Wkano

Hvordan å matche et slips

En av de viktigste trinnene for å se profesjonell, presentabel, og velkledd er en skikkelig koordinert antrekk. En dyr dress og et godt skreddersydd skjorte kan få deg steder, men en feilplassert tie kan kaste av hele ensemblet og at det ser slurvete og ukoordinert. Med trender i menns mote stadig endring og utvikling, kan det være vanskelig å vite hvordan å matche et slips med koordinerende klær stykker. Noen idiotsikre tommelfingerregler er alt du trenger for å se bra hver gang.

Trinn

Hvordan å matche et slips. Bruk en hvit skjorte hvis du er usikker på kampen.
Hvordan å matche et slips. Bruk en hvit skjorte hvis du er usikker på kampen.
 1. 1
  Bruk en hvit skjorte hvis du er usikker på kampen.
  • Pair frimodig trykte eller farget bånd som ikke synes å gå med noen fargede skjorter med en hvit skjorte i stedet for et klassisk utseende. En hvit skjorte er som et tomt lerret og vil gjøre noen slips ser bra ut.
  • Bruke dette prinsippet til sorte skjorter også. Som hvitt, vil en solid svart skjorte kompliment bare om noen slips eller mønster.
 2. 2
  Pare komplementære farger sammen.
  • Match ensfarget bånd med solide skjorter i gratis farger. Velg klassiske fargekombinasjoner for en tidløs sammenkobling. Prøve sorte med rødt, blått med rød, blå eller grønn til gul, og så videre.
  • Tenk på fargehjulet fra kunst klasse hvis du er i tvil om en farge sammenkobling valg. Lukke disse fargene til hverandre på fargehjulet? Hvis de er i gratis posisjoner, vil de trolig være en god match.
  • Matche samme farge skjorte og slips hvis du ikke vil prøve å velge gratis farger. Denne kombinasjonen er en annen idiotsikker klassiker som er nesten umulig å mismatch.
  • Prøv matche ulike nyanser av samme farge. Et lys blått slips ser flott mot en kobolt skjorte, og så vil en oliven slips med en jeger grønn skjorte. Ulike nyanser vil legge mer sofistikasjon til ditt look, samtidig som du trygge alternativer for målrettet.
 3. 3
  Koordinere komplementære mønstre.
  • Sett en stripete skjorte sammen med et slips som fungerer med den konstante farge og mønster. For eksempel kan en hvit skjorte med blå striper pares med en mønstret slips som har fargen blå i mønsteret. Dette vil utfylle stripe.
 4. 4
  Matche striper i forskjellige størrelser.
  • Pare stripete skjorte og slips sammen bare dersom striper på hver er forskjellige størrelser. Sammenkobling samme størrelse striper vil gjøre den samlede effekten ser slurvete og repeterende, men forskjellige striper kan se sofistikert og smart.
 5. 5
  Bruk de samme teknikkene for dresser.
  • Anvende de samme prinsippene når matchende bånd til drakter som du brukte til å matche bånd med skjorter. Pare lignende farger og nyanser, sørg mønstre er gratis, og varierer striper etter størrelse.
  • Husk solid-farge regelen. Hvis du ikke er helt sikker på at et slips fungerer med en bestemt farge, sette en hvit skjorte med dem. Slips og dress vil arbeide sammen for å kompliment den konstante, og en hvit skjorte vil matche enhver farge dress og noen slips.
 6. 6
  Få ekspert-inngang.
  • Spør på menns klær butikker eller dress butikker for noen ekspert tie-matching råd. De fleste dress skreddere og leverandører vil ha massevis av erfaring med å hjelpe til å matche bånd og vil være glad for å passere på noen tie-matchende tips for å styre deg i riktig retning.