Wkano

Hvordan å opptre som en guttejente

Så du har virkelig satt tankene om å være en guttejente. Kvittet seg med alle dine girly-girl klær og pen rosa kjoler? Vel du følge disse trinnene for å bli en ekte live guttejente! Ikke alle jenter ønsker å være glamorøs, og noen ganger hun bare ønsker å være en av gutta. Her er hvordan å gå utenfor boksen og være en guttejente.

Trinn

Hvordan å opptre som en guttejente. Begynner å henge rundt guttene, og ikke vær redd for å snakke med dem.
Hvordan å opptre som en guttejente. Begynner å henge rundt guttene, og ikke vær redd for å snakke med dem.
 1. 1
  Begynner å henge rundt guttene, og ikke vær redd for å snakke med dem. De vil begynne å være venner!
 2. 2
  Bli venner med guttejenter, de vil introdusere deg til sine venner som er gutter, og du kan gjøre mange ting at gutter kan gjøre som jentete jenter aldri kunne, for eksempel, spille fotball og gutt basketball!
 3. 3
  Kanskje du kan lære skateboarding! Etter skolen, kan du og din gutt og guttejente venner gå til skate parken og har skøyter konkurranser!
 4. 4
  Setter pris på at du nå er "en av gutta" og de ​​vil akseptere deg mer lett som en venn enn med jentete jenter som de erte!
 5. 5
  Løpe mye! Du ønsker ikke å bli igjen i støvet når du er i gym og kjører runder eller racing med venner som er gutter! De kan bare få en liten overraskelse når en guttejente passerer dem!
 6. 6
  Få i sport. Board sport er gode (skateboard, snowboard, surfing, body boarding), men hvis gutta du henge med er ikke i det, ikke vær redd for å prøve ut paintball eller fotball. Og sørg for at du blir god på det, men ikke skryte. Det betyr at du vil ha en sjanse til å henge med dem på skate park / i bakkene / på stranden og delta i dem, heller enn å se fra sidelinjen. Videre vil du være i stand til å diskutere sport med dem, og sist av alle som gutter liker jenter som ikke er redd for å bli litt slitte rundt kantene og ikke gråte over en brukket negl.
 7. 7
  Sjansene er de vil spørre deg om du har sett noe som Naruto, frykten, monster søken, etc. Det er valgfritt, men du kan prøve det. Mange gutter er i Call of Duty, så tenk deg selv en av gutta hvis de inviterer deg til å spille. Praksis hjemme eller slå opp tips slik at du kan holde tritt.
 8. 8
  Hvis de erte deg, le sammen med dem, eller spille den opp med sarkasme. Du kan late til å være sint på dem, kan dette komme av som "søsken-y" konflikt. Gutta liker det når en jente har en sans for humor.
 9. 9
  Ikke vær redd for å komme ned og skitne, gress flekker på dine jeans, og scuffed sko. Det er en skikkelig guttejente der!
 10. 10
  Unngå iført myke og pulveraktig farger som de er pesten. Lys rosa er tillatt. Men du trenger ikke alltid å bære dristige, mørke farger som marineblå, skogen grønn, brun og svart. Camo er et godt mønster å feste med.
 11. 11
  Det hjelper hvis du ikke får hetta ut på små ting og prøver å virke modig selv om du ikke føler det. Du snart vil!
 12. 12
  Velg klær som tillater deg å bli fysisk aktive ved slipp av en lue. Jeans, T-skjorter, og trenere er alltid en god innsats. Høye hæler, skjørt, kjoler og "ganske små rosa hår klipp 'er no-nos hvis du har planer om å gjøre noe fysisk den dagen. Før du forlater huset, spør deg selv: "Hvis noen inviterte meg til å spille fotball, ville jeg nødt til å slå dem ned på grunn av måten jeg kledd?" Hvis svaret er ja, bør du vurdere noe annet.
 13. 13
  Slitasje noen gutteaktig klær som jeans eller kamuflasje bukser. Eller bare posete bukser.
 14. 14
  For shorts, ikke gå for kort, og prøve å kutte opp noen jeans til kneet eller like over, ikke være redd for å vandre inn i fyren delen.
 15. 15
  For en skjorte, kan det være lurt å kjøpe noen nye ting, som noen veldig baggy t-skjorter (med gutteaktig design hvis du liker). Du ønsker kanskje å bruke skateboard sko, hvis du må være sikker på å kjøpe fra en god kvalitet merkevare som falne eller Etni tallet, ikke rosa eller converse. Unntak for rosa er en veldig mørk rosa
 16. 16
  Spøke rundt og mye.
 17. 17
  Lær hvordan du kan snakke. Ikke sprut eller snakke i en virkelig høy pitched stemme. Finn riktig volum og pitch, og ikke mumle. Sørg for at du høres selvsikker. Banne betyr ikke at du er en guttejente, heller, så ikke overdriv. Det kan høres billig og falsk hvis det brukes for mye. Du trenger ikke å bruke "Dude" eller "mann" eller "awesome", men hvis du tror det hjelper deg, og du er komfortabel med det, gå videre.
 18. 18
  Kle del. Måten du opptrer er svært viktig, men måten du kler deg er enda mer avgjørende. Prøv mørke, hardcore farger som svart, sølv, marineblå, blodrødt, og mørk grønn. Striper kan også være kult, men ikke overdriv, og også, ikke glem hvitt! Husk de fleste gutter slitasje korte ermer som går ned til albuen sin, men hvis du ikke finner noe sånt så bare få noen ikke-stramme skjorter.
 19. 19
  Hvis du handler i guttene delen, og du ser en fyr fra skolen din der på jakt etter klær til, ikke løpe til jenter delen, men bare holde utkikk på hva du ser på.
 20. 20
  Ha det gøy, spille sport (å være i form for andre idretter) og være deg selv de vil akseptere deg for den du er og ikke være noen du ikke er.
 21. 21
  Du kan bruke stramme-ish klær, men med en gutt design.
 22. 22
  For hår, gå videre og klippe det kort, men være klar til å bli kalt "han", hvis du ikke ønsker å gjøre en gutt kutt eller en enkel chin-lengde kutt, slitasje en enkel lav hestehale. Ikke ha en neon rosa slips eller sløyfer skjønt.
 23. 23
  Være sjefen. Foruten å gjøre en forskjell, vil du føle deg ganske bra.
 24. 24
  Spille dataspill som World of Warcraft, halo, GOD OF WAR etc..
 25. 25
  Dont falske selv. Ikke opptre som en guttejente bare fordi det tiltrekker gutta, bør det gjenspeile din personlighet!
 26. 26
  Å være en guttejente betyr ikke at du ikke kan bære jentete klær bare prøve å bruke den innimellom.
 27. 27
  Cheack håret ditt-hvis du ikke kan klippe håret kort.. prøve seg håret i en hestehale og gi den et sporty utseende.

