Wkano

Hvordan å se yngre og føler seg bedre

Mange av oss fortsatt søker etter den Fountain of Youth. Vi går til alle ytterligheter for å se yngre ut. Vi tilbringer endeløse dollar på kirurgiske ansiktsløftninger til bioxin behandlinger. Det finnes andre metoder, ikke så drastisk, for å bistå i å gi oss et mer ungdommelig utseende, gjøre oss bedre om oss selv, og ikke så dyrt.

Dessuten ser yngre er ikke alltid om stor hud eller en veldig bra kropp. Noen ganger er det små ting vi kan gjøre for å hjelpe oss å dukke år yngre enn hva vi egentlig er. Les nedenfor for noen tips.

Trinn

Hvordan å se yngre og føler seg bedre. Spis et sunt og næringsrikt kosthold og drikke vann hver dag.
Hvordan å se yngre og føler seg bedre. Spis et sunt og næringsrikt kosthold og drikke vann hver dag.
 1. 1
  Spis et sunt og næringsrikt kosthold og drikke vann hver dag. Hører du det hele tiden, du er hva du spiser. Riktig ernæring er nøkkelen til å se ditt beste og leve et lengre, sunnere liv.
 2. 2
  Prøv å unne deg en ukentlig badstue. Dette hjelper blodet i huden din sirkulere bedre og bringer alt av sunt å din ansikt. Du ser bedre og yngre! Badstuer huden din super myk og du vil få en umiddelbar sunn glød!
 3. 3
  Vask ansiktet minst to ganger om dagen, med en myk vaskeklut. Bruk en exfoliate en gang i uken for å fjerne død hud, fukte å erstatte den fuktighet fjernet fra behandlingen.
 4. 4
  Bruk en god kvalitet skjermen for å beskytte huden din til å avverge hudkreft.
 5. 5
  Trene for å forbedre formen og muskel tone. Inkludere både aerob (kardiovaskulær) samt anaerob (styrke-building) trening for å være passe, trim og føler stor lenger.
 6. 6
  Lær for å ha en, i stedet for negativ holdning. Måten du tenker, reflekterer over hvordan du ser ut. Frowning forårsaker rynker raskere enn smilende og gjør at du ser mindre attraktiv.
 7. 7
  Lære noe nytt. Du ser det best når du føler deg oppfylt.
 8. 8
  Ikke noen gang begynne å røyke eller slutte. Oksygen er vår beste venn. Temaet for røyking er en tornefull en når det gjelder å gi det opp. Det har vært vitenskapelige studier som har pekt på det faktum at røyking utgivelser billioner av frie radikaler, og disse er ikke bra for kroppen din eller din hud. Frie radikaler drepe celler på ethvert stadium av sin utvikling. Det constricts også capilliaries i ansiktet slik at du ser veldig blek.
 9. 9
  Det er et personlig valg, men klart det har en skadelig effekt på kroppen og dens prosesser
 10. 10
  Nummer én ting som alder folk er deres frisyre. Hvis du ønsker å se yngre, holde tritt med utviklingen. Ikke bli sittende fast i en stil du har vært på seg i årevis. Kjøp en frisyre bok og ta det med til stylist.
  • Hvis din stylist er gammeldags få en ny. Se på dagens skuespillere eller skuespillere. De er oftest oppdatert, og du kan følge deres stil, men modifisere den til å gjøre den til din egen.
  • Fargelegg din håret. Få en vakker farge som fungerer med din hudtone, og legge til noen høydepunkter eller lavmål hvis blonde å gi den dybde. For veldig mørkt hår, lette opp. Hår som er for mørk kan være harde.
  • For hår som er for lys, legg til litt lavmål. Ashy og altfor lyse farger kan vaske deg ut. Gull toner er flott for å legge farge. Ikke vær redd for rødt. Rødt og gull er fargene på ungdom og vitalitet.
  • Hold hår og makeup effekter naturlig. Det betyr å farge håret og bruke sminke, men gå for en naturlig effekt.
 11. 11
  Makeup bør være lett og luftig. Gå for en lett fuktighetskrem, fuktighetsgivende huden brightener for en base. Følg med en lys pulver og deretter børste på en liten mengde rosa blush på kinnene.
 12. 12
  Eye toner bør være nøytral og myk.
 13. 13
  Kjøp en leppestift som gjør tennene vises hvitere (men unngå brune fargetoner). Hvitere tenner gjør at du ser yngre ut.
  • Holde leppene fuktige og glattet. Rynkete lepper er en død giveaway.
 14. 14
  Snakker om hvitere tenner, får en tann whitener, eller gå til tannlegen og få det gjort. Dette tar år av umiddelbart.
 15. 15
  Hvis du kan få en ansiktsbehandling en gang i uken, gjøre det. Hvis ikke, prøv å gå en gang i måneden. De manipulasjoner er bra for huden tone. Hvis du ikke har råd til dette, så gjør en hjemme ansiktsbehandling med en honning maske. (Les min honning maske artikkelen).
 16. 16
  Hold neglene gjort, men holde dem lys. Det er ungdommelig å ha en naturlig virkning.
 17. 17
  Hold hendene fuktig hele tiden. Tørre hender er en død alder giveaway.
 18. 18
  Mote er nummer to største feilen folk gjør. Hvis du ønsker å se yngre, må du kle ung, men ikke for ung. Det er slikt som å gå for langt.
  • Se på utstillingsdukker i butikken. Ikke gå til den gamle damen eller mannen avdeling. Bo i juniorer. Ikke la deg rive med. Hold det unge, men ikke for ung. Hvis det ser bra ut på en ti år gammel, er det ikke for deg.
  • Se i dagens magasiner og se hva folk har på seg. Riv ut moter du tror er ungdommelig og at du kan bære. Selv om du ikke tror du kan bruke den, kan du prøve den på. Ungdom handler om å prøve nye ting, ta sjanser og være spontan.
 19. 19
  Hold deg oppdatert med alt nytt. Det er vanskelig ikke å vises gamle når du ser ut til å bli sittende fast i det forrige århundre, og vet svært lite av den moderne verden.
  • Lytt til ny musikk. Ikke bli sittende fast i gamle ting. Prøv å lytte til minst et par nye sanger hver uke. Dette vil hjelpe deg holde deg oppdatert. En ung holdning er svært viktig å se unge.
  • Prøve nye ting. Bli involvert i en sport, eller ta en klasse. Dette vil hjelpe spesielt hvis du er involvert med yngre mennesker.
  • Lær noen unge vilkår. Lytt til hvordan yngre mennesker snakker. Plukke opp noen nye språket. Hvis du kan snakke og forstå yngre folk, vil du se yngre.
 20. 20
  Smile mye. Unge mennesker har lyse øyne og lyse smil. Når du smiler det kan ta år av umiddelbart.
 21. 21
  Mens mange mennesker ville vurdere å kle seg i en yngre mote, for å være et klart nei, har det vist seg at hvis du ser på aldersgruppen 5-10 år yngre enn din nåværende alder, er det ofte gjør det mulig å vedta klesstiler og synes å være en yngre individ i kraft av foreningen. Se på noen ot fhe eldre kvinnelige filmstjerner (Jane Fonda, Diane Keaton etc) for å få et godt perspektiv på hva som kan gjøres.
 22. 22
  Viser spenning på ansiktet ditt stivner ditt utseende og gjør at du ser sint noen ganger, så slappe av litt, viser en svak smil og dette vil visuelt myke linjene i ansiktet ditt, slik at du ser yngre ut. Se i speilet eller annen reflekterende overflate for å oppnå det ønskede resultat. Dette kan ta litt øvelse for å redusere langvarig vane.
 23. 23
  Når ute og farter eller hjemme bruk eller migrere til mykere belysning områder som disse har en positiv effekt på utseende. Harde belysning slik som lysrør forårsaker skarpe kontraster og sterk utseende. Hjemme bruk nedtonet belysning eller myke toner, pærer, nyanser og lamper.
 24. 24
  Spille hver dag, la løs din indre barnet. Hvis du har barn eller barnebarn leke med dem se sine morsomme påfunn. Dyr kan også være en kilde til morsomme øyeblikk, men positive interaksjoner med dem også ha en gunstig effekt på deg. Samstemme med dine naturlige omgivelser. Ta en spasertur etter en grunn elv eller bekk og lytte til gurgling og boblende vann som det lekent gjør sin vei nedstrøms.
 25. 25
  Iført formelle klær gjør at du ser eldre, så se etter trender i nedre aldersgruppe (noen 5-10 år yngre enn deg nåværende alder) og velge noe å bære fra sine områder.
 26. 26
  Når møtt med en utfordring, gi det en sjanse, vil du bli overrasket over buzz det gir deg når du prøver nye ting. Dette gir deg en god følelse inni som betyr at du føler deg bedre om deg selv.
 27. 27
  Syng for deg selv, fløyte eller gjøre noe som gjør at du føler deg bra. Alle disse tingene gjør deg positivt fylt til randen om livet som igjen gjør at du føler deg bra inne med påfølgende gode virkninger på deg.
 28. 28
  Se etter selv ved å ha en boble bad, suge opp fuktighet og når du er ferdig å beholde fuktigheten ved å gni baby olje inn i huden, spesielt rundt øynene, pannen, munnen og halsen. Dette vil bidra til å redusere effekten av aldring på huden.
 29. 29
  For menn er glattbarbert er bra, men unngå langt hår også. Hold kinnskjegget til en kort lengde
 30. 30
  Der det er mulig bruke naturlige produkter, da disse er lite sannsynlig å inneholde sterke kjemikalier eller enda bedre prøve økologiske hudpleieprodukter
 31. 31
  Fukter direkte etter å ha dusjet, kanskje med en aloe eller havregryn baserte forberedelser for å unngå at huden tørker ut.
 32. 32
  Brown leppestift nyanser er ikke fargene på valg spesielt når du blir eldre. Velge creamier farger eller enda glossy leppestifter (for å gjøre leppene vises plumper)
 33. 33
  Prøv curling øyevippene etter din mascara som tørket. En annen ønskelig effekt kan være fôr øynene (flekker kan være effektive)
 34. 34
  Problemer med tørr hud på hendene og føttene, en kombinasjon av advocado oljer på hender og føtter før du tar kvelden vil hjelpe
 35. 35
  Få nok søvn, hvile ofte når du føler deg sliten. Søvn og hvile er kroppens måte å lade systemet. Det har gunstige effekter ved å redusere reaksjonstiden til dagligdagse hendelser og øker motstand mot sykdom. Minne og IQ er generelt bedre etter en god natts søvn.
 36. 36
  Bruk en kontur pute med en silke putevar (reduserer fine linjer i ansiktet)
 37. 37
  Søvn er en utmerket stress Buster, som kan være en annen faktor i aldringsprosessen. Unngå stress der det er mulig. Ta et avslappende bad er en annen måte å redusere effektene av stress. Eller prøv aromaterapi.
 38. 38
  Stress øker aldringsprosessen og spiller kaos med stoffskiftet, så noe som reduserer stress er bra for eksempel latter, lek osv..

Tips

 • Ta multivitaminer for vitalitet og helse.
 • Passe på huden din. er en viktig alder giveaway. Shea smør har alle vitaminene du trenger og det kommer i mange former.
 • Hold BMI i normale grenser. Husk at når du blir eldre, blir for tynn fremhever rynker og mangel på muskel tone (det skjer med oss alle, er huden vår ikke lenger så fleksibel enn den var da vi var unge), kan det være lurt å få litt vekt hvis dette er tilfelle for deg. På den annen side, unngå overvekt heller, ekstra pounds kan bli årsaken til noen helsemessige problemer ved alderdom.
 • Det er mange fine produkter tilgjengelig for å ta vare på huden din til å bli funnet i kjøpesentre, eller rabatt butikker, priset som passer ditt budsjett.
 • Prøv å unngå soling. I stedet for naturlig soling eller gå til en tanning booth (sistnevnte en stor no-no) bruker en tanning lotion.
 • Hvis øynene er blodskutte, bruker et produkt som visine. Bare ikke bruker til daglig. Røde øyne er aldring.
 • Det finnes også produkter rettet spesielt for menn.

Advarsler

 • For mye eller for mye sauna kan skade i stedet for hjelp. Alt med måte er best.
 • Ikke gjør desperate forsøk på å vedta nye moter og manerer å "se" unge, fordi det gjør at du ser ynkelig.