Wkano

Hvordan å plukke opp jenter i videregående skole

Dette er en guide på hvordan å plukke opp jenter i et high school-miljø. Enten du er fortsatt på skolen eller bare ønsker du var på skolen, plukke opp jenter over hele verden er i utgangspunktet den samme: være trygg, utstråler sjarm, og gjør en god samtale. Les videre for noen flere tips.

Trinn

Hvordan å plukke opp jenter i videregående skole. Nærme seg henne og føre til noe hensiktsmessig.
Hvordan å plukke opp jenter i videregående skole. Nærme seg henne og føre til noe hensiktsmessig.

Del 1: pick-up

 1. 1
  Nærme seg henne og føre til noe hensiktsmessig. Dette er den vanskeligste delen. Prøv å komme over nervene dine, ikke la dem vise i Stammers, høyt slurker eller svette. Føl deg trygg for å se selvsikker.
  • Snakke om noe riktig når du setter i gang. I bakhodet hennes, vet jenta sannsynligvis at du snakker med henne fordi hun ser pen, men du må i det minste later til å ha en grunn til å snakke med henne.
  • Så lenge det er fornuftig at du ville snakke med henne om det ut av det blå, gå for det:
   • Ikke begynn med en cheesy plukke opp linjen som "Hvis jeg var en stopp lys, ville jeg bli rød hver gang du gikk forbi, så jeg kunne stirre på deg litt lenger." La oss innse det: Dette fungerer sjelden. Øk sjansene dine ved å starte casual.
   • Du kan si noe sånt som "Jeg hørte du var i [så og så er] class. Min klasse suger, så jeg tenker om overføring i det hvis jeg kan. Hvor er det?"
   • Eller du kan prøve: "Hei, jeg så du heie sist fredag ​​på fotballkamp Når er neste hjemmekamp kommer til å være.?"
 2. 2
  Plukk en samtale forrett. Nå som du har satt deg selv i en sosial situasjon, vil du sannsynligvis trenger å ha en samtale forrett. Komme opp og snakker med henne er flott, men hvis du har ingenting å si etter at lead-in, kan det bli vanskelig fort.
  • Prøv en indirekte samtale forrett. En indirekte samtale forrett er der du bare begynne å snakke med henne uten å peke ut hvor vakker hun er. Husk å være trygg.
   • "Jeg leter etter en kvinnes perspektiv på dette. Jeg snakket akkurat med en venn som kjæreste slo opp med ham. Problemet er at hun holder ringer ham. Hvorfor gjør hun det?"
   • Eller: "Kanskje du kan hjelpe meg jeg er ny her og jeg vet egentlig ikke hva folk gjør for moro Hva gjør du og vennene dine gjøre i helgen..?"
  • Hvis du er litt mer trygg, kan du prøve en mer direkte tilnærming. Husk at denne tilnærmingen har en større sjanse for å backfiring, men det kan også virkelig imponere jenta.
   • "Jeg pleier ikke si dette, men du er absolutt den mest fantastiske jenta som jeg har sett i det siste... 3 minutter. Hei, mitt navn er [ditt navn]."
   • "Beklager å bry deg, men du ser for godt til å være alene akkurat nå. Du noe imot at jeg går med deg for litt?"
 3. 3
  Arbeid i komplimenter som samtale startere. Alle liker å bli smigret. Hvis det er i god smak, og du gjør det akkurat nok, kan du gjøre et stort inntrykk med en gang.
  • "Hei, de er fantastiske øredobber. Tok du dem?"
  • "Hei, det er en vakker kjole, gjorde du det selv?"
  • "Hei der, kunne jeg ikke unngå å legge merke til hvordan din kjole passer dine øyne. Det er en flott farge."
  • Uansett hva du gjør, ikke snakke om feminine kroppsdeler, som en regel. Nesten alle jenter er slått av når du snakker om sine bryster eller rumpe. Så ikke skyte deg selv i foten, holde seg til komplimenter henne hår, øyne, lepper, eller klær.
 4. 4
  Ikke kom på for sterk. Komme inn i en samtale er en god start. Men ikke spør for mye av henne på første pass. Hold det lys, og holde det raskt. Være ute av ansiktet hennes i fem minutter eller mindre.
  • Hvis samtalen har truffet en naturlig klippe, ikke vær redd for å bare si: ". Det var hyggelig å møte deg jeg vil se deg rundt litt tid?"
  • Hvis samtalen går veldig bra - hun lo og flørtet med øynene - be om telefonnummeret hennes. Bare en enkel, "Hei, kan jeg få telefonnummeret ditt? Kanskje vi kan møtes utenfor klasserommet?"
 5. 5
  Fortsett å snakke til henne rundt skolen. En samtale vil ikke alltid gjøre eller ødelegge deg, heldigvis. Hvis du ikke gjør det beste inntrykk på henne første gang, kommer tilbake og engasjere henne i samtalen. Hennes vakt kan komme ned.
  • Stille henne spørsmål for å holde henne snakke: "Hvordan liker du skolen?" "Har noen planer for college ennå?" "Hva klubbene har du hørt gode ting om?"
  • Fortell henne morsomme historier eller vitser. Jenter elsker gutter med en leken sans for humor. Holde ting lett, kanskje enda litt sarkastisk. Hvis hun gjør narr av deg, ikke ta det personlig, og ikke vær redd for å le av deg selv.
  • Være der for henne. Når hun er av på en svømmetur konkurranse eller hun konkurrerer i en debatt, vise henne at du bryr deg ved å være der. Hvis hun har gjort det klart at hun ikke liker det, ikke gjør dette. Men hvis hun er på gjerdet, dette kan spissen skalaene.
 6. 6
  Ikke sett henne på en pidestall. En av de største feilene gutta gjør når du snakker med jenter er å legge all oppmerksomhet på henne og ikke på seg selv. I stedet, jenter ønsker å vite hvor stor av en fyr du er. Ikke skryte om deg selv, men forstår det er greit å fortelle henne om de kule tingene du gjør i livet ditt (f.eks gitar, Snowboard, Sport, Fotografi, Jobs, etc.). Det må være en jevn balanse mellom både mennesker her.
  • Bare fordi du validere en jente betyr ikke at hun vil validere deg tilbake. Akkurat som hvordan du bare validere jenter som er attraktive, de vil bare validere gutter som er attraktive. Så vise henne hvordan du er attraktiv med dine interesser, holdninger, verdier og hobbyer.
 7. 7
  Lukke avtale. En stor feil gutta gjør er at de aldri spørre jenta ut til en dato eller aldri få nummeret hennes. De ikke eskalere. Du må holde på eskalerende relasjonene du har med jenter.
  • Eskalere fysisk starter med hemmelige håndtrykk å kile kamper til klemmer og kysser.
  • Eskalere conversationally ved å få nummeret hennes og snakke med henne over telefon, hvis du er for sjenert til å gjøre det så be om deres MSN, Facebook, Myspace, eller LinkedIn.
  • Mange gutter aldri be om en jente telefonnummer. Jenta tar dette som et tegn på at fyren ikke liker dem. Ikke faller inn i dette scenariet.

Del 2: self-forbedring

 1. 1
  Har noen stil. Å ha en stor sans for mote og å ta vare på hygiene din er to av de viktigste faktorene for å bestemme hvor attraktiv du er til jentene på skolen din. Hvis du for øyeblikket iført stripete gensere, klosset jakt jeans, og tennissko, er det tid for en forandring. Fikse opp håret, kjøpe noen skjorter som passer deg, og begynne å bruke flere dapper sko.
  • Holde ren. Jenter er suckers for rene gutta. Dusje regelmessig, tanntråd og pusser tennene to ganger daglig. Du trenger å lukte fint å gjøre inntrykk.
  • Kjøpe eller finne noen lave, slim fit bukser eller jeans. Hvis du er på den tyngre siden, baggier bukser er trolig bedre (men ikke gå seg vill i et hav av stoff). Skinny jeans som klem hver tomme av bena er trolig ikke den beste passform, med mindre du er sikker på at du kan trekke den av.
  • Kjøpe eller finne noen trim krage skjorter. Du trenger ikke drager eller tribal mønstre på skjortene dine for å imponere jentene. En enkel pledd, en-tone, eller stripete mønster vil gjøre.
  • Kjøpe eller finne noen myke, enkle gensere eller jakker. Gi jentene en unnskyldning for å komme nær deg. V-hals er i stil for tiden. Crew nakker og hettegensere også fungere. Gå med hva du tror vil se bra ut på deg.
  • Få en fin frisyre. Ja, du kan ha til Shell ut mer enn 15€ for en hårklipp. Men det vil være verdt det. Se gjennom magasiner som GQ eller Vanity Fair og ta et bilde sammen med noen som har kuttet du ønsker.
 2. 2
  Vær vennlig. Jenter er naturlig tiltrukket av gutter som har mye av "sosiale bevis." For å få sosiale bevis, må du være "populær", som betyr ganske enkelt at du bare trenger å gjøre en masse venner. Så vær mer pratsom og bli kjent med folk på skolen din, din klasse, etc. alltid smil og latter. Prøv å ha en god tid med alle. Hvis du ikke ser ut som du koser deg, du er en turn-off.
  • Bli involvert i hva du liker. Videregående skole kan være tøff for mange av oss fordi vi er fortsatt å finne ut hva vi liker og hva vi ikke gjør det. Hvis du har hobbyer, interesser, eller kuriositeter, finne andre mennesker som deler som deler lidenskapen. Sjansene er du vil komme sammen med dem.
  • Gjør tjenester for andre mennesker. Ikke la andre folk går over deg og utnytte deg, men hjelpe folk som synes troverdig og pris. Din sosiale aksjen vil klatre.
  • Gjøre ting utenfor skolen. Fyren som er koblet til en sosial scene utenfor skolen tiltrekker seg mange mennesker (gutter og jenter) fordi skolen scene ofte mangler den kanten og røre.
 3. 3
  Stå opp for din tro. Jenter elsker gutter som har mål i livet og stå opp for seg selv. Hvis en jente bestemmer seg for å bli slem mot deg, ikke godta det. Fortell henne at det var ikke en hyggelig ting å gjøre, og bli ferdig med henne. Ikke vær en total idiot om det selv, men heller si det på en måte av å snakke med din lille bror eller søster. Det er ufarlig, men du vil være sikker på at de gjør det rette.
 4. 4
  Ikke vær redd for avvisning. Selvfølgelig er avvisning vanskelig: Ingen ønsker å føle at de er utilstrekkelig på noen måte, og blir avvist gjør oss føler det slik. Men å bli avvist er en del av livet.
  • Ikke pin alle dine håp på en enkelt jente. Pin håp om henne etter at du har startet et forhold, hvis du kommer så langt. Men det er nok litt usunt å gjøre det før da.
  • Hvis du ikke blir avvist noen av tiden, er du ikke prøver. Normale gutter - gutter ikke navngitte Brad Pitt eller George Clooney - bli avvist hele tiden. Hvis du ikke blir avvist, er du ikke sette deg der ute.
  • Holder på å prøve. Trekk deg opp når en jente kaster deg ned. Hvis du sitter rundt og sture om problemene dine, la din selvtillit ta en alvorlig hit, du faktisk bli mindre attraktiv for andre jenter. Prøv å holde deg lykkelig og tykk-skinned.

Tips

 • Ikke plag henne hele tiden. Hvis du har kommet til det stadiet av "venner", gjør ikke teksten hennes 24/7 eller melding henne når hun går online. Mang en vennskap og mulige kjærester har gått tapt på den måten.
 • Gjør dine intensjoner klart og rett på sak, hvis du er bekymret for at noen andre kan være interessert i henne. Ikke sakte snike i det faktum at du er interessert, fordi hun ikke kan få det eller noen andre skal få henne.
 • Husk, vær vennlig, alltid. Ikke handle altfor sint eller tøff. Ikke handle altfor pysete eller mottakelig. Ha det gøy med folk og alltid huske å bo med stil.
 • Den du minst venter kan være din perfekte match.
 • Ikke forføre. Det er en hel fellesskap av gutta som brøt ned tiltrekning og forførelse inn i en eksakt vitenskap og kunst som kaller seg selv på "Pick Up Artist Community" eller "Seduction Community". Sjekk ut High School PUA Forum ved googling det. Noen Pick Up Artists du kanskje ønsker å se på er Tyler Durden, AFC Adam, Carlos Xuma, og mer, som kan alle bli funnet i PUA samfunnet.

Advarsler

 • Vær forsiktig så du ikke å fornærme jenta når du erte henne. Jenter i videregående skole er usikre, så du må være forsiktig noen ganger. Husk at jenter kan le av seg selv og spøk, men deretter snu en si du var bety.