig du er til å påføre smerte på mottakeren av det. Praktisere det mye i et speil for å sikre at du er skjerpet. Ikke overforbruk blikket.
 6. 6
  Til slutt, for å gjøre noen, som din sjef eller potensiell kjæreste som deg, må du fortelle dem hva de ønsker å høre. Hvis du ikke kjenner dem godt, vent til du føler du forstår dem før du røpe for mye om deg selv. Når du beskrive deg selv til dem, understreker de aspektene som du tror vil imponere dem, og hvis behov være løgn om de aspektene som du foretrekker dem å ikke finne ut om.

Tips

 • Bruke ting du har lært om en fiende å sikkerhetskopiere dem inn i et hjørne.
 • Prøv å bare bruke ligger når det ville være vanskelig eller tidkrevende for den personen du snakker for å finne ut sannheten.
 • Ikke gi etter og fortelle sannheten, eller du vil bli merket som en løgner. Hold på å lyve og gjøre det høres ut sannheten.
 • Å manipulere sine følelser du må være enig med dem selv om du vet at de er feil.
 • Ikke, for kjærligheten til hunden være deg selv. Den veien fører helt sikkert til galskap

Advarsler

 • Spille manipulasjon spillet er ikke for alle. Ikke alle er sterk og villig nok til å gjøre det. Tenk før du handler.