Wkano

Hvordan å rette håret uten å skade håret ditt

Hår rettetang kan skade håret hvis det gjøres feil. Ta vare på håret ditt ved å følge instruksjonene. Feilaktig bruk vil skade håret og brenne deg.

Trinn

Hvordan å rette håret uten å skade håret ditt. Sørg for at håret er helt tørt.
Hvordan å rette håret uten å skade håret ditt. Sørg for at håret er helt tørt.
 1. 1
  Sørg for at håret er helt tørt. Vått hår og varme apparater hører ikke sammen, og dette bør være felles kunnskap, men mange prøver å rette fuktig hår - som er like farlig. Lyst til å koke håret ditt? Nei, tror ikke det.
 2. 2
  Få en pålitelig heat protector. Serum er vanligvis best når de får rett inn i håret ditt, men hvis du vet om en god spray du kan prøve det. Sørg for at det er en god kvalitet beskytter. Gni den over hele håret og gi håret tid til å absorbere det, slik at det er brukt jevnt.
 3. 3
  Varm rettetangen opp. Bare velge en varme du absolutt trenger. For personer med rett eller løst bølgete hår, trenger du egentlig ikke trenger å varme opp rettetangen opp til 200 grader - 180, 150, rundt dette området bør gjøre jobben. Bare personer med svært krusete, tykt krøllete hår bør gå rett opp til 200 grader.
 4. 4
  Starter ved røttene og flytte sakte ned. Jo saktere du går jo raskere vil det bli rettet, noe som betyr at du ikke trenger å gå over den endeløse tider og bryte håret. Prøv å ikke gå over hver del av håret mer enn fem ganger. Hvis du ønsker å gjøre det mest mulig effektivt, ikke bare glatte rettetangen over blings av hår-klemme det på den øverste delen av det blings / strand, tell sakte til ti eller femten sekunder, og deretter flytte den ned til du får til endene. Det tar lengre tid, men er langt mer effektive, spesielt hvis rettetang er liten eller gammel.
 5. 5
  Påfør gel eller hårspray for å holde håret i takt. En rettetang serum / spray vil gjøre triks også, så vil ikke frizz produkter. Jo mer du arbeider for å holde håret rett lenger, jo mindre tid du har til å rette og skade den.
 6. 6
  Deep tilstanden håret ukentlig. Som en unnskyldning for å tørke den ut, sørg for at håret får en vanlig dosering av fuktigheten det Begjær. Du trenger ikke å kjøpe dyre produkter. Olivenolje kan varmes opp og masseres inn i håret lett, og er kjent for sin evne til å styrke glans og fuktighet til håret. Det finnes også tonnevis av hjemmelaget rettsmidler tilgjengelig på nettet.
 7. 7
  Trimme hver sjette uke. Dette vil forhindre flisete tupper - et vanlig problem når utretting - fra å bli verre. Det også blir kvitt skadede ender, blir den delen som tørket ut mest.
 8. 8
  Når du påfører balsam i dusjen, massere det inn, pop en dusj cap på og la den mens du vasker. Dette gjør at produktet å sive inn i håret og virkelig gi den behandling og fuktighet det craves fra utretting skade.

Tips

 • Bruk balsam hver gang du dusjer å holde håret sterk og trygg.
 • Bruk et klipp for å sette opp ryggen og rett i lag for en litt lengre utseende.
 • Ikke blås tørt vått hår, fører det til skade, og det vil ikke gjøre det noe rettere. Håndkle tørke den.
 • Bruk en behagelig mengde kraft (ikke skade deg selv)

Advarsler

 • Ikke rette håret med fuktig hår!
 • Ikke rør den varme delen av rettetang, vil det brenne deg.
 • Hvis rettetangen er for varmt å ta på, ikke bruk det!
 • Ikke bruk rettetang i dusjen.

Ting du trenger

 • Flat Iron eller Blow Dryer
 • Hårspenner eller Hair Slips
 • Kam eller børste
 • Rette Spray eller Anti-Frizz Cream
 • Leave in conditioner