Wkano

Hvordan å opptre som lege som

Her er en guide som vil hjelpe deg å etterligne hovedpersonen i den rammet britiske science-fiction-serien Doctor Who, The Doctor, som spilles av Matt Smith, den ellevte skuespiller så langt for å ta på seg rollen.

Trinn

Hvordan å opptre som lege som. Lære forskjellige språk.
Hvordan å opptre som lege som. Lære forskjellige språk.
 1. 1
  Være veldig smart. Fokus på, og geografi. Men ikke glem å lære om andre ting også. Det kan overraske folk (på en god måte) hvis du kommer ut med en herlig, uventet, godt informert bemerkning. The Doctor gjør det hele tiden.
  • Les bøker og gjøre din egen forskning. Kunnskap er makt, og siden legen ikke bære alle våpen du vil trenge mye av det.
 2. 2
  Reise. Det spiller ingen rolle hva slags, lang avstand eller til en butikk du aldri har vært før, bare reise. Alltid være godt informert om de stedene du reiser til, men tror ikke du vet alt om sa sted, fordi du sannsynligvis ikke.
 3. 3
  Være sunn og frisk. Du trenger ikke å se det, men prøver. er en fin måte å trene og forbrenne damp, og det er legen veldig Who.
 4. 4
  Hjelpe folk. The Doctor er kjent for å hjelpe / redde mennesker og planeter. Ikke vær redd for å vise litt tøff kjærlighet som du gjør det selv.
 5. 5
  Lære forskjellige språk. Den TARDIS gjør dette for ham, men du har ikke en og lære forskjellige språk er veldig kul og nyttig. Du kan også prøve å lære hvordan man skal møte mennesker i ulike sosiale situasjoner. Ikke bli bekymret det du rotet opp litt, fordi det er en del av læringen.
 6. 6
  Være litt forgjeves. The Doctor er. også, fungerer enkelt og godt kuttet alltid, men legger til en liten touch, som Legens briller som han ikke trenger.
 7. 7
  Ikke følger reglene. Lag din egen opp.
 8. 8
  Gi folk mer enn én sjanse. The Doctor gjorde det med Daleks.
 9. 9
  Snakke veldig fort og viser stor entusiasme for. Prøv å kombinere de to, og prøver ut technobabble (som snakker veldig fort om teknologi, blandet med litt tull). Også bruke store ord.
 10. 10
  Vit hva du snakker om mesteparten av tiden.
 11. 11
  Aldri gi opp.
 12. 12
  Nyt løse problemer og hjelpe i dårlige situasjoner.
 13. 13
  Pass på å ikke overdrive din entusiasme og glede. The Doctor skifter raskt mellom dette og fullstendig alvor avhengig av situasjonen.
 14. 14
  Når noen spør deg et spørsmål om deg selv, gi vage svar og endre faget.
 15. 15
  Være veldig sosial. Snakk med noen og enhver uten bekymring for hva de kan tenke på deg.
 16. 16
  Finne en ledsager. En person du kan stole på, som liker å reise og så mye som du gjør.
 17. 17
  Være litt tilfeldig, ikke vær redd for å være litt gal eller si "Jeg er gal" - Legen gjør det hele tiden og det gjør du og andre folk til å le.
 18. 18
  Ikke vær redd for å være på egen hånd, at det kan være ensom, men det viser at du ikke frykter de tingene som kommer.
 19. 19
  Stå opp for andre. Hvis du ser at noen blir plaget, banket opp, angrepet eller opprørt hjelpe dem. hvis det er en stor gruppe rop, hvis ikke så gå til den personen og få dem ut.
 20. 20
  Vær forberedt. Være klar for alt!
 21. 21
  Være entusiastisk. Prøv å se på den lyse siden, men når ting blir alvorlig være defensiv.
 22. 22
  Være defensiv. Beskytt dine venner og andre rundt deg.
 23. 23
  Vær modig. Vi må alle gjøre det, bare her hvis du ikke kan få dem vekk møte frykten, sortere det ut eller ta det for dem.
 24. 24
  Aldri svikte vennene dine. De trenger deg i vanskelige tider, selv om du har feste kamper sammen ikke la dem, hvis de glemmer du husker dem og beskytte dem. Gjør alt du kan for å sikre at de er trygge.
 25. 25
  Improvisere. Ikke bekymre deg for backup planer, eller planer i det hele tatt. Tenk som du går, hvorfor stoppe og planlegge når du kan kjøre og gjøre?
 26. 26
  Aksje. Hvis du har mistet noe så vet du hvordan andre kan føle. Bruk kun detaljer med venner og folk du stoler på, alle andre må du være vag med fordi ingen vet hva folk du ikke stoler kan bruke informasjonen til å gjøre, kan de bruke det mot deg på den beste og verste av ganger.
 27. 27
  Ikke gi slipp på alt-holde på den og bære på, prøv å ikke falle fra hverandre.
 28. 28
  Ha tro på deg selv, du er strålende. Du trenger bare å innse det. Du er hvem du er, og ingen kan ta det fra deg - det er ditt valg ikke din venns valg, ikke dine foreldres valg, er den din-helt din.
 29. 29
  Ikke skryte og være beskjeden. Det er ikke veldig vennlig å skryte og være beskjeden er snill.
 30. 30
  Når du er sint skjule det litt, når du er veldig sint la det løs, men prøver å stoppe uskyldige mennesker lider. Prøv å være en pasifist.
  • The Doctor bruker ikke skadelige våpen, er den mest dødelige ting han gjør for å bruke sin soniske skrutrekkeren på dem. Ingen drapet nødvendig, for all del gi dem et elektrisk støt og banke dem ut, men ikke skade dem.
 31. 31
  Vær rask på føttene. Hvis du trenger å løpe, løpe. Alltid være klar til å kjøre.
 32. 32
  Vær oppmerksom på alt rundt deg. Hvis noen trenger hjelp du vil være klar.
 33. 33
  Du kan snakke med en aksent, for eksempel en britisk aksent (selv om dette ikke er nødvendig). Ikke prøv en aksent som du er i stand til, og ikke bruke dialekten når rundt noen som naturlig snakker som sådan.
 34. 34
  Være nysgjerrig. Du vet aldri hvilken detalj kan spare liv og samtalene vil alltid være interessant.

Tips

 • Se hvordan legen snakker, og fungerer når våpen er pekte på ham. Hvordan reagerer han? Er han nervøs? Ro?
 • Se alle Doctor Who sesonger for mer info.
 • Har en slags innretning det er ikke veldig vanlig, og som kan brukes på mange forskjellige steder. Ta nyttige elementer med deg, for eksempel skrutrekkere, bloc-notes, etc., selvfølgelig skjønt, en god passform dress ikke vondt heller, og hvis du ønsker å gå videre til den tiende legen fortsatt, en lav-tail trench coat.
 • The Doctor har mange små setninger som han sier, som "brilliant", "fantastisk", "Geronimo" og "allons-y!" (Som betyr "la oss gå!" På fransk). Prøv å bruke disse til eller komme opp med dine egne utrop, helst noen i andre språk.