Wkano

Hvordan å spørre en venninne ut på en date

Har du en kvinnelig venn som du ønsker å bli mer enn en venn? Her er hvordan du skal spørre henne ut på en date uten å ødelegge ditt vennskap (eller ego).

Trinn

Hvordan å spørre en venninne ut på en date. Se etter signaler om at hun liker deg.
Hvordan å spørre en venninne ut på en date. Se etter signaler om at hun liker deg.
 1. 1
  Se etter signaler om at hun liker deg. Lær å lese hennes kroppsspråk. Er hennes hengivenhet mot deg broderlig eller potensielt romantisk? Har hun flørter bare med deg eller gjør hun flørte med alle? Er hun interessert i en annen fyr?
 2. 2
  Finn ut hva hennes interesser er. Du har en bedre sjanse til å oppnå en date hvis du inviterer henne til en aktivitet eller hendelse som du allerede vet hun er interessert i. Dette viser også henne at du er interessert i henne som person.
 3. 3
  Gjør henne en CD. Velg noen av hennes favorittsanger eller inkludere en som gjør at hun vet hvordan du føler om henne. Det er en billig og enkel måte å la henne vite at du bryr deg.
 4. 4
  Vente på det rette øyeblikket. Det skal være når dere to er alene og føler deg komfortabel og avslappet. Du kan legge den i en samtale tilfeldig. Foreslår spøkefullt at du kan være hennes date for kvelden og vise henne hvordan en ekte mann behandler en kvinne.
  • Du bør ideelt sett be henne ut på person, men over telefonen er også et akseptabelt alternativ. IKKE be noen ut over e-post eller Facebook.
  • Hvis du spør henne ut på en date i person, ta deg tid til å se fint. Du trenger ikke å bli pyntet i dress og slips, men du bør ikke spørre henne ut i gym klær heller. Du har en bedre sjanse til å få en date hvis du ser presentabel.
 5. 5
  Vær tydelig. Enten du foreslå en tur på kino eller tilby, kan hun feiltolke ditt spørsmål som bare en vennlig gest. Igjen, gjør det klart at dette er en dato.

Tips

 • Spør henne alene. Hun kan føle ubehag og flau hvis vennene hennes er rundt. Som kan føre henne bare for å si nei, uansett hvordan hun føler.
 • Gi henne komplimenter på henne til å le, smile eller utseende. Men ikke gjør dette hvis det ikke er sant.
 • Altfor mange mennesker blir fanget opp i å spørre en jente ut den "riktige" måten. Bare slappe av og gjøre det.
 • Selv om hun sier nei, kan det faktum at du ba få henne å tenke på de romantiske muligheter mellom dere to. Ikke hold ut håp for fremtiden!
 • Så igjen, ikke ta det for sakte. Hvis hun sier hun liker deg og du fortalte henne at du liker henne, så spør henne ut! Ikke vent for lenge fordi det kan være en stor turn-off. Det kan gjøre henne tror at du ikke er trygg nok til å snakke med en jente.
 • Være velstelte og rene. Lukter behagelig, men ikke altfor parfymert. Det er en stor turn off for de fleste jenter.
 • Studier datoer er mindre ubehagelig og en god unnskyldning for å komme sammen, spesielt hvis hun har vært slippe hint om sviktende et fag eller bare har problemer i klassen.
 • Ta det sakte. Du ønsker ikke å spørre henne ut etter å kjenne henne i tre dager. Kjærlighet ved første blikk fungerer ikke alltid begge veier.
 • Hvis du må ringe henne og vanligvis ser henne i løpet av dagen, sier noe sånt som: "Jeg ville spørre deg tidligere, men jeg fikk ikke se deg hele dagen." Pass på at du faktisk ikke se henne mye den dagen.

Advarsler

 • Vær forberedt på avslag. Det skjer med alle. Det vil se veldig bra ut på dine vegne hvis du tar det rolig uten oppløst i tårer eller sint. Hun sannsynligvis allerede føler seg dårlig om å slå deg ned.
 • Ikke opptre som en helt annen person fordi du er på en date Husk at hun ble enige om å gå ut med deg for den du er, ikke den personen du utgir seg for å være.
 • Vær ærlig med deg selv om hun har vært å sende signaler om at hun ikke er interessert.
 • Ikke skryte om noe du har gjort nylig. Som kan gjøre deg høres umoden.
 • Aldri lede henne videre. Taktfullt fortelle henne med en gang hvis du finner er du ikke lenger er interessert i henne. Hvis du gjør føre henne videre, jenter er ganske bra om å gjette. Det vil ikke gå greit hvis hun finner ut at du var fører henne på (og oddsen er at hun vil).