Wkano

Hvordan å spørre din forelsket for hans mobiltelefonnummer

Du sitter i klassen ved siden knuse din, og ingen gjør mye av noe. Det er en perfekt mulighet for deg å be om sin mobiltelefon nummer! Men vent, hvordan vil du gjøre det!

Trinn

Hvordan å spørre din forelsket for hans mobiltelefonnummer. Start en samtale med knuse din omtrent fem minutter før klassen din er i ferd med å ta slutt.
Hvordan å spørre din forelsket for hans mobiltelefonnummer. Start en samtale med knuse din omtrent fem minutter før klassen din er i ferd med å ta slutt.

Her er noen metoder du kan velge:

Den subtile, uformell metode

 1. 1
  Start en samtale med knuse din omtrent fem minutter før klassen din er i ferd med å ta slutt. Snakke om noe han liker - TV-programmer, filmer, sport, hans hobbyer osv. Sørg for å være rolig og avslappet, men likevel synes interessert.
 2. 2
  Et minutt eller så før de ringer, ser på klokken og si, "oh man, er klassen nesten over! Her gir meg nummeret og jeg ringer deg senere." Ikke vær desperat og gal når du sier dette. Forbli rolig som om du gjør dette hele tiden.
 3. 3
  Hvis han nekter, bare tilfeldig riste den av og si, "oh, ok. Vi kan bare snakke i person i morgen!" Ikke la det komme til deg hvis han sier nei. Noen gutter er bare ikke komfortabel med det. Men hvis han sier nei, vent en stund før du prøver å spørre igjen... Ellers vil han ta på.
 4. 4
  Hvis han sier ja, og gir den til deg, så ikke gå gale der. Bare si takk og smil for nå. Du kan bli opphisset senere!

Den flat-out-metoden

(Dette bør bare brukes hvis du allerede er ganske gode venner, eller hvis du er en dristig person)

 1. 1
  Gå opp til knuse din og bare be ham om nummeret hans, og sa noe sånt som "hei, jeg går gjennom mine kontakter i går kveld, og jeg innså at jeg ikke har nummeret ditt!" eller, "Oh my gosh, jeg helt trenger nummeret ditt!"

Sneaky metode

Hvis dere er venner dette fungerer bedre, men når forelskelsen har sin telefon ut be om å se det, hvis han rekker den over sette din kontakt i. Det er søt å handle som om du er usikker på hvordan du (men hvis han har en veldig enkel telefon dont. Dette fungerer godt med BlackBerry, roboter eller iPhones) etter ord si "hei jeg satt i mitt nummer hva din?" overlate telefonen til å la ham sette i nummeret hans

 1. 1
  Igjen, hvis han sier nei, bare riste det av og holde det gående. Hvis han sier ja, vent til han er gått til bli opphisset.

Være morsom eller kreativ

Den første fungerer bare hvis dere er venner. Den andre vil mest sannsynlig bare fungere hvis du går til klassen og har en klasse eller to med ham.

 1. 1
  Gå bort til ham og si: «Jeg mistet telefonen min, kan jeg låne din '" Jeg ønsker ikke å bruke en billig linje, som Så kan du bare gi meg nummeret ditt slik at jeg ikke trenger å bruke den gamle linjen. "
 2. 2
  Eller...! Brett et lite stykke papir, skrive navnet ditt, noe søtt (som har det gøy!), Og nummer på den, og deretter stikke den i en penn cap. Hvis du går på skole med knuse din, og de ber om en penn, vil det være der. Hvis de ikke finner papir og prøve å gi pennen tilbake på slutten av klassen, bare si noe sånt som, hold den, ser nøye på den hvis de liker deg tilbake, de burde tekst / ringe deg etterpå!. Voila, du er eieren av nummeret hans, og han er eier av deg. Bare ikke text / kalle ham for ofte med mindre han gjør det til deg først. Ingen liker trang.

Tips

 • Bli kjent med din knuse litt før dere ber ham om nummeret hans. Bare spør ham kunne frik ham ut litt.
 • Vær trygg! Selv om han sier nei, ikke la det komme til deg! Det betyr ikke alltid at han ikke liker deg.
 • Vær trygg og handle helt normalt.
 • Fortell aldri forelsket du liker dem på en tekst.
 • Du kan også be en venn av ham for #. Når du spør sin venn, komme opp med et alibi, slik som du trenger # for homework.You må også si at du trenger lekser når du tekst / ringe ham. Det er en enkel måte å starte en samtale. Når han / hun gir deg det, ikke bare si takk. Spør hva skjer?. Tross alt, de er din forelsket, ikke sant? Burde ikke du holde samtalen gående?
 • Du kan også ha en venn å gi telefonnummeret ditt til ham og vente på ham til å ringe / teksten du.
 • Du kan be din venn for din knuser tall.