Tips

 • Ikke prøv for hardt. Hvis du stadig sier ting som "Dude, jeg hater jentete jenter" og endre seg fort, vil du se ut som en total poser og ingen vil ønske å henge med deg. Endres sakte, og bare handle hvordan du føler deg. Dessuten, hvis du er komfortabel å være en guttejente, vil du ikke ha noen problemer med folk som ønsker å være girly-girls. Alle bør være som de er, og hvis du ikke liker noen som er jentete, ikke peke dem ut og si at du hater dem fordi deres jentete.
 • Nesten alltid bruke sko som Converse høye topper og så videre. Svart ville være den beste fargen, og Converse er veldig behagelig også!
 • Få vant til å høre folk rundt deg oppstøt og gjøre andre ubehagelige lyder og lukter med kroppen sin. Odds er, du kommer til å tilbringe mye tid omgitt av testosteron, som ikke alltid favoriserer god hygiene og etikette. Men har noen selvrespekt. Ikke gjør det selv
 • Alltid ha håret i en hestehale eller klippe det kort slik at den ikke holde seg til hodet ditt når du svetter, men hvis du ikke ønsker å binde dem, må du rette det. To lave hestehale eller en flette ville være greit, men liksom skyve grensen. Ta vare på håret ditt, tøffe-gutter ta vare på håret sitt også, så det er greit. Vask håret så mye som nødvendig, børste / kam det hver dag, og ikke bruke altfor mange hårprodukter. Ikke holde fikle med håret ditt selv. Bangs er kult, så føler ikke at du må klippe dem opp. Langt hår betyr ikke at du er jentete, heller. Hvis du ønsker å få håret klippet, ikke får det for kort med mindre det virkelig passer deg. Sørg for at den er stylet riktig. En lagdelt kutt er stor, fordi det gjør håret lettere å håndtere hvis det er tykt, og det ser bare fantastisk når du setter den i en hestehale. Ikke jentete, heller. Det ser ganske skater-ish.
 • For jeans ikke gå med "blyanttynne" jeans, prøve ut fyren slim fit (de gjør godt), eller hvis du ikke kan stå ideen av seg gutter jeans, bære "boyfriend look" jeans, de også gjøre gode skjorter.
 • Ikke vær en guttejente fordi du har en "crush" på en gutt. Vær deg selv.
 • Du kan fortsatt ha jentete jente venner. Ikke alle dere venner må være gutter.
 • Bære en camo purse.That er hva guttejenter bære, prøv å få en!
 • Hvis du må handle, prøve guttene delen som det er noen awesome ting der.
 • * Ikke vær på mobilen din 24/7. Som skriker jentete.

Advarsler

 • Unngå skingrende skrik når du er skremt eller redd. Guttejenter er utpreget kvinnelig, men er tøffe nok til å nyte hva gutter liker. Noen gutter liker det selv, når du har en morsom reaksjon.
 • Bare fordi du er en guttejente betyr ikke at du må glemme din personlige hygiene, men du trenger ikke å tilbringe timer på badet hver morgen. Dusj minst en gang om dagen. Selv om guttene kan lukte dårlig etter et spill av fotball, prøv å ikke lukte så ille. Bruk deodorant og holde deg ren.
 • Dine foreldre kan bli opprørt, spesielt din mor. Hvis hun er veldig jentete og liker å henge ut med deg, kan hun bli opprørt du er i endring. Ikke bekymre deg, men bare forklare at du bytter, men du er fortsatt den samme personen.
 • Ikke bare ditch dine gamle venner bare på grunn av din nye livsstil som du kan være en guttejente og fortsatt henge med jentene Forklar deg akkurat som å være en guttejente eller føre en atletisk livsstil og ikke er i jentete ting.
 • Hvis du ikke har noen guttejenter på skolen din, din nye til dette, og du ikke har blitt tatt opp gutten familien ennå (vente alt fra tre dager til en uke), kan det være lurt å prøve å begynne å snakke og spille med guttene på skolen din selv. De kanskje ikke har lagt merke til endringene eller de bare tror at for mye av en jente. Du ønsker å bevise at de tar feil av showet dem "Hei, jeg er ikke en girly-girl! Jeg er en guttejente". Det kan også bety at du fortsatt ikke har gjort nok arbeid og du må prøve hardere. Du vil være i stand til å fortelle om guttene fortsatt ser på deg som din en jente.
 • Noen mennesker kan stereotypen du som lesbisk hvis du kler deg i mannlige klær, og hvis du som er eldre, sier i tenårene. Hvis du ikke, korrigere dem høflig, og hvis du er, bare si "Ja, hva så?"
 • Ikke vær flate ut uhøflig å jentete jenter. Det gjør deg ut for å være en dust.
 • Dette kan være en vanskelig livsstil. Du må ta girly-jenter gjør narr av deg. Beste tingen å gjøre er å komme opp med et vittig svar, og de vil heller la deg alene eller holde skyve på deg. Bare ignorere dem.
 • Noen ganger, og for noen mennesker vil det være vanskelig for gutter å akseptere hvem du har byttet inn og det kan ta en stund før i "Boy konsernledelse '. Du vil ønske å vite at du kanskje må være forberedt på å være en nobody for en liten stund. Prøv å henge med dine gamle venner til da.
 • Du kan fortsatt være litt jentete, liker ha en dukke eller jentete sengetøy.

Ting du trenger

 • Jeans
 • Gutteaktig Topper (valgfritt)
 • Tomboy venner til å hjelpe deg på vei
 • Noen gode kompiser, som du kan ha det gøy med
 • En basketball (unngå grove gutter, som kan skade deg ved en feil)
 • En fotball (hvis skolen din kan du eller hvis guttene lar deg)
 • En skateboard (valgfritt)
 • Ikke vær redd for andre dømmer deg! Hvis du liker å rulle rundt i gjørma og henger ut med gutter, gjør det!
 • En lue (slitt bakover, fortrinnsvis en lang spiss, men ikke en av de korte tips side slitt hatter)