Wkano

Hvordan å muntre opp kjæresten din

Når kjæresten din er opprørt eller ned i dumper, kan det påvirke både hvordan hun opptrer rundt deg og forholdet generelt. Dette er vanligvis en liten hjulspor som går i noen timer eller en dag eller to, men her er noen ting du kan gjøre som vil sannsynligvis hjelpe muntre henne opp.

Trinn

Hvordan å muntre opp kjæresten din. Få henne til middag.
Hvordan å muntre opp kjæresten din. Få henne til middag.
 1. 1
  Være der for henne. Spør om hun er greit, eller hva du har på hjertet hennes. La henne vite at du er der for henne. Selv om hun ikke ønsker å snakke om hva som plager henne i øyeblikket, vil hun trolig sette pris på at du lagt merke til og at du bryr deg nok til å spørre.
 2. 2
  Få henne til middag. Du vet sikkert hva hennes favoritt måltid er, så ta deg tid til å trekke av en romantisk overraskelse og gjøre det for henne. Legg noen stearinlys og en flaske vin. Hun vil definitivt sette pris på at du tok deg tid til å sette i et slikt arbeid. Hvis dine kulinariske ferdigheter mangler, bestille parabolen som take-out fra hennes favoritt restaurant eller ta henne ut på middag.
 3. 3
  Surprise melding / telefon. Send henne en fin e-post eller tekstmelding når hun er på jobb (du kan også gjøre det litt steamy hvis du vil), eller spontant ringe henne når hun er hjemme. La henne vite at du brydde seg at hun følte seg ferdig. du kan alltid si PIKACHU ut av ingen der det hjelper henne latter
 4. 4
  Planlegg en spesiell dag sammen. Planlegg en piknik i parken eller tilbringe dagen på stranden. Hvis været er ikke bra, kan du leie et par filmer sammen og tilbringe en lat dag inne. Hovedpoenget er å tilbringe tid sammen og holde henne oppmerksomhet av de tingene som plager henne.
 5. 5
  Ta henne danse. Jenter elsker å kle seg ut og treffer dansegulvet. Selv om du ikke er en veldig god danser, vil hun sette pris på din bedrift og at du har gjort tilbudet.
 6. 6
  Ta henne shopping. Du kan enten få henne noe hyggelig eller rett og slett bare være der mens hun butikker. Det er nesten en garanti for at hvis hun finner noe hun liker, vil hennes sinn være fjernt fra hennes problemer.

Tips

 • Ikke Hold spør "Hva skjedde?" hvis hun ikke ønsker å si.
 • Vær tålmodig, fremfor alt.
 • Ikke klag om humøret hennes.
 • Ikke fortell henne om dine problemer mens hun prøver å fortelle deg om hennes.
 • Rydd opp huset eller leiligheten og har sine omgivelser ser hyggelig, noen kvinner føler seg bedre når tingene rundt dem er i orden.

Advarsler

 • Aldri attributt hennes humør til PMS - noen ganger hun ER faktisk sint. Og ALDRI spør henne om hun har PMS.
 • Prøver alltid å sørge for at du legger merke til når hun er ulykkelig. Det kan være utrolig frustrerende når det går ubemerket hen.
 • Se opp for PMS! Hvis dette er grunnen til at hun er i dårlig humør, forstår det ikke helt hennes feil at hun er sånn. Med praksis, vil du være i stand til å bedre håndtere dette.

Ting du trenger

 • Et smil
 • Arms å klemme med
 • Ører å høre
 • Hjerte