Wkano

Hvordan å mestre hår kutte teknikker

Å være en god frisør, må du beherske de grunnleggende teknikker for hår klipping. Selv om du bare ønsker å kutte ditt eget hår, disse teknikkene er flott lite tips for å holde opp ermet for å gjøre håret ditt ser flott ut. Følg disse trinnene, og har tillit til å klippe ditt eget og andres hår.

Trinn

Hvordan å mestre hår kutte teknikker. Vet hvordan du gjør de syv delen avskjed teknikk.
Hvordan å mestre hår kutte teknikker. Vet hvordan du gjør de syv delen avskjed teknikk.
 1. 1
  Vet hvordan du gjør de syv delen avskjed teknikk. Å gjøre dette vil forberede håret for når du klippe og style det, og vil gjøre det mye enklere å holde endene selv. Du bør del håret slik at det er deler på toppen, rett krone, venstre krone, høyre side, venstre side, høyre nakke og venstre nakke. Fest hver del med en hårspenner.
 2. 2
  Mestre den butte kutt. Bruk sju delen avskjed teknikk som du lærte ovenfor. Kam og deretter klippe hver seksjon på forsiden av ansiktet ditt. Sørg for å sette kutte guider på baksiden og forsiden, og deretter følge dem rundt hodet for hver del. Hold tannsett bladet flatt mens klipping.
 3. 3
  Kryssjekke arbeidet ditt. Etter å kutte hår, sørg for å kryssjekke det før du lar klienten forlater salongen. Gre gjennom hver del av håret nøye, og sørg for at håret er i vater og jevn. Vær forsiktig hvis du har klippe håret i en svært vinklet stil, da dette vil gjøre kryssjekke litt hardere.
 4. 4
  Layer hår. Vask håret slik at det er vått og rent. Gre det ut slik at det er ingen knop. Samle en valgt mengde hår og vri den inn i en tett spiral. Klipp av mengden hår som du ønsker å kutte rett over, så slipper spiral.
 5. 5
  Ikke la dine folier blø. "Lufting" i frisørfaget er når produktet er brukt høyere enn folier, forårsaker flekker på områder av håret som ikke skal bli markert. For å unngå blødning, sørg for at du har rene og klare seksjoner, blir folien brettes riktig, og unngå å bruke produktet på toppen av dine folier. I stedet la en liten plass før du påfører produktet. Også, ikke Goop på produktet. Mindre er mer når du gjør folier.
 6. 6
  Vet hvordan å trimme smell. Pin up eller seksjon hår som du ikke ønsker å trimme. Dele smell med en fin tann kam. Klipp håret sakte i en 45-graders vinkel til ønsket lengde. Sørg for at smellene er tørre, slik at du vet hva den virkelige lengden vil være.
 7. 7
  Mestre en-linjen kuttet. Den en-linje er når håret er vinklet i en bob slik at den er lengre i den fremre og kortere i ryggen. Bruk de syv-seksjonen metoden, og deretter klippe delene på baksiden kortere enn de på forsiden, gradvis forlater håret lenger hver tid mens du jobber mot fronten av hodet.

Tips

 • Gå til profesjonelle hår kutte klasser for å få en hands-on erfaring
 • Øve på en parykk, selv, eller på en frivillig person før du prøver disse teknikkene på en klient

Ting du trenger

 • Fin-tann kam
 • Skarpe sakser