Wkano

Hvordan å spørre en fyr til en skole dans

Hvis du leter etter en dato til skoledansen, og er lei av å vente på en fyr å spørre deg, ikke fortvil! Spør en fyr å gå til en skole dans er en mye enklere og mindre pinlig enn du kanskje tror. Les denne artikkelen for å lære hvordan.

Trinn

Hvordan å spørre en fyr til en skole dans. Avgjøre hvorvidt han allerede har en dato.
Hvordan å spørre en fyr til en skole dans. Avgjøre hvorvidt han allerede har en dato.

Del én: prepping selv

 1. 1
  Avgjøre hvorvidt han allerede har en dato. Dette vil spare deg for mye tid og problemer, og gi deg nok tid til å finne en annen potensiell date hvis det er nødvendig.
  • Hvis du er usikker, så spør en av hans venner eller noen i hans omgangskrets. Prøv å finne ut av dette før du spør ham ut.
  • Hvis han har en kjæreste, så han er trolig kommer med henne.
 2. 2
  Tenk på hvem du ønsker å gå med på forhånd. I tilfelle at ditt første valg er tatt, vil ha backup sikre at du ikke blir stående uten en date til dansen.
 3. 3
  Finne ut hvordan du ønsker å spørre ham. Vurdere å be ham personlig eller via telefon hvis du har nummeret hans. Det er også helt akseptabelt å be ham gjennom e-post eller Facebook-melding hvis du ikke ønsker å gjøre det ansikt til ansikt.

Del to: å spørre ham ut

 1. 1
  Begynn med å hilse ham. Send ham en vennlig tekst som sier "Hei, hvordan går det?" Hvis du gjør det ber i person, så nærme ham og si hei.
  • Pass på å smile og handle trygg, selv om du er ekstremt nervøs. De fleste gutter liker jenter som er trygge og har selvtillit. (Ikke handle pompøs eller cocky, skjønt).
  • Bruk noe som gjør at du føler deg attraktiv. Hvis du føler deg vakker på innsiden, så vil det vises på utsiden.
 2. 2
  Ta opp temaet i dansen. Spør ham om han kommer, og hvis han har gjort noen planer.
  • Hvis han allerede har en annen dato, så ikke be ham om å droppe sin nåværende tidspunkt å gå med deg. Det er urettferdig å den andre jenta, og kommer over som desperat og ufølsomt.
 3. 3
  Spør ham om han ønsker å gå med deg. Pass på å smile og se ham i øynene hvis du gjør det ber i person.
  • Del dine gjeldende planer med ham, hvis du har noen. For eksempel, hvis du og dine venninner har leid en limousin, så fortell ham. Dette vil hjelpe ham gjøre sin beslutning, og vise ham at du har en morsom kveld planlagt.
 4. 4
  Vedlikeholde fatningen, uavhengig av svaret hans. Hvis han sier ja, så fortell ham at du ser frem til det, men ikke hoppe opp og ned skriker, du ønsker ikke å gjøre ham til å angre sin beslutning! Hvis han sier nei, så allernådigst fortelle ham at det ikke er noen harde følelser, og gå videre.
 5. 5
  Gjøre de nødvendige planene hvis han sier ja. Bestem hvem som skal plukke opp hvem, hvor du vil møte, og hvilken farge kjolen du har på deg hvis det er en formell dans slik at han kan bestemme hvilken farge du skal ha.

Tips

 • Unngå å spørre ham foran en gruppe andre mennesker. Det vil gjøre ting ubehagelig for begge parter, spesielt hvis svaret hans er nei.
 • For best resultat, spør ut en gutt som du tror kan være interessert i deg eller hvem du er venner med. Ikke vær redd for å spørre din knuse, though!