Wkano

Hvordan å muntre opp en kvinne

Ah, ja, gutta kjenner følelsen. Hun opprørt! Men hun vil ikke fortelle meg hvorfor! Er det min feil? Har jeg glemt bursdagen hennes? Jubileum? Hva gjør jeg? Cheering opp en dame kan være en vanskelig, tidkrevende og risikabel prosess. Med riktig teknikk og forsiktige ord og handlinger, men du kan bringe henne tilbake fra sin fortvilelse og sette et smil på ansiktet hennes - bra for henne, og scoret deg stor god partner poeng!

Trinn

Hvordan å muntre opp en kvinne. Fastslå at feminine sinn er vill og uforutsigbar.
Hvordan å muntre opp en kvinne. Fastslå at feminine sinn er vill og uforutsigbar.
 1. 1
  Fastslå at feminine sinn er vill og uforutsigbar. Hun kan bli sint / trist om noe tilsynelatende ubetydelig, eller kanskje hun har en alvorlig grunn. I alle fall du alltid se hva du sier eller gjør. Selv om du ikke mener det slik, kan en jente i en ustabil emosjonell tilstand ta visse handlinger eller ord som støtende, noe som gjør vondt verre for dere begge. Du bør ha god kjennskap til hva som gjør din dame kryss før start.
 2. 2
  Identifisere hva problemet er. Selv om du allerede vet hva problemet er, kan du begynne å vise hvor mye du bryr deg ved å sette en arm rundt henne og spør "Hva er galt?" (Hvis hun vet at du vet hva som er galt, bør du hoppe ber henne om å unngå å se ut som en uvitende ass.) Det er en god sjanse for at hun ikke vil fortelle deg på første forsøk. Fortsette å spørre! Fortell henne at du ønsker å hjelpe, at du elsker henne (! Men du må mener det), etc. være vedvarende - hun vil trolig åpne opp etter noen berørte plage. Hvis hun ikke åpner opp, og begynner å bli sint på deg, er det en god sjanse for at det er feil, det er ikke din feil. Dette ville være noe å tenke på forhånd, hvis det er din feil, ikke spør henne hva som er galt! Du kommer til å trenge en annen artikkel, fordi en kvinne å være sint på deg er en helt annen type sosial skade kontroll.
  • Avhengig av hennes problem, må du kanskje svare på noen av en rekke måter. Anta at hun er trist om en pinlig øyeblikk hun hadde tidligere. Du kan være mer avslappet her! Hold en arm på skulderen og prøve å holde henne engasjert med samtalen. Være en positiv innflytelse ved smiler og ler (men ikke på pinlige ting!) Hjelpe henne med prosessen med "ler den av" ved å snakke om hvordan alle har disse øyeblikkene, kanskje til og med dele personlige historier om forlegenhet. Dette vil hjelpe deg bånd og sjansene er at hun vil se humoren i situasjonen gjennom samtale.
  • Et alternativ er, i den andre enden av spekteret, som hennes foreldre, søsken, besteforeldre, barndomsvenner, hund, og favoritt musiker har alle bare døde samme forferdelig bilulykke. Hun ville være med å gjøre en stor følelsesmessig tap på dette tidspunktet. Nå er ikke tiden eller stedet å spøk, selv om situasjonen er virkelig så latterlig som den er beskrevet ovenfor. Hvis ting er virkelig ille, er det best å ikke snakke i det hele tatt. Hvis du kom til denne å vite hva som skjedde, ikke engang spørre. Tilby en klem, være en skulder å gråte på. Vis at du er der for å hjelpe, og du vil være der for henne uansett hva. Men ikke snakke før hun er klar til. Inntil hun snakker, må du holde henne, klappe henne på ryggen, uansett hva det tar å vise at du bryr deg og vil hjelpe uansett hvor langt du kan. La henne komme seg i sitt eget tempo. Ditt nærvær, om godt utført, kan være av uvurderlig verdi i å hjelpe henne med å komme over henne følelsesmessig stress.
  • Situasjonene som presenteres er bare to av mange grunner til at en jente kan være trist eller sint. Det viktigste i enhver situasjon er å kjenne din dame! Hvis du vet hvordan du skal ikke gjøre henne mer sint, samt kanskje det som gjør henne glad, er du allerede på en massiv fordel. Lykke til deg, men!

Tips

 • Vær forsiktig. Ikke gjør eller sier noe dumt å sette henne ut igjen! Bruk sunn fornuft.
 • Vet hvem hun egentlig er. Vet hvordan hun tenker, hva som gjør henne sint, gjør det henne glad. Vet hvordan de skal snakke med henne uten å bringe opp dårlige fag. Vet at hun stoler på deg, og ha dette i bakhodet når hun nekter å fortelle deg ting fordi det betyr at hun vil snakke med nok milde prodding.
 • Totalt sett viser at du bryr deg. Vis henne at du vil være den beste partner du kan. Glem deg selv og vie deg til henne. Ikke bare vil de kortsiktige effektene av godhet være stor (hennes følelse bedre, hennes respekt og takknemlighet), men de langsiktige virkningene (større følelse av sammenheng, styrket forholdet, bevis for henne at du er den råeste fyren noensinne) vil uten tvil være til nytte for dere begge. Så få der ute, menn! Cheer at kvinnen opp og høste fordelene!
 • Være uselvisk. Glem deg selv og dine behov! Dette går virkelig for når som helst du er ute etter å gjøre et forhold sterk og varig, men i disse situasjonene spesielt! Hun er viktigere enn deg. Du må være i denne tankegangen til å effektivt gi lindring. Du blir hennes tjener - gjøre hva hun spør, så lenge det vil gjøre henne lykkelig. Dette inkluderer å gi henne plass hvis hun ønsker det - hun kan avvise hjelp først, bare for å åpne opp senere. Hvis du er sikker på styrken i ditt forhold og ditt nivå av gjensidig respekt, vil hun ikke be deg om å gjøre noe farlig eller ulovlig. Så ikke sette deg selv først! Du vil bli bra, og hun vil føle deg bedre.
 • Vær tålmodig. Denne prosessen kan ta flere timer. Men du må feste med det til slutt! Komme frustrert etter en lang tid vil bare forverre ting. Vær rolig og forståelse. Aldri heve stemmen! Bli sint på henne vil på ingen måte gjøre henne føle seg bedre.