Wkano

Hvordan å se pen på skolen

Du trenger ikke en komplisert, tidkrevende skjønnhet regime for skolen. Dette problemfri plan vil hjelpe deg å se frisk, men preparert for skolen. Og når du ser bra ut, føler du deg bra! Så bare følg trinnene.

Trinn

Hvordan å se pen på skolen. Klapp ansiktet tørke og påfør fuktighetskrem.
Hvordan å se pen på skolen. Klapp ansiktet tørke og påfør fuktighetskrem.
 1. 1
  Begynn med å vaske ansiktet med en mild ansiktsskrubb, deretter en krem vask. Sjekk at det du bruker er egnet for daglig bruk, fordi hvis det er for tøffe det vil tørke ut huden din.
 2. 2
  Klapp ansiktet tørke og påfør fuktighetskrem. I motsetning til hva noen tror, ​​bør du bruke fuktighetskrem uansett hudtype du har. Hvis du har fet hud, bruk en lettere en. Du kan også velge å bruke øyekrem på dette punktet (ikke bruk vanlig fuktighetskrem på øynene fordi huden rundt dem er svært tynn og delikat).
 3. 3
  Finne en foundation som passer din hudtone, eller det er bare litt lysere. Teste den på kjeven / baksiden av hånden din. Dypp din foundation børste i (The Body Shop gjør fine de) og dot foundation på kinn, nese, hake og mellom øynene. Arbeid utover, spre foundation over ansiktet ditt. Sørg for at du går opp til hårfestet ditt og langs kjeven din (og litt lavere). Ikke bruk for mye - litt går en lang vei!
 4. 4
  Bruk concealer. DAB en liten mengde under øynene og over eventuelle urenheter og bland lett med ringfingeren.
 5. 5
  En vask av peachy krem blush gjør at du ser våken og klar til å møte dagen. og prikk den på epler av kinnene, deretter blande oppover.
 6. 6
  En liten skur av løs gjennomsiktig pudder over hele ansiktet ditt vil sette din makeup av din fargetone slik at du ikke ser ut som et spøkelse, og kontrollerer glans og gir en nydelig matt finish. Men hoppe over dette trinnet hvis du har mørkere hud, som det vil gjøre det ser ashy.
 7. 7
  Nå for øynene! Spre en beige / krem ​​skygge over hele lokket og opp til pannen bein. Deretter feie aa lys rosa skygge slik at du ser ung og naturlig noen nyanser mørkere langs bretten og det ytre, øvre vippekanten. Dette gir øynene en "skygge"-effekt. Avslutt med et sveip av mørk brun / svart over den øvre lokket (og blyant begge fungerer bra). Arbeid utover, så når du når kanten av øyet ikke forlenge linjen for mye, bare gjøre en liten, søt flick på de ytre hjørnene. Da gjelder mascara og gjøre vippene har volum og curliness
 8. 8
  Fullfør utseendet med noen leppe smør og en glatt av peachy eller lys glitrende lipgloss. Vakkert!
 9. 9
  På kvelden bruker fem minutter gir neglene et strøk klar / lekkert lakk for å holde dem skinnende og sterke. Nappe øyenbrynene i en myk ren bue.
 10. 10
  Nå for håret! Hold håret rett, og kanskje og bare sette en liten bit av mus før curl, og det gir litt volum og også prøve å ha en hestehale du kan også sette en Snooki-esque bump i den. Bruk den i minst to ganger i uken og håret ned i minst tre ganger i uken og resten... som du vil ha det!
 11. 11
  Nå for antrekket ditt, velg noe som er søt. Om sommeren, for eksempel, kan du en neon skjorte eller skinny jeans eller noen søte små shorts vise hud eller slitasje flip flops eller converse eller leiligheter og en kul uformell skinnjakke.
  • Vår: Lys jeans, svarte Uggs, oliven t-skjorte og noen søte jakke som passer ditt utstyr.
 12. 12
  Så gå til skolen og vise din egen varm og søt stil av moteriktige klær og lage din egen stil på klærne dine alltid være deg selv og ha det gøy: p
 13. 13
  Være hygienisk. Barbering, dusj, slitasje deodorant og parfyme, slitasje panty-liners/pads/tampons /, ta på fuktighetskrem, og pusser tennene med en whitening tannkrem to ganger om dagen.

Tips

 • Husk alltid å smile.
 • Sørg for at leppene er myke og fuktig.
 • Prøv å ikke over sminke, hvis det ser ut som for mye, er det sannsynligvis. Bare ta litt av, eller gjøre det litt mer subtil.
 • Prøv ikke å se falske.
 • Har din egen stil!
 • Naturlige makeup er nøkkelen
 • Vaske håret kvelden før hvis du trenger å spare tid. Du kan flette den mens den ennå er våt å spare tid.
 • Pass på at du ikke tiltrekke deg oppmerksomhet ved å ha et annet utseende, bare se naturlig!
 • Hold hår naturlig, det trenger ikke å være poker straight eller fjærende krøllet.
 • Gode ​​makeup børster virkelig kan gjøre en forskjell, så ikke nøl med å bruke litt mer på dem.
 • Du bare trenger foundation hvis huden din tone er ujevn. Hvis du har selv hud, trenger du bare fuktighetskrem og kanskje litt pudder.
 • Ikke legg for mye sminke, men nok til at du ser vakker. Husk skjønnhet er også inne.

Advarsler

 • Ikke overdriv for skolen. Makeup bør være avslappet og subtile, hvis du ser fake det er ikke det beste utseende og folk vil snakke om deg bak ryggen din.