Wkano

Hvordan å markere håret naturlig

Enten håret er mørkt, blondt eller rødt, bringer prosessen med å fremheve det ut sine naturlige lyse toner. Tilbringe tid i solen er en enkel og effektiv måte å naturlig fremheve håret, men hvis du ønsker å fremskynde prosessen sammen, det finnes andre naturlige måter å øke de gylne nyanser i håret. Lær hvordan du bruker en rekke husholdningsartikler å oppnå en stilig markert utseende.

Trinn

Hvordan å markere håret naturlig. Tilsett vann til skålen.
Hvordan å markere håret naturlig. Tilsett vann til skålen.

Metode en: bruk sitronsaft

 1. 1
  Juice to sitroner. Skjær sitronene i to, og bruke en juicer eller fingrene til å presse sine juice i en bolle.
  • Sørg for å stamme frøene, slik at de ikke tetter din sprayflaske.
  • Unngå å bruke flasker sitronsaft. Den inneholder konserveringsmidler som ikke er bra for håret ditt.
 2. 2
  Tilsett vann til skålen. Fortynn sitronsaft ved å tilsette en lik mengde vann. For eksempel, hvis du har en halv kopp juice, tilsett en halv kopp vann.
 3. 3
  Hell blandingen i en sprayflaske. Du kan finne en ny spray flasker i apotek eller bruke en gammel en du allerede har hjemme.
  • Hvis du bruker en gammel sprayflaske, sørg for at den er grundig vasket før du heller i sitronsaft. Unngå å bruke en flaske som inneholdt giftige kjemikalier.
  • Rist sitronsaft blandingen godt.
 4. 4
  Spray håret med sitron blandingen. Konsentrer deg om de delene du ønsker å lysne. Du kan frakk håret over eller fokusere på noen få tråder.
  • Hvis du ønsker en mer presis påføring, dyppe en bomullsdott i sitronsaft blandingen og gni det på hårstrå du ønsker å fremheve.
  • Jo mer sitronsaft du bruker på håret ditt, jo lettere vil det bli.
 5. 5
  Sitte i solen å la det reagere med sitronsaft. La solen for å tørke blandingen i håret i ca 30 minutter. Som håret tørker, vil det begynne å lysne.
  • Pass på at du beskytter ansiktet og kroppen med solkrem og klær mens du sitter i direkte sollys.
  • Jo lenger du holder deg i solen, vil den lettere håret får. Men vær klar over at bleking håret med sitronsaft kan tørke ut og skade håret ditt.
 6. 6
  Vask og pleie håret. Grundig stige sitronsaft blanding fra håret ditt, og deretter vaske og tilstand det med fuktighetsgivende produkter. Når håret er tørt, vil du se høydepunktene.

Metode to: bruk kamille

 1. 1
  Brygge en pott av kamille te. Bruk enten tørket kamille blomster eller 3 til 4 teposer å brygge en veldig sterk pott av te. La den avkjøles når den har brygget.
 2. 2
  Skyll håret med te. Stå over vasken og helle te over håret ditt hvis du ønsker å lysne håret over. Alternativt bruke kamille te til hårstrå din du ønsker å fremheve.
 3. 3
  Sitte i solen å la det reagere med te. La solen for å tørke te i håret i ca 30 minutter. Som håret tørker, vil det begynne å lysne.
 4. 4
  Vask og pleie håret. Skyll te fra håret ditt, og deretter vaske og tilstand det med fuktighetsgivende produkter. Når håret er tørt, vil du se høydepunktene.
 5. 5
  Gjenta prosessen. Hvis du ønsker å oppnå en lysere farge, bruke en kamille behandling en gang i uken.

Metode tre: Bruk honning og olivenolje

 1. 1
  Kombiner 1/4 kopp hver av honning og olivenolje. Visp blandingen sammen i en bolle.
 2. 2
  Påfør blandingen til håret ditt. Avgjør om du ønsker å lysne hele håret eller bare noen få tråder.
  • For total-hår program, hell honning og olivenolje blandingen på håret ditt. Bruk hendene til å arbeide det inn i håret ditt som du ville sjampo eller balsam, slik at hver tråd blir jevnt dekket.
  • For å markere enkelte tråder, bruk en bomullsdott eller et wienerbrød pensel til å male blandingen på strengene du ønsker å lysne.
 3. 3
  Blandingen får sitte i håret i 30 til 60 minutter. Jo lenger den sitter i håret, vil det lysere håret får.
 4. 4
  Shampoo og pleie håret. Når det tørker, bør det lysere i fargen. Gjenta prosessen for enda lettere resultater.

Metode fire: bruke henna

 1. 1
  Lag en henna pasta. Bland 3 spiseskjeer av henna pulver med 1/2 kopp kokende destillert vann. Blandingen får stå i 12 timer ved romtemperatur.
 2. 2
  Forbered deg på å bruke henna. Henna flekker hud og klær, så bære en gammel langermet skjorte og hansker for beskyttelse. Spread lotion eller krem ​​på halsen og hårfestet for å unngå flekker disse områdene med henna.
 3. 3
  Bruk en gammel langermet skjorte og hansker for beskyttelse. Også sette lotion eller krem ​​på halsen og hårfestet for å unngå flekker på huden med henna.
 4. 4
  Masser henna blandingen inn i håret ditt. Enten dekke hele hodet med henna eller bare bruke den til ledningene du ønsker å lysne. Dekk hodet med en plast dusjhette for å holde henna tørker ut for fort.
 5. 5
  La blandingen sitte i 2-3 timer. Fjern dusjhette og påfør balsam til håret ditt. Stige ut henna og balsam før sjamponering og styling håret som normalt.

Metode fem: bruk kanel

 1. 1
  Bland malt kanel med balsam for å lage en tykk pasta. Spre det på håret ditt med et wienerbrød pensel og dekk med aluminiumsfolie (for høydepunkter) eller et plastlokk (for alt håret).
 2. 2
  La blandingen sitte i håret ditt. La den stå i minst 3-4 timer, eller over natten for lysere resultater.
 3. 3
  Vask og pleie håret. Skyll blandingen, sjampo og tilstand håret, og la det tørke. Gjenta prosessen for lysere kanel høydepunkter.

Metode seks: bruk hydrogen peroxide

 1. 1
  Gjør en oppløsning av hydrogenperoksid og vann. Hell halvparten hydrogenperoksyd, halv vann i en sprayflaske.
  • Du kan finne en ny spray flasker i apotek eller bruke en gammel en du allerede har hjemme.
  • Hvis du bruker en gammel sprayflaske, sørg for at den er grundig vasket før du helle i peroxide blanding. Unngå å bruke en flaske som inneholdt giftige kjemikalier.
 2. 2
  Spray håret med peroxide blanding. Hvis du foretrekker å lysne bestemte deler av håret, bruke peroxide til disse delene ved hjelp av en bomullsdott.
 3. 3
  La peroxide å sitte i håret i 20 minutter. Sjekk for å se hvordan lyset håret har blitt, og la den i lenger hvis du vil at håret til å bli lysere.
  • Jo lengre peroxide sitter, og jo mer peroxide du bruker, jo lettere vil håret ditt bli.
  • Vær forsiktig med å bruke for mye peroxide eller la den ligge i for lenge, siden håret ditt kan være tørket ut og skadet av dette kjemikaliet.
 4. 4
  Skyll håret og tilstand som vanlig. Sørg for at all peroxide skylles ut, så fukte det godt med balsam. La håret lufttørke, og ikke bruk peroxide igjen i minst to uker.

Tips

 • Hvis du er i tvil om hvordan håret ditt vil se ut etter å ha brukt en naturlig fremhever teknikk, gjøre en strand test på bare en diskret del av håret før du bruker prosessen på hele hodet.
 • For virkelig merkbar farge eller mørkt hår, dyppe en hår børste eller kam i noen av de ovennevnte løsninger og kam gjennom en gang om dagen i en uke.
 • Bruk et håndkle over skuldrene for å holde sitronsaft, kanel eller hydrogen peroxide fra berøre huden din. Disse ingrediensene er kjent hud irritanter, så vær forsiktig når du bruker dem.
 • Bruk alltid solkrem når du sitter i solen.
 • Sørg for å bruke masse fuktighetsgivende produkter, slik at håret ikke tørker ut, fordi det vil se enda verre enn før.

Advarsler

 • Ikke opphold deg i solen mer enn 60 minutter av gangen med sitronsaft i håret.
 • Ikke gjenta noen fremhever metoden mer enn en eller to ganger per uke. Det kan føre til at håret blir tørt og sprøtt.
 • Alle de ovennevnte metoder resultere i permanent farget hår.

Ting du trenger

 • Fuktighetsgivende sjampo og balsam
 • Sunshine
 • Sprayflaske eller Rasting børste
 • Håndkle
 • Sitroner, hydrogenperoksid, honning, olivenolje, henna eller kanel