Wkano

Hvordan å snakke med en fyr uten å fryse opp

Dette er de mest vanlige ting barna rundt midten og videregående skole gå gjennom.

Trinn

Hvordan å snakke med en fyr uten å fryse opp. Avgjøre om han er din venn ennå eller ikke.
Hvordan å snakke med en fyr uten å fryse opp. Avgjøre om han er din venn ennå eller ikke.
 1. 1
  Avgjøre om han er din venn ennå eller ikke. Hvis han ikke er din venn, må du jobbe med å få nærmere. For å gjøre det, må du snakke med sine venner at du er komfortabel med å snakke til. Hvis du ikke er komfortabel med å snakke til noen gutter, så vi må starte fra scratch.
 2. 2
  Bare slappe av! En fyr er som et dyr. Det høres kanskje morsomt, men det er som hvordan du føler deg redd for dyr som hunder, aper, osv. I virkeligheten, de frykter deg mer (som betyr, for gutta, at mange gutter føler nervøs for å si noe "teit" eller støtende fordi de kan 't avgjøre hva en jente forventer, enn si ønsker, fra dem).
 3. 3
  Finn ut hva han inn. Hvis han er en jock, gå til hans spill. Hvis han er en geek, skiller seg ut i klassen. Bruk denne kunnskapen til din fordel, men ikke prøv å være for stalkerish. Men dette avhenger også fyren. Noen ganger vil han ikke engang merke til deg. Andre ganger, vil han merke at du plutselig elsker det han elsker eller går hvor han går og han vil synes du er stalkerish. Andre ganger, hvis han ser du gjør disse tingene, kan han mistenker at du liker ham, som ikke nødvendigvis en dårlig ting, siden du kommer til å være å fortelle ham at du liker ham til slutt (hvis du vil).
 4. 4
  Hvis du er i samme klasse som ham, spør ham hva leksene var (selv om du allerede vet eller selv om du ikke har noen lekser). Dette gjelder også for å be om hjelp på et oppdrag, låne en penn, eller en annen triviell sak. Bare prøv å gnist en samtale.
 5. 5
  Når du begynner å få lite snakk, spør ham om han kommer til en av dansene eller fotball spill eller noe. Hvis han spør deg hvorfor så bare si du var bare lurer på, gi ham et smil og gange Dette kan antyde at du like ham, er som faktisk er en god ting. Også, kan dette gjøre deg virke spennende og han natt ønsker å vite hva den virkelige grunnen var du spør ham.
 6. 6
  Hvis dette ser ut til å ha virket, spør ham ut eller vente til han spør deg ut. Du har allerede jobbet med ikke fryser opp og nå er han mest sannsynlig kommer til å be deg ut. Hvis han er den sjenerte typen vente litt lenger, og hvis han gjør ikke mannen opp, så spør ham ut selv. Derfra ting vil arbeide seg ut.

Tips

 • Ikke vær klengete og irriterende, eller vil du bare dytte ham vekk. Velg ditt emne nøye.
 • Spør ham for en kommende hendelse skjer, hvis han kan komme.
 • Spør ham hva gårsdagens lekser var, for å dobbeltsjekke.
 • Trene mye foran speilet. Vær kreativ med håndbevegelse, kroppsspråk, din tone, og øynene bevegelse.
 • Øv med din bror eller annen mannlig venn om nødvendig.

Advarsler

 • Ikke plage ham, dette er ikke attraktiv han er mann og må føle at han har personlige plass, og hvis du er irriterende han vil lure på om du er riktig for ham og hva du ville være hvis du noen gang gikk ut.
 • Se på hans følelser og ikke gjøre ham til å føle seg presset til å handle på en bestemt måte, bare være deg selv, og han vil være i stand til å slappe av rundt deg, vil han plukke opp vibes.
 • Ikke under noen omstendigheter la ham slippe unna gjennom fingrene, ikke vent for lenge med å gjøre ditt trekk. Være slu, men gjør det klart at du liker ham eller han kunne begynne å flørte med noen andre, kanskje til og med en av dine venner. Gjør det klart til vennene dine at du liker ham og tilbake av, men ikke fortell dem direkte fordi i øynene av din forelsket som ikke flørter eller en klem, det klamrer, irritasjon og besettelse.
 • Hvis du fryse opp, bare føre til slutten av samtalen, og smile og gå. Men vær sikker på at dine venner eller din buss venter på deg slik at du ikke ser ut som en einstøing foran ham.