Wkano

Hvordan å snøre støvlene

Kanskje du aldri har eid støvler før, eller kanskje du vil ha noen tips om unike stiler av boot snøring. Snøring støvlene er lik snøring sko, men den ekstra rom kan for noen flere alternativer. Denne artikkelen vil lære noe av det grunnleggende og noen ekstra ser for støvlene dine.

Trinn

Hvordan å snøre støvlene. Begynn snøring støvelen.
Hvordan å snøre støvlene. Begynn snøring støvelen.
 1. 1
  Velg boot blonder. Mest sannsynlig har du en høy par støvler, men vær sikker på at med uansett stil av støvler du eier, få riktig lengde lisser. Spør en ekspeditør for å få råd eller lese pakken for å finne riktig boot blonder lengde.

Diagonal Linjesprangmetoden

 1. 1
  Begynn snøring støvelen. Fra bunnen, sette lisser gjennom utsiden av maljene. Trekk blonder opp vertikalt så langt de går for å sikre at de er selv.
 2. 2
  Kryss først blonder diagonalt over tungen og sett inn i andre eyelet fra utsiden inn.
 3. 3
  Fortsett snøring, å være sikker på å sette inn den ene siden alltid før den andre for å holde ensartet mønster helt til toppen av støvelen er nådd.
 4. 4
  På toppen, enten knytte lissene i en bue og brette løkkene og ender i, eller feste endene og tuck in, for å holde den fra å se rotete.
 5. 5
  Gjør det samme for den andre støvelen, bare pass på å sette motsatt side side blonder krysset over toppen for å lage en symmetrisk utseende.

Rett over Linjesprangmetoden

 1. 1
  Starte lissene på samme måte som for diagonale lisser, men i stedet for å krysse blonder over tungen, bringe den under neste eyelet opp på den siden og sett den inne-ute på det tredje hullet fra bunnen.
 2. 2
  Kryss blonder over tungen og sett den utenfor-in rett over fra hullet den kom fra.
 3. 3
  Ta den andre blonder fra det nederste hullet og ta det opp under til stroppehullet rett over den første. Sett blonder innsiden ut og bringe den horisontalt over til det andre hullet på den andre siden.
 4. 4
  Sett blonder utenfor-in og bringe det under igjen, hoppe over hull som den andre siden blonder vil gå inn.
 5. 5
  Fortsett snøring til toppen. Den andre støvelen kan utføres på lignende måte.

Tips

 • Hvis du velger å tie av dine blonder, vil du ikke være i stand til å få få bootsene av uten mye arbeid.
 • På grunn av måten snørestøvlene passer, kan de gni hæler. Du kan kjøpe hæl inserts (gode) for å holde føttene fra å bevege seg rundt så mye inne i støvlene.
 • Hvis du eier en katt, sett katten utenfor rommet før snøring eller unlacing støvlene dine. De prøver å "hjelpe" ved å jage lissene.
 • Sølv blonder ser flott med sorte støvler.
 • Snørestøvlene ta mye arbeid å sette på eller ta av, så hvis du er presset for tiden, våkner opp tidligere for å håndtere dine støvler. Det gjelder spesielt for knehøye boots, som det kunne ta med opp til 5 minutter (per boot) å snøre dem opp.
 • Hvis du snøre støvlene dine rett over, vil lissene ende opp på samme side på toppen. Bare tie i en rask halvstikk-knute, brette dem inn, og du er klar til å gå.