Wkano

Hvordan å spørre en fyr å homecoming

Er du lei av å sitte rundt og venter på din drøm fyr å be deg om å homecoming? Bryte tradisjonen i år og trenger å spørre deg selv! Les denne artikkelen for å lære hvordan å score en dato for å hjemkomst.

Trinn

Hvordan å spørre en fyr å homecoming. Avgjøre hvorvidt han allerede har en dato.
Hvordan å spørre en fyr å homecoming. Avgjøre hvorvidt han allerede har en dato.

Del én: å lage en plan

 1. 1
  Avgjøre hvorvidt han allerede har en dato. Dette vil spare deg for mye tid og krefter, og gi deg god tid til å gjøre andre planer hvis det er nødvendig. Prøv å spørre rundt hvis du er usikker.
  • Hvis han har en kjæreste, så du kan trygt anta at han kommer med henne.
  • Ikke spør ut en fyr hvis han allerede har en dato. Det vil reflektere dårlig på deg hvis han sier nei, og være urettferdig å den andre jenta hvis han sier ja og grøfter sin opprinnelige dato.
  • Hvis det viser seg at han allerede har en dato, så tenk på en eller to andre gutter som du ønsker å gå med og spørre dem.
  • Hvis du ikke kan finne ut om han allerede har en dato, så ikke bekymre deg. Spør ham ut likevel.
 2. 2
  Bestem deg for hvor du ønsker å spørre ham. Hvis du føler deg trygg og opp til det, så spør ham ut i person. Ellers kan du spørre ham via telefon, tekstmelding, e-post eller Facebook.
  • Hvis du har tenkt på å spørre ut en venn eller noen du har datet eller på annen måte romantisk involvert med, og deretter vurdere å komme opp med en søt, omtenksom måte å spørre, som å forlate et notat i skapet sitt.

Del to: gjør det ber

 1. 1
  Se din beste. Bruk noe som gjør at du føler deg trygg og vakker på innsiden, og du vil vises trygg og vakker på utsiden. Hvis du har tenkt på å spørre ham ut i midten av skoledagen, så stikk innom badet damer å sørge for at det ikke er noe i tennene og at håret er satt.
  • Du bør likevel prøve å se fint selv om du spør via telefon eller datamaskin. Selv om det egentlig ingen rolle hva du har på deg, vil se fint i det minste hjelpe deg å føle deg mer selvsikker, selv om han ikke kan se deg.
 2. 2
  Ikke glem å smile! Ikke bare ser en kvinne hennes beste når hun smiler, smiler vil vise ham at du er interessert i ham, og at du er en positiv, morsom person å være rundt.
  • Uavhengig av hvem fyren er, ønsker alle å være rundt glade, moro-elskende folk. Selv om du føler selvbevisst eller nervøs, tvinge deg selv til å smile, er sjansen stor for at du vil umiddelbart føle deg mer avslappet.
 3. 3
  Finn riktig tid og sted for å spørre ham ut. Ikke prøv å spørre ham ut når han er opptatt med å gjøre noe annet eller synes å være i et rush for å få et sted. Vurdere å be ham ut i løpet av skoledagen, enten under en pause, til lunsj, eller mellom klassene.
  • Hvis han er med andre mennesker, og dra ham til side slik at du kan snakke privat. Spør ham ut foran andre potensielt kan være svært pinlig for en eller begge av dere.
 4. 4
  Lette på spørsmålet. Enten du spør i person eller ikke, bør du først hilse ham med en casual "Hei, hvordan går det?" før blurting ut spørsmålet. Slående opp en uformell samtale vil hjelpe deg enkelt inn i temaet hjemkomst. Plus, hvis homecoming er rett rundt hjørnet, er sjansen stor for at samtalen vil naturligvis føre til emnet.
  • Prøver å passe en grunn, kompliment, eller incentiv inn spørsmålet ditt. For eksempel, fortell ham hvorfor du ønsker å gå med ham: "Jeg tror det ville vært veldig moro om vi gikk sammen," eller "jeg synes du er virkelig søt, og jeg lurte på om du ønsker å gå til homecoming med meg. "
  • Hvis du har planer av noe slag, som limousin tjeneste for turen dit, eller en pre-homecoming party med en gruppe av venner, så la ham vite. Disse typer insentiver vil vise ham at han vil være i for en spennende kveld hvis han går med deg!
 5. 5
  Håndter svaret allernådigst. Om han sier ja eller nei, bør du prøve å opprettholde ro og fortsette å være vennlig. Hvis han tilfeldigvis sier nei, så la ham vite at det er ingen harde følelser. Hvis han sier ja, så gjør de nødvendige planer, bestemmer hvem som skal plukke opp hvem, fortelle ham hvilken farge kjolen du vil ha, slik at han kan koordinere, etc.

Tips

 • For best resultat, spør ut en fyr som du er enten venner med eller som du vet (eller antar) er interessert i deg.
 • Husk at du ikke trenger å ha en formell dato for å hjemkomst. Hvis du ikke kan finne en dato som passer for deg, så gå med en gruppe venner i stedet! Du vil fortsatt ha en fantastisk tid.
 • Husk at hvis han ønsker å gå med deg, vil han sannsynligvis vil gå med deg uansett hvor du spør ham. Hvis han ikke vil eller ikke kan gå, så svaret blir nei uansett hva du har på deg eller hvordan du spør. Ikke over tror det!
 • Sørg for å spørre ham ut tidlig i spillet, hvis mulig, før han gjør andre planer